Nowy zarzad propozycje.

Liga pokerowa w Świnoujściu
Pablo Muchettii
-#VIP
-#VIP

Nowy zarzad propozycje.

Postautor: Pablo Muchettii » 24 sie 2009, 14:49

Do piątku miały sie zgłaszać osoby do rady ligi. W związku z tym, ze nikt sie nie zgłosił wytypowaliśmy z Kasią osoby z naszego punktu widzenia, biorąc pod uwagę aktywność ludzi w ostatnim czasie.

PABLO
MOKRY
CARTER
DONTWORRY
NAGINACZ
POKERBLIND
DANIEL NURKOWSKI
JLUPINO
DANIEL75
KAMEBRA

Bardzo prosze o potwierdzenie checi uczestnictwa w radzie, lub jej brak. Ewentualnie o wytypowanie osob do zarzadu wg siebie.

Proponuje zebranie w srode o 18:30.
1. Wniosek o calkowita zmiane oplat i nagrod w 2 sezonie.
a) zmiana rozgrywek ŚLP na typowo sportowe
b) wprowadzenie biletow tak jak w 1 sezonie w cenie 10
c) co tydzien do wygrania nagroda rzeczowa(do ustalenia)
d) czesc puli przeznaczona na promocje pokera na wyspach poprzez wystawienie darmowych turnieji dla mieszkancow Świnoujscia, np. Hallowen Poker party-brak-polskiej-licencji! itp.
e) czesc puli przeznaczona na reklame porzez media i plakaty
f) pozostala pula przeznaczona na nagrody koncowe i turniej Masters
g) dotychczasowi gracze z top 3 z 4 kolejek otrzymaja nagrody depozytowe 150, 100, 50
Ma to na celu rozwoj ligi i promocje pokera na wyspach a nie zawezanie go w coraz wezszym kregu.
2. Dla chetnych graczy organizacja turnieji dodatkowych typu HighStakes, DeepStakes , Terminator, Omaha, turniej HU itp.

Kamebra
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Kamebra » 24 sie 2009, 14:56

Wyrażam zgode na uczestnictwo w nowym zarzadzie i podpisuje sie pod propozycjami zmian.

MokrasScie
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: MokrasScie » 24 sie 2009, 15:11

no ja to nawet nie chcę myśleć że ŚLP mogłaby istnieć beze mnie :D a to że ostatnio nie chodzę oczywiście spowodowane jest narodzinami mojego synka, ale nie zmienia to faktu że ŚLP to świetna inicjatywa i nie zamierzam rezygnować :D

Pablo Muchettii
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pablo Muchettii » 24 sie 2009, 18:03

W środę będzie glosowanie czy do 3 sezonu zostaje obecna struktura czy zmieniamy.
Glosowanie zrobimy po to aby ktoś nie zarzucał ze nagrody do bani itp.

mistrzunio
-#VIP
-#VIP

Postautor: mistrzunio » 24 sie 2009, 18:37

o której ogarniacie? wpadłbym sobie posłuchać jak dam radę.

Awatar użytkownika
carterrr
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: carterrr » 24 sie 2009, 19:14

Ludzie czy wy macie problemy z czytaniem ? Ja wiem ze niektórym sie nie chce ale czasami rece opadają. Mistrzunio spotkanie tak jak jest napisane o 18:30 :)

daniel2401
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: daniel2401 » 25 sie 2009, 03:09

ja chętnie dołączę do zarządu jeśli wnioski zostaną wprowadzone w życie
to jest sport !!!!!! niektórym w ciąż to nie dociera. Jak dla nie nagrody od uniibetu mogą być jedynymi a reszta na :
promocje
sprzęt: stoły, karty itp.
i rozwój

PokerblinD868
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: PokerblinD868 » 25 sie 2009, 08:41

Jestem za przystapieniem do zarzadu . A co do reszty spraw najlepiej bedzie je omowic na wspomnianym zebraniu. Pozdro dla calej Ślp.

"Poker to 100 % umiejetnosci i 50 % szczescia"

j.lupino
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: j.lupino » 25 sie 2009, 15:21

wchodzę w to :mrgreen:

Wróć do „Świnoujście”