Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
-
alekspolak1
- -#VIP

Postautor: alekspolak1 » 07 paź 2008, 20:44
Po tym rozdaniu mnie juz totalny tilt zlapal kktorego nei opanowalem niestety z 25 Euro poszlo w 30 min niestety troche zalamujace ale coz takie zycie
Z rana wygralem 20 Euro zeby je wtopic pod wieczor no i o to chodzi wkoncu
Nastepne rozdania to KK vs 33 przegralem przeciwko 333 potem AA vs 77 doszlo mu do strita itd na roznych stolach ale wciagu 20 min

zdazylem troche przegrac
Konkluzja grac rano wieczor odpoczywac

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 07 paź 2008, 22:53
Ja juz na paradise-brak-polskiej-licencji! nie gram od poczatku pazdziernika prawie 500zl poszlo i mam to gdzies bede wplacal 40zl na turek i tyle nic wiecej.....
-
alekspolak1
- -#VIP

Postautor: alekspolak1 » 07 paź 2008, 23:24
no ale ja zarobilem w miesiac 450 to jak widac zalezy od dnia ja tez powoli sie zastanawiam czy warto na nim grac ale te promocje sa tak kuszace ostatnio ze trzeba te rh wyrabiac

-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 07 paź 2008, 23:50
no ja juz mam 104 FPP wiec jeszcze 296 i oddadza mi 20Eur od depozytu ale i tak jeszcze za malo... ugram te 96 pkt na zetony i nara

-
alekspolak1
- -#VIP

Postautor: alekspolak1 » 08 paź 2008, 21:11
jak to za 200 Fpp daja zetony ?? czy trzeba cos wplacic bo ja tam nic nie wplacalem

-
maximus86
- -#VIP

Postautor: maximus86 » 09 paź 2008, 07:26
a ja powiem szczerze że po flopie bym się zastanawiał czy wejść all in bo bym się bał że przeciwnik kolor może na turnie załapać no i załapał ale na river

w takich rozdaniach trzeba dobrze myśleć czy warto ryzykować jak w puli przed flopem nie było dużo wkładu...
PS. z tego co wiem to trzeba ugrać 200pkt żeby dostać walizkę, to wpłać z 10zł żeby później nie było że się nie załapałeś na walizkę bo jednak na pewno fajnie ją dostać...
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 09 paź 2008, 09:48
alekspolak1 pisze:jak to za 200 Fpp daja zetony ?? czy trzeba cos wplacic bo ja tam nic nie wplacalem

Po ugraniu 200pkt wysyłasz email do nich z danymi i id konta sprawdzają czy wszystko gra a następni wysyłają walzike. Ja walizkę dostałem przed wczoraj naprawdę jest fajna

szczegóły znajdziesz na stronce.
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 14 paź 2008, 10:29
Grzechu nie wiesz moze jak to jest czy trzeba miec 200FPP ? Czy wystarczy ugrac te 200FPP? bo np jak zagralem turek za 100FPP wpisowe to odejmuja mi sie do FPP o walizke czy nie?
Wróć do „Bad beats”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.