Oficjalny podział na ligi

Zagraj w naszej unikalnej lidze pojedynków pokerowych. Niedługo start 7 sezonu.

Największa liga HU wznawia grę! Zapisz sie do 7go sezonu !
Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 14 mar 2009, 19:01

GrzechuTG pisze:apolinary83 nie którzy po prostu zachowują się jak dzieci... Czy ktoś jeszcze ma ochotę się wypisać bo mu bankroll nie pozwala na grę?

Ja się zastanawiam, mógłbym się w sumie wypisać..... choć niekoniecznie ;) :mrgreen:

PS. Jestem za jedną ligą i systemem radosta od następnej rundy mistrzostw - będzie na pewno ciekawiej - a i Ci co nie będą juz o nic walczyć nie będą musieli przeznaczać swojej kasy w walce o "nic" - choć to nic dl;a mnie to zdobywanie doświadczenia ale sądząc po wpisach innych nie wszyscy tak to interpretują hehe

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 mar 2009, 21:02

To moge przejsc do 1 ligi? :)

Maciejjas
-#VIP
-#VIP

Postautor: Maciejjas » 15 mar 2009, 00:05

GrzechuTG pisze:apolinary83 nie którzy po prostu zachowują się jak dzieci... Czy ktoś jeszcze ma ochotę się wypisać bo mu bankroll nie pozwala na grę?

Widzisz ja mam widocznie inny cel obrany na najblizszy czas niz gra HU. I czy to jest odrazu zachowanie jak dziecko ? Poprostu mam mniej czasu niz zwykle i ten czas wole przeznaczyc sobie na Cashe co jest dla mnie bardziej korzystne ale latwiej oceniac kogos z gory ...

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 15 mar 2009, 10:47

Maciejjas pisze:

Widzisz ja mam widocznie inny cel obrany na najblizszy czas niz gra HU. I czy to jest odrazu zachowanie jak dziecko ? Poprostu mam mniej czasu niz zwykle i ten czas wole przeznaczyc sobie na Cashe co jest dla mnie bardziej korzystne ale latwiej oceniac kogos z gory ...

No wiesz jeśli ktoś wycofuje się z ligi na dwa dni przed startem to jak go traktować? Rozumiem żebyś wiedział o starcie ligi tydzień wcześniej, wtedy bym nic nie powiedział. Ale pierwsza edycja zakończyła się 11 lutego czyli ponad miesiąc temu. Wstępny podział na ligi też był już dawno umieszczony więc nie mów że traktuję Cię z góry bo dla mnie takie zachowanie jest nie poważnie a tym bardziej nie profesjonalne...

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 15 mar 2009, 15:06

Maciejjas pisze:I czy to jest odrazu zachowanie jak dziecko ?

Jak najbardziej a nawet smarkacza ;). Przed samą ligą zgłaszasz się że jednak nie będziesz brał udziału bo ...blablabla.

Nagle przed ligą mówisz że masz inne cele, a 2 miesiące temu narzekałeś jak to nie awansujesz do 1 ligi bo że wygrałem z tobą fartownie ( prawda ale tylko 1 pojedynek :P ), o co tu chodzi???

Następnym razem prosimy o męskie decyzje, nawet pamiętam jak Glory pisał po zakończeniu sezonu że jest czas na wypisywanie się z ligi by potem uniknąć niespodzianek przed samą ligą, to nie wstyd jak się ktoś zgłosi do wypisania z ligi.

P.S Życzę Ci oczywiście żebyś dążył do celu jaki sobie postawiłeś.

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 16 mar 2009, 20:37

kiedy rusza liga ? a wcaiz na przelew czekam z paradisepoker ktory od 3 dni nie dochodzi na moneybooker..

markiz
-#pretendent
-#pretendent

rezygnacja

Postautor: markiz » 17 mar 2009, 14:19

przepraszam ale jestem zmuszony zrezygnować z udziału w lidze w tym sezonie z przyczyn ode mnie niezależnych :(
z góry przepraszam również, że tak poźno o tym informuję

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 17 mar 2009, 14:49

I kolejny:

tomekmaly

Witam, w tym roku mam maturę ( już za 1.5 miesiąca ) i ciężko znaleźć jest mi teraz czas na grę w pokera. Grałem w pierwszej edycji ligi Heads up, ostatnich kilku pojedynków nie rozegrałem ze względu że były ferie potem po feriach zacząłem przygotowania do matury i dałem sobie spokój z pokerem. Na forum praktycznie od lutego nie zaglądam. Dzisiaj na skrzynce mailowej zobaczyłem wiadomość o terminarzu nowej edycji ligi, chciałem spojrzeć kto gra i zobaczyłem że moj nick jest w terminarzu. Mój udział został chyba przedłużony z powodu gry w poprzedniej edycji, ale niestety nie będę grał z braku czasu i też dlatego że poprostu zrobiłem sobie krótką przerwe od pokera aż do matur, żeby skupic sie na nauce. Dlatego najlepiej chyba bedzie jak zostane wykreslony z terminarza. Przepraszam ze pisze tak pozno ale jak juz wspominalem to niegram teraz w pokera ani nie zagladam na forum.

Ręce opadają.

Awatar użytkownika
coolen
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: coolen » 17 mar 2009, 15:30

Proponuje bana. Tak dla przykładu bo to co się dzieje to parodia i brak szacunku dla ludzi organizujących i innych graczy.

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 17 mar 2009, 15:54

glory glory man united pisze:Ręce opadają.
coolen pisze:Proponuje bana
plany planami a ZYCIE ZYCIEM
jestem za wprowadzeniem w zycie od sezonu nr 3 tzw. propozycji radosta
liga od poziomu top 12
a wczesniej >> eliminacje dla zainteresowanych oraz dla zainteresowanych inaczej
w tej formule CI DRUDZY NIE BEDA NAM SIE AZ TAK BARDZO naprzykrzać :oops:

lucart

Postautor: lucart » 18 mar 2009, 22:41

Witam. nie wiedziałem ze zostane automatycznie dopisany do ligi. nie czytam tematow ktore mnie nie interesuja. (moja wina) brałem udział w 1wszej edycji ale na 2ga nie mam czasu. mówiłem to podczas luznej rozmowu z Glorym i Grzechem na Usop. jesli mam poniesc jakiekolwiek tego konsekwecje mojej nie wiedzy to prosze odrazu o zablokowanie mi dostepu do forum (BANA) jesli na to zasłuzyłem. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 19 mar 2009, 00:23

Kolejny z choinki się urwał. Ludzie, co z wami?

I to nie jest kwestia odwiedzania forum, w końcu 2x słaliśmy o tym miale do wszystkich uczestników ligi...

lucart

Postautor: lucart » 19 mar 2009, 19:09

rozumiem ze przeniesienie mnie do grupy "pretendent" jest kara za nie doczytanie sie o tym ze z ligi trzeba sie wypisac? Ok byłem w grupie niebieskich ale nie korzystałem z tych mozliwosci, ale napewno lepiej być niebieskim niz pseudo "pretendentem" wiec jesli moge prosze bardzo o usuniecie mnie z forum i moich wszyskich postów. Wiec prosze serdecznie o Usuniecie mnie całkowicie z forum na moje własne życzenie : )

Awatar użytkownika
bartekzet
-#VIP
-#VIP

Postautor: bartekzet » 19 mar 2009, 19:11

po co sie unosisz honorem? :P przeciez to chyba nie jest jakas straszna kara? na pewno za jakis czas glory Cie przywroci,zastanow sie jeszcze, bo wydaje mi sie to troche pochopna decyzja. chyba ze robisz sobie dobry zarcik ;)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 19 mar 2009, 19:25

lucart, stuknij się czymś ciężkim w głowę. Narobiłeś bałaganu, a teraz chcesz robić kolejny? Mam tracić czas by Ci kasować konto i posty? Po jaką cholerę? Obrażasz się na forum - proszę bardzo - przestań na nie wchodzić. I tyle.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 19 mar 2009, 19:29

lucart, kazdy dostawal maile przeciez a z poczty na pewno korzystasz i dobrze widziales ze cos bedzie wystarczylo sie wypisac na pewno zagladasz w nowe posty i bys widzial ze jest kolejna edycja...

lucart

Postautor: lucart » 19 mar 2009, 21:33

to taki wielki problem wykasowac moje konto Glory? to ze zostałem pretendentem uwazam za nie sprawiedliwe. wykasuj PROSZE mam napewno takie prawo.

Dziekuje ze sie martwicie. nie korzystam z uprawnien Niebieskiego ale nie bede znowu jakims pretendentem bo mi sie to poprostu nie podoba i to moje zdanie na ten temat.

Forum jest Ok ludzie są Ok. przyszedłem tu bo Adi powiedział mi kiedys ze ludzie sa spoko. Wiec musze przyznac ze mial racje. ale zabranie mi uprawnien z ktorych nie korzystam uwazam za nie sprawiedliwe. Wiec prosze o Usuniecie mnie z Forum.

Miło było. do zobaczenia na Usop jesli sie wyrobie. Nie mam żalu ale nie mam juz ochoty... Poprostu. Moja nie przymuszona Wola.

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 19 mar 2009, 21:55

Lucart co to za roznica jezeli i tak nie korzystales z uprawnien niebieskiego ze jestes znowu pretendent ?

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 19 mar 2009, 22:19

Nic na siłę - cześć lucart

lucart

Postautor: lucart » 20 mar 2009, 08:29

Sebola pisze:Nic na siłę - cześć lucart

dokladnie wiec prosze o Usuniecie. o nic wiecej nie prosze.

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 20 mar 2009, 09:32

lucart >> do Ciebie << i do wszystkich którzy odchodzą

była na forum taka osoba którą bardzo lubiłem :mrgreen:
invidia jej było na imię

kiedyś jednak przestała chcieć
powiedziała WSZYSTKIM PA
i tyle

jesli sie odchodzi na powaznie
to zatrzaskuje sie drzwi
a to czy posty za drzwiami znikna: od razu >> szybko czy >> przykryje je
pajęczyna czasu >> to JUZ NAPRAWDE BEZ ZNACZENIA

tak wiec skoro wciąz trzymasz sie klamki
odpowiedz sobie na pytanie po której stronie drzwi stoisz

jesli rzeczywiscie na na zewnątrz >> to TRZASNIJ drzwiami
jesli w środku to przestań pier... o odchodzeniu

i pamietaj zeby byc kimś - nie wystarczy byc sobą
jeszcze trzeba umieć pierdyknąć porzadnie drzwiami...kiedy nadejdzie czas...

Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 20 mar 2009, 11:29

lucart, piszesz, że ludzie na forum są ok i czujesz się z nimi związany. Jednoczesnie obrażasz się na nich i cały świat. Jeżeli popełniłeś wykroczenie to jakaś kara musi być , nie można traktować jednostkowo, bo byłoby to niesprawiedliwe wobec innych użytkowników forum. Obrażanie się że zostałeś ukarany jest trochę dziwne, to tak jakbyś dostał mandat za przekroczenie predkości i zdecydował, że do końca życia nie wsiadziesz za kierownicę. Takie jest moje zdanie i na pewno jest nam przykro jak ktoś odchodzi w takim stylu, Twoja decyzja - Twoje życie
p.s.
radost21, czy Ty pracujesz w branży związanej z drzwiami ? :D

szefo1
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: szefo1 » 20 mar 2009, 14:03

w tabeli II ligi jest błąd, jeszcze nie jestem pierwszy :grin:

lucart

Postautor: lucart » 21 mar 2009, 13:32

Kod: Zaznacz cały

jesli rzeczywiscie na na zewnątrz >> to TRZASNIJ drzwiami
jesli w środku to przestań pier... o odchodzeniu

Radost21 przestane Pier....ć o odchodzeniu jak moje konto z tąd zniknie i juz mnie nie bedzie!! rozumiesz czy to jest trudne dla Ciebie? ja sam nie moge ich pokasowac.

nie wiem mam tak rozzłoscic Glorego ze mnie zbanuje? bez sensu. poprosu chce zeby mnie wykasował z forum PROSTE jesli ty tego nie rozumesz Radost to juz nie moja sprawa a drzwiami trzaskaj sobie u siebie w domu, co ja zrobie moja sprawa.

Kod: Zaznacz cały

a to czy posty za drzwiami znikna: od razu >> szybko czy >> przykryje je
pajęczyna czasu >> to JUZ NAPRAWDE BEZ ZNACZENIA

to ty tak myslisz i nie narzucej mi swojego toku myslenia!! to juz tylko moja sprawa. nie mów mo co mam robić

Awatar użytkownika
bartekzet
-#VIP
-#VIP

Postautor: bartekzet » 21 mar 2009, 13:36

widze że pokazujesz teraz całego siebie..chyba naprawde bedzie lepiej jak "trzasniesz tymi drzwiami w jedna strone".

Wróć do „Pojedynki pokerowe liga hu”