Pewnie lwia część z was doskonale mnie kojarzy (jak nie mnie to z pewnością moje masakryczne zagrania pokerowe
Nie wiem czy będę w stanie wnieść coś konstruktywnego do forum,ale spróbować przecież można.
To może na początek się przedstawie mam na imię Darek mieszkam w Dąbrowie Górniczej prowadzę działalność gospodarczą , ale to brzmi..mam mały warsztacik samochodowy(nawet da się z tego wyżyć) .mam 3-y główne pasje...
1. motoryzacja, a w szczególności motocykle uwielbiam te wypady człek się wtedy taki wolny czuje(i młody
)
2.wędkarstwo-piękna rzecz
3.i tu jest miejsce na pokerka.
Miałem zamiar wcześniej stworzyć bloga, tylko nie miałbym co w nim pisać(w sumie nie wiem czy będzie o czym pisać...
).Ale pomijając pokera to całkiem normalny jestem(chyba)
Mój poker chmmm...od czego by tu zacząć, pociąg do hazaru miałem chyba od zawsze (czasami z opłakanymi skutkami)ale ta adrenalia-bezcenna.
ciężko idzie mi przyswojenie pojęć pokerowych co , kiedy z jaką kartą z jakiej pozycji po prostu czarna magia.
Więc postanowiłem coś z tym zrobić, czyli szkoła pokera na PokerStars-nielegalny-w-PL! qiz zaliczony próba wcielenia w życie nabytej wiedzy efekt...gów...ny.
więc powrót do gry ,,intuicyjnej"jak to buba napisał a se peirdo..e
tyko jak to zmienić ...