No i jak tu sie nie wkurzac wrrrrr...

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

No i jak tu sie nie wkurzac wrrrrr...

Postautor: alekspolak1 » 28 paź 2009, 17:59

i jak tu sie nie wkurzac bez kitu kazdy turniej odpadam od wczoraj w stylu AJ vs AT lub AK vs JT lub tak jak ten porabane to juz jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Marek1978
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Marek1978 » 28 paź 2009, 18:07

Czasami tak bywa.Proponuję zrobić sobie kilkudniową przerwe aby odpocząć od tych przykrych niespodzianek.

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 28 paź 2009, 19:17

kochany ja juz to przerabialem :) takie wpisy zbytnio mi nic nie daja.

Awatar użytkownika
raper111
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: raper111 » 28 paź 2009, 19:53

ja nie rozumiem wogóle tego co wstawiłeś :roll: chyba twoja ręka nie była na tyle śilna że mogłbyś byc pewien wygranej btw ktoś tam seta trafił ładnie nie wiem kto ;d

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 28 paź 2009, 22:11

jak juz to nie seta tylko tripsa trafil, po drugie nie zawsze grajac z AA mozesz byc pewny wygranej, ja np po flopie wiedzialem ze jestem do przodu inaczej all ina bym nie postawil na typowego laga

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 28 paź 2009, 22:22

jak by nie ten francuski to ja mógłbym być pewien akcji jak była rozgrywana :razz: ale i tak to nie ważne, no dostać tripsa to ładny kawałek szczęścia a już napewo demotywuje,

i dziwnie jakoś trzeba myśleć żeby wchodzić w alliny za połowę stacka z gutshotem i 2 parą gdy na stole leży draw do str8, i tak w ogóle to screeny po ang plz :p bo nie wiem co jest bet/raise/allin a przydało by się :mrgreen: no chyba że tak tuszujesz swoje błędy cwaniaku :razz:

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 28 paź 2009, 22:29

relancer- raise, miser- bet, suivre- call nic prostszego nie moze byc :) nie no wsumie zem troche sie wkurzyl ale juz odrobilem na cashowce i w 10k rb 50 miejsce to tez pare groszy wpadlo tera jeszcze gram w player ranking i FT i blisko platne :)

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 28 paź 2009, 23:08

paranoja i jak tu sie nie zalamac po takim flopie nie powinno sie przegrywac wrrrr.. no i wez tu graj kur!!!!!

To juz jest chore i tak kazdy turniej moj sie ostatnio konczy wrrrrr

A caly turniej gralem bardzo dobrze, poziom w tym turnieju jest naprawde bardzo wysoki wszedlem na FT z 4 stackiem niestety karty non stop typu 2x 3x jx etc niedawaly mi mozliwosci gry skrocilem sie i jak juz trafilem AKs to mnie donk sprawdza z KQoff wiedzac ze gram typowo TAG i nei bede okradal z tak slabej pozycji... naprawde czasami mozna sie zalamac.... jest to wg mnie powoli nienormalne bo w ciagu 2 dni koncze tak wlasnie 5 turnieji, i nie rozumiem takiego przebigu spraw...eh szkoda slow lepiej isc spac i cieszyc sie ze i tak dzien na +100euro a wiadomo ze moglobyc duzo lepiej, gdybym to wygral mialbym juz porzadny stack by walczyc o top 3 ktore dawalo przynajmnie 100euro wiecej wrrrr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Wróć do „Bad beats”