Od tego sie zaczela moja dzisiejsza passa strat

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Od tego sie zaczela moja dzisiejsza passa strat

Postautor: alekspolak1 » 07 paź 2008, 20:44

Po tym rozdaniu mnie juz totalny tilt zlapal kktorego nei opanowalem niestety z 25 Euro poszlo w 30 min niestety troche zalamujace ale coz takie zycie
Z rana wygralem 20 Euro zeby je wtopic pod wieczor no i o to chodzi wkoncu
Nastepne rozdania to KK vs 33 przegralem przeciwko 333 potem AA vs 77 doszlo mu do strita itd na roznych stolach ale wciagu 20 min :( zdazylem troche przegrac

Konkluzja grac rano wieczor odpoczywac :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 07 paź 2008, 22:53

Ja juz na paradise-brak-polskiej-licencji! nie gram od poczatku pazdziernika prawie 500zl poszlo i mam to gdzies bede wplacal 40zl na turek i tyle nic wiecej.....

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 07 paź 2008, 23:24

no ale ja zarobilem w miesiac 450 to jak widac zalezy od dnia ja tez powoli sie zastanawiam czy warto na nim grac ale te promocje sa tak kuszace ostatnio ze trzeba te rh wyrabiac :)

Oskarek

Postautor: Oskarek » 07 paź 2008, 23:50

no ja juz mam 104 FPP wiec jeszcze 296 i oddadza mi 20Eur od depozytu ale i tak jeszcze za malo... ugram te 96 pkt na zetony i nara :D

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 08 paź 2008, 21:11

jak to za 200 Fpp daja zetony ?? czy trzeba cos wplacic bo ja tam nic nie wplacalem :)

Awatar użytkownika
maximus86
-#VIP
-#VIP

Postautor: maximus86 » 09 paź 2008, 07:26

a ja powiem szczerze że po flopie bym się zastanawiał czy wejść all in bo bym się bał że przeciwnik kolor może na turnie załapać no i załapał ale na river :) w takich rozdaniach trzeba dobrze myśleć czy warto ryzykować jak w puli przed flopem nie było dużo wkładu...

PS. z tego co wiem to trzeba ugrać 200pkt żeby dostać walizkę, to wpłać z 10zł żeby później nie było że się nie załapałeś na walizkę bo jednak na pewno fajnie ją dostać...

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 09 paź 2008, 09:48

alekspolak1 pisze:jak to za 200 Fpp daja zetony ?? czy trzeba cos wplacic bo ja tam nic nie wplacalem :)

Po ugraniu 200pkt wysyłasz email do nich z danymi i id konta sprawdzają czy wszystko gra a następni wysyłają walzike. Ja walizkę dostałem przed wczoraj naprawdę jest fajna :) szczegóły znajdziesz na stronce.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 paź 2008, 10:29

Grzechu nie wiesz moze jak to jest czy trzeba miec 200FPP ? Czy wystarczy ugrac te 200FPP? bo np jak zagralem turek za 100FPP wpisowe to odejmuja mi sie do FPP o walizke czy nie?

Wróć do „Bad beats”