Po pierwszych 5 grach -
OloPK 2 - FISH Sebola 3
Krótka relacja:
1 pojedynek - praktycznie cały czas z moją lekką przewagą - dość szybko zakończony moją wygraną
2 pojedynek (najbardziej zacięty) - najpierw ja spadłem do 1k chipsów - odrodziłem się all inem preflop - później Olo spadł do 1k chipsów obronił się po all inach po flopie - to ja tym razem nie dozbierałem do drawa do flusha - w końcu gdy blindy były już bardzo wysokie poszły all iny preflop - moje 77 na A8o Ola - na river board paruje drugą parę i Olo wygrywa A kickerem (ehhh)
3 pojedynek - dość szybko kolejny coin - po kilku przebiciach preflop w końcu all iny - moje 1010 utrzymuje się z AK Ola
4 pojedynek - tu z kolei bez historii - Olo miał przewagę od początku do końca - choć all iny poszły po flopie bodajże 256, gdzie ja miałem K6 a Olo A5 - niestety dla mnie druga 5 spadła już na turnie
5 pojedynek - tu ja nadgryzałem Ola - i przy przewadze chipsów 2-1 all iny preflop i moje KQ wygrywa z Q6 Ola
Podsumowując ciekawa dość szybka godzinna dawka skupienia - na karty mimo powyższych akcji nie mam co narzekać, bo i FISHowi dochodziło coś czasem - co prezentuję poniżej (PS. oczywiście poker rozczytany bezbłędnie i nie opłacony

)
Jutro wieczorkiem postaramy się o kolejną dawkę rywalizacji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.