Na forum jestem teoretycznie od 26 grudnia 2011. Teoretycznie bo przez ponad rok miałe na koncie 0 lub 1 postów. Nie pamiętam już dlaczego założyłem konto na PokerKings.pl, a trafiłem tu prawdopodobnie z tb.org.
Kilka miesięcy temu bardziej zacząłem interesować się pokerem i postanowiłem śledzić to forum. Nie piszę analiz rozdań, bo po prostu jestem początkującym i nie chcę narazić się na krytykę oraz nie mam wystarczająco dużo czasu, a teraz mogę mieć go coraz mniej.
Jakiś czas temu wpłaciłem minimalny depozyt na comeon-brak-polskiej-licencji! niestety teraz już widzę tylko trzy zera. Zagrałe nawet w lidze CO z wpisowym chyba 3$ i doszedłem to stołu finałowego. Pewnie wtedy wszyscy negatywnie odebrali mój udział, gdyż rozegrał wtedy około 50% rąk. Teraz staram się zbliżać do granic 15-20%, ale nie zawsze to się udaje
Nie mam większych sukcesów, a nawet mniejszych. Wygrywałem jakieś grosze w różnych freerollach, a jak wiemy w takich turniejach dużo wygrać nie można.
Ostatnio podaje w dziale "Freerolle" turnieje z różnych pokerroomów i jestem ciekaw czy ktoś wogóle z tego korzysta?

Zbyt dużo czasu nam to nie zabiera.