*&^%$# oto moj komentarz
pierwszy link to jest 2 rozdania po tym rozdaniu z AJ
paranoja w 2 minuty 2 dyze bad beaty przez river
- alekspolak1
- -#VIP

paranoja w 2 minuty 2 dyze bad beaty przez river
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- sprinter_1989
- -#VIP

Hah wiesz w pierwszym rozdaniu zagrałeś allin kiedy miałeś strita a gościu dwie pary więc Cie sprawdził i pieniążki powinny być Twoje jednakże miał 4 outy i trafił tego fula ..
Natomiast w drugim przypadku wcale sie gościowi nie dziwie że sprawdzał skoro miał draw do Royal flusha ... Jednakże trafił strita a i tak miał spory % szans na to że wygra to rozdanie, bo było sporo kart dających mu zwycięstwo ...
Natomiast w drugim przypadku wcale sie gościowi nie dziwie że sprawdzał skoro miał draw do Royal flusha ... Jednakże trafił strita a i tak miał spory % szans na to że wygra to rozdanie, bo było sporo kart dających mu zwycięstwo ...
- Albert
- -#VIP

- Tosiak
- -#VIP

Troche komicznie towyglada, bo raz lapiesz najwyzszego strita i przegrywasz z turna przeciwko 2 parom, a potem Ty lapiesz 2 pary, a gosc najwyzszego strita, no ale niestety tu tez przegrywasz :/
@Albert
Chciales kogos poprawic, ale chyba Ci nie wyszlo. Jakie 6 outow? Nie wiem jak to wyliczyles : 2 asy i 2 dwojki - jak na moje.
@Albert
Chciales kogos poprawic, ale chyba Ci nie wyszlo. Jakie 6 outow? Nie wiem jak to wyliczyles : 2 asy i 2 dwojki - jak na moje.
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

W drugim się zgodzę że to bad beat ale w pierwszym to Ty na flopie byłeś słabszy równie dobrze mogłeś nie uzbierać do tego strita a Twój strit dawał mu dwie pary na -pre-flop był mocniejszy na flopie również na turnie przegrywał na riverze wygrał więc raczej sprawiedliwie
A w drugim po prostu brakło trochę szczęścia.
A w drugim po prostu brakło trochę szczęścia.
- alekspolak1
- -#VIP

pierwszy scren jest juz po tamtym bad beacie i juz w sumie mowiac troche tilt mnie zlapal no i oczywiscie paradise-brak-polskiej-licencji! mnie skarcil za to ze wyplacilem tego samego dnia i wsumie godzine przed gra na cashowkach 500 zeta z konta !!! zostawiajac sobie jak co wyplate tylko 100 Euro po tym fatalnym dniu dzis powoli wracam do normalnej gry
bylo jeszcze wczoraj pare ladnych przegranych ale co ja na to poradze nie bede tu wrzucal 10 screenow bo gdzies tyle trafilem bad beatow
Ale raz mi sie szczescie usmiecha a raz innemu ale najwazniejsze jest zeby wlasnie w tych chwilach najwiecej wyciagnac 
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

alekspolak1 pisze: Ale raz mi sie szczescie usmiecha a raz innemu ale najwazniejsze jest zeby wlasnie w tych chwilach najwiecej wyciagnac
I to jest bardzo mądre zdanie

- alekspolak1
- -#VIP