Popołudniowa sesja znów przynosi nadzieję na wyrobienie tego bonusu i powiekszęnie znacznie bankrolla. Grałem cash game , S&G za 50 centów i za dolarka. Cash na + , 50 centów przegrany na trójce króli ze straightem

, a ten za 1$ wygrany.
Ustawiło mnie w nim 1 rozdanie gdzie trafiłem na całkowitego fisha + fullika.
A więc od początku. Tunelhog spasował, a ja zrobiłem raise do 2BB, od angel otrzymałem call. Na flopie zagrałem za 1BB puli, sprawdził mnie. Na turnie za 1/2 puli i też dostałem call. Szczerze mówiąc po turnie myślałem, że trzyma tą 8 albo 5 ale widząc 6 na riverze bez pardonu wsadziłem raise o pule i spotkałem się z odwinięciem na all ina. Prosty call.

Jedyne na czym mogłem się naciąć to kareta, no ale to raczej mało prawdopodobne.
Absolute Bankroll : 35.40$

3.06 $
Wyczytałem dziś, że aby wypłacić z tego Burro trzeba mieć minimum 50$. Jest jeszcze 1 turniej z tamtej serii tak więc może coś uklepie a potem pomnożę. Zobaczymy.
cerdo, grałem na pokerroomie o którym mówisz i jakoś mam bardzo złe wspomnienia z magic riverami.

Raczej nie chciałbym tam wpłacać, a w maju planuję dołożyć coś do tych 16$ z bukmachera i wpłacić gdzieś jakiś mały depozyt aby grać w forumowych turniejach z BI. Mam nadzieję, że do tego czasu coś jeszcze dozbieram.
Aha i stwierdziłem, że chyba lepiej jest umieszczać screeny rozdań i mały opis niż te wielkie opisy z historii rozdań.