pierwsze rozdanie na nowej platformie
- alekspolak1
- -#VIP

pierwsze rozdanie na nowej platformie
nie wiem co sie ostatnio dzieje ale gdzie ja nie zagram to przegrywam bad beatami oto na lucky ace poker pierwsze rozdanie na tej platformie no i podziekowalem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mx
- -#zasłużony

- alekspolak1
- -#VIP

ok ja tez bym tego nei wrzucal gdyby to bylo jakies tam rozdanie ALE TO BYLO PIERWSZE ROZDANIE NA TEJ PLATFORMIE
to jest dopiero cos
Bylem na BB zadnego raisu a wiec nie bede foldowal
Pol flopie raise 1 E 2 osoby call po turnie raise 3 Euro jedna osoba call no i all in po river ale co mnei zdziwilo najbardziej to call mojego przeciwnika po flopie 1 Euro z K4 co mnie zaskoczylo jak pokazal reke bo bylem przekonany ze ma krola ale z jakims wyzszym kickerem a tu prosze pokazuje mi 4 i full no niestety takie sa losy moje ostatnio
I wlasnie tak jak powtarzam takich rodzan to ja ostatnio mam bardzo ale to bardzo duzo ale wrzucilem bo to bylo pierwsze rozadnie na tym calym luckyacepoker i ostatnim bo odrazu odinstalowalem ten soft
Bylem na BB zadnego raisu a wiec nie bede foldowal
I wlasnie tak jak powtarzam takich rodzan to ja ostatnio mam bardzo ale to bardzo duzo ale wrzucilem bo to bylo pierwsze rozadnie na tym calym luckyacepoker i ostatnim bo odrazu odinstalowalem ten soft
- suchy176
- -#pretendent

No to nieźle, proste że przeczekałeś jak byłeś na BB, ładnie Ci siadło ale River wszystko popsuł co do tego że Twój przeciwnik sprawdził z K4 to może liczył na jakiegoś tripsa (co mu dał turn) no albo na drugą parę a skończyło się dla niego wyśmienicie... Powiem tak szczęścia Ci brakło, ale kiedy indziej może uśmiechnie się do Ciebie... Moim zdaniem już po Turnie powinieneś dać all-in, ale i tak wiele raczej by tego nie zmieniło, aczkolwiek Twój przeciwnik nie miał wysokiego poziomu, typowy calling-station... Pozdrawiam
- mx
- -#zasłużony

-
boogiebo
- -#zwykly

-
luckyno7
- -#pretendent

-
KostuH
- -#zwykly

-
mudzin85
- -#aktywny

może nie bedziesz zbytnio pocieszony ale w grze live też miałem podobną sytuację i nawet nieco gorszą jedtem na BB mam Q3 off smy limpy żadnego podbicia no to i ja poczekam. flop QQ3 no sądzę że można to nazwać przyjaznym flopem check ktoś nisko zbetował. były 2 calle no to nie chciałem psuć atmosfery i też dałem call. turn nic znaczącego ja w tym układzie bet 1/4 puli jeden call river 9 ja check kolega all in ja call i co mi pokazuje Q9. Także nie wiń tutaj platformy tylko potraktuj to jako bad beat. i jak możesz to powiedz mi skoro to było pierwsze rozdanie to dlaczego miałeś akurat 8,45 $ - dziwna kwota wpłaty...
Coś mi się zdaje że troszkę ściemniasz.
Coś mi się zdaje że troszkę ściemniasz.