Niesamowite

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Niesamowite

Postautor: zielony0528 » 02 gru 2009, 00:53

Sytuacja zdarzyla sie dzisiaj w turku 5+0.5 euro na betclick stol 5 -osobowy platne 2 miejsca

No to zaczynamy :mrgreen:
Zostaje nas 3 obydwu graczy bardzo dobrze znam rozegralem z nimi juz po kilkadziesiat tych turkow.
Sytuacja 1 Sam28at daje push all-in ja majac k9o sprawdzam dlaczeg bo dobrze wiem ze kradnie mi blinda uwazajac mnie za gracz mocno tight i wiem ze robi to z any two.
Nie dziwie sie wcale jak pokazuje 98s .Wygrywam to screen 1

Sytuacja 2 Sam28at zostaje 36 zetonow przy blindach 200/400.Wiec z logicznego punktu widzenia moze on odpalac juz nowy turek.Ale nie w pokerze.
Wygrywa swoimi AQ vs 54s vs xx i ma juz 108. screen 2

Sytucja 3
Sam28at ma 108 wiec jego stack jest odrazu przeznaczoy na BB ktore wynosi 400.
Jego 97o vs QJo vs A5o wygrywa lapiac straighta na turnie.A wiec ma juz 324.screen 3

Sytuacja 4
Sam28at jest na BB wynoszacym 200 wiec gra za wszystko czyli 324. Ja jestem na BB.
Moje AQo vs 105 turn 5 i przegrywam. A wiec ma juz 648. screen 4

Sytuacja 5
Sam28at gra all-in .Ja na BB mam do dolozenia 428 z J6 i dokladam dobrze wiedzac ze darvat tez dolozy i bedzie check flop check turn check river byle wyeleminowac sam28at.
Jego K4o wygrywa z moim J6o i xx. Sam28at ma juz 1944. screen 5

Potem nastepuja 2 rozdania bez akcji i BB zbiera bo reszta robic fold PF.

Sytucja 6
Dostaje AKs przy blinadch 300/600 od razu laduje all-in.Sam28at sprawdza mnie bedac na BB. Moje AKs vs A5s i wygrywa Sam28at lapiac na turnie flush. screen 6

Sytucja 7
Jestem na BB dostaje KK.Sam28at robi push all-in.Daje call.
Sam28at pokazuje 99. Flop 997 screen 7

I tak oto odpadam na 3 miejscu z turku ...............

Pytanie do graczy ktorzy caly czas smieja sie z tego ze mowie ze poker to hazard
czyli do Oskarka,Le Chiffre.
Innych tez z checia uslysze :mrgreen:
Jakie to umiejetnosci Sam28at pozwolily mu dojsc do platnych top 2??
Jakie to jego ekstra zagrania pozwolily mnie pokanac???
Czy na podstawie tego opisu widac czy nie widac ze losowosc rzadzi pokerem??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 02 gru 2009, 01:07

No i dalej nie rozumiesz :) Ale ja nie bede tlumaczył powiem Ci tylko że jest wiele osob na tym forum co nawet z 10 zetonow wygrywali turniej :) sam ostatnio z 14 zetonami wygrałem :)

Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Postautor: zielony0528 » 02 gru 2009, 01:14

Oskarek pisze:No i dalej nie rozumiesz

Jak dalej nie rozumiem to badz tak laskaw i odpowiedz na te 3 pytania .....
Kazdy napewno chcialby poszerzyc swoja wiedze i gdy mu zostanie 36 przy blindach 200/400 po Twoim wytlumaczeniu bedzie wiedzial jak grac i jakich umiejetnosci ma uzyc by wygrac.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 02 gru 2009, 01:27

tu nie chodzi o umiejetnosci bo wiadomo ze kilka rak pod rzad trzeba wygrac by zbudowac jakis stack na chociaz shorta z mega shorta
Z reszta nie chce mi sie tlumaczyc :) Powiedz tak szczerze po co grasz ?

Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Postautor: zielony0528 » 02 gru 2009, 01:36

Oskarek pisze:Z reszta nie chce mi sie tlumaczyc

Albo nie umiem;d

Oskarek pisze:Powiedz tak szczerze po co grasz ?

Jak moj opis do mojego blogu.
Kazdy dazy do perfekcji.
Nie gram dla kasy itd.
Poprostu lubie byc dobry w czyms nie musze byc najlpeszy....
Ale ta olbrzymia losowosc skutecznie mi to uniemozliwia.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 02 gru 2009, 01:46

delete
Ostatnio zmieniony 02 gru 2009, 01:48 przez Oskarek, łącznie zmieniany 1 raz.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 02 gru 2009, 01:48

Nie jestes dobry bo bys wygrywal i nie wazne jest to ze raz na pół roku / rok uda Ci sie wygrac turniej wiekszy bo przegrywasz grajac Cash i Sity a raz na pół roku wygrac turniej to nie odzyska sie tego co sie przez ten czas stracilo przyznaj sie ze juz przegrałes bardzo duzo kasy
Chcesz byc lepszy to dlaczego sie nie szkolisz? Nie przeczytales podobno zadnej ksiazki nie ogladales zadnego filmiku szkoleniowego nie wiem czy czytasz cos na temat strategi do tego czytaj blogi innych nie koniecznie tu jest kilka innych stron gdzie są naprawde dobrzy polscy gracze
Z reszta grasz tyle lat niby i chcesz byc dobry a ciagle uwazasz ze poker to hazard / gra losowa itd to co np dead ma wiecznie farta ze ma takie extra wyniki? koniecznemu moze czesciej dochodzi jak to ostatnio powiedziales? Jest sporo graczy na tym forum wygrywajacych i czy ktorys z nich mowi ze poker jest gra losowa? nie wydaje mi sie
Zakup Holdem Managera / Poker Trackera do gier cash albo Tournament Sharka do S&G i zobaczysz ile lepiej Ci sie bedzie grało

aha i zaraz znowu bedziesz mowil jaki to ja pro jestem nie nie jestem ale w tym roku mialem chyba tylko 2 miesiace w ktorych bylem na minus i nie pouczam Cie ale moze w koncu zaczniesz cos robic by byc lepszym a nie stoisz w miejscu

zwirson
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: zwirson » 02 gru 2009, 02:09

Ja musze tutaj poprzeć Oskarka. Zielony czytam każdy wpis na Twoim blogu, i trochę już osiągnąłeś w pokerze, chociażby ten turniej na wyspach, o ile dobrze pamietam, i nadal narzekasz na pecha, na losowość w pokerze, właściwie to w niemal kazdym poście narzekasz. Myślisz, ze tylko Ty przegrywasz z 3 outowcami? Jeżeli chcesz dążyć do perfekcji i być w czymś najlepszym to poker nie jest dla Ciebie, bo każdy na tym forum mógłby pokonać Nagreanu, Ivey'a, Hansena, Durra, ale tylko w pojedynczej sesji, a na dłuższą metę, dali by ostro popalić. I Ty patrzysz tylko na pojedyncze sesje. Na pokera trzeba patrzec jak na inwestycję długoterminową. Nie ma pokerzysty który wygrywa, każdą sesję, po prostu nie ma. Raz się wygrywa raz się przegrywa, ale ważne by wygrywac więcej niż przegrywac.

Pozdro

Awatar użytkownika
badzio
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: badzio » 02 gru 2009, 11:37

zielony0528 pisze:Zostaje nas 3 obydwu graczy bardzo dobrze znam rozegralem z nimi juz po kilkadziesiat tych turkow.

zielony0528 pisze:Jakie to umiejetnosci Sam28at pozwolily mu dojsc do platnych top 2??

Ok, i ile na tych kilkadziesiąt turków wygrał Sam28at? :>

Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Postautor: zielony0528 » 02 gru 2009, 11:46

Oskarek pisze:przegrywasz grajac Cash i Sity a raz na pół roku wygrac turniej to nie odzyska sie tego co sie przez ten czas stracilo przyznaj sie ze juz przegrałes bardzo duzo kasy

Jezeli mialbym dokladac caly czas do interesu to bym w to nie gral.Wiec chyba cos Ci sie pomylilo. :mrgreen: Nawet przegrywajac sity i cash lapie ogromne ilosci punktow z samych punktow np na sun poker jak zrobilem cash points mialem prawie 500$ Juz nie mowiac o innych bonusach.
Bonusy spokojnei pozwalaja mi wyjsc na 0.A jak cos wygram wiekszego to sobie cos kupuje.Jak np lapek za 3.5k zl za cdpoker.
Oskarek pisze:Zakup Holdem Managera / Poker Trackera do gier cash albo Tournament Sharka do S&G i zobaczysz ile lepiej Ci sie bedzie grało

Mam poker trackera ale nie dziala on na s&g na boss medi;/

Oskarek pisze:Jest sporo graczy na tym forum wygrywajacych i czy ktorys z nich mowi ze poker jest gra losowa? nie wydaje mi sie

SithJarr pisze:Moim zdaniem cały zamęt jaki się w środowisku zrobił jest kompletnie bez sensu. Udowadnianie że poker turniejowy nie jest grą hazardową - tak samo jak brydż sportow czy szachy - jest kompletną bzdurą! W brydżu sportowym karty są ustawiane - grają czwórkami identycznymi kartami - element losowy jest mały (chociaż też istnieje). Szachy są już typową grą umiejętności. Poker natomiast opiera się w potężnej mierze na szczęsciu - i dopiero rozegranie kilku tysiecy SnG czy kilkudziesieciu tysiecy raczek cash daje miarodajny wynik. Dlatego samo udowodnienie że poker nie jest grą hazardową nie ma sensu - jest to gra hazardowa i przewaga skilla to kilka - kilkanaście procent.

skuter pisze:SithJarr, popieram Cię w 100%. Pokera w żaden sposób i za żadne pieniądze nie oddzielimy od hazardu.

A tak wogole fajnei Oskarek odwrociles temat.Ja mam odpowiadac na Twoje pztania a Ty na moje nie chcesz....Caly czas nie wiem jakie to umiejetnosci mial Sam28at.Czego sie naczytal w tych ksiazkach.Jak wygrywac 105 vs AQ,A5 vs AK,99 vs KK??/?

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 02 gru 2009, 11:52

Hehe. Faktycznie ten gość miał spore szczescie z tym mega short stackiem. Juz mial wyj***ne w gre i rzucał co popadnie, a ze mu karty dochodzily to nie mozna miec do niego pretensji.

W ogole to na poczatku jak go sprawdziles z K9.. to jego 89s bylo lepsze wtedy.

A ostatnie dwa zagrania to wcale nie mial slabych kart AXs i 99.

Zazwyczaj to jest tak ze jak sie nam poszczesci i przyfishujemy to leci to w niepamięć, natomiast jak ktos tak wygra przeciwko nam to roztrzasamy sytuacje i dlugo ja pamietamy..

PS: Nie spinaj sie tak :)

Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Postautor: zielony0528 » 02 gru 2009, 12:23

badzio pisze:Ok, i ile na tych kilkadziesiąt turków wygrał Sam28at? :>

Jakby pokertracker dzialal to bym Ci powiedzial xD.Ale gra on bardzo duzo.

GNSPL pisze:a ze mu karty dochodzily to nie mozna miec do niego pretensji.

karty dochodzily? to jest losowosc czy umiejetnosc?
GNSPL pisze:W ogole to na poczatku jak go sprawdziles z K9.. to jego 89s bylo lepsze wtedy.

K9o vs 98s 67%-3%-30% Cos Ci sie pomylilo :mrgreen:
GNSPL pisze:A ostatnie dwa zagrania to wcale nie mial slabych kart AXs i 99.

Nie mial slabych kart ale mial slabsze od moich.
Aks vs a5s 67%-5%-28%
KK vs 99 81%-19%

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 02 gru 2009, 14:23

zielony0528 pisze:Jakie to umiejetnosci Sam28at pozwolily mu dojsc do platnych top 2??

Zadajac takie pytania faktycznie nie zdajesz sobie sprawy czym jest poker i w jaka gre grasz.

W krotkim okresie czasu wplyw losowosci na wyniki jest wiekszy niz w dlugim okresie czasu zakladajac ze podejmujesz wlasciwe decyzje.

Pojedynczy sitek jest praktycznie tylko elementem statystyki pokazujacej czy podejmujesz dobre decyzje co wyjdzie w dlugim okresie.

Musisz pamietac, ze nawet jak masz 90% szans na zwyciestwo to zawsze raz na dziesiec razy Twoj przeciwnik Cie pokona. W tym przypadku element losowosci (ktory jak wspominalem w krotkim okresie ma wiekszy wplyw na wynik) sprawil, ze gracz zaczal trafiac swoje nieliczne outy co sie zlozylo na to, ze wygral.

Nie widze w tym nic niesamowitego ;) Wystarczy zobaczyc na FT w Londynie gdzie gral Goral. To ze Michael Martin czy Goral mieli pelno szczescia na finalowym wcale nie znaczy ze wygrali tylko dzieki fuksowi bo jednak wczesniej przez 3 dni musieli grac dobrego konsekwentnego pokera i podjemowac poprawne decyzje zeby w ogole myslec o FT.

Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Postautor: zielony0528 » 02 gru 2009, 15:00

Mlody pisze:W krotkim okresie czasu wplyw losowosci na wyniki jest wiekszy niz w dlugim okresie czasu zakladajac ze podejmujesz wlasciwe decyzje.

Piszesz Mlody tak jakbym gral tego sitka 1 raz 10 raz ...
A coz to sa wlasciwe decyzje??Ze moje zagranai sa Ev+?Ze gdy dochodzi do all-inow mam wiecej szans na wygrana?I co z tego.....

Takie karmienie innych ze w dlugim okresie czasu trallala
To tak jak spiewanie piosenki juz za 4 lata polska bedzie mistrzem swiata...

Gram do 3 lat i od 3 lat jest to samo.Ta sama nieustana losowosc.
Bo niby jak ona ma zniknac.
Dostaje AK hmm podoba mi sie daje all-in Koles obok ma QQ podobaja mu sie damki daje call.
Siedze przy stoliku ruletki.O jakie fajne te czarne stawiam na nie obok siedzi przeciwnik o jakie fajne czerwone stawiam na nie.

Mlody pisze:Nie widze w tym nic niesamowitego

No ja tez nie.Chcialbym zobaczyc jak Mlody wygrywa turek majac 1/10 BB w trakcie turku.

Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Postautor: zielony0528 » 02 gru 2009, 15:50

"Na kole do gry ruletka znajduje się 18 czerwonych miejsc z 38 całkowitymi przerwami. Dzieląc 18 przez 38 wynik prawdopodobieństwa w grze ruletka na lądowanie kulki wynosi około 47%"
Wahi pisze:W pokerze czujac, ze masz lepsza reke przekroczysz ten prog

hehe w pokerze "czujac" sorki ale to jest dobry tekst :mrgreen: Mozna czuc oddech przeciwnika ktory obok nas siedzie na stole.
Jak Ty niby chcesz przekroczyc jedynke w pokerze to ja nie wiem.

Poker mam karty moge zdecydowac gram czy nie gram.
Ruletka mam kase w zetonach moge zadecydowac czy gram czy nie gram.
Co pokaze Board albo ruletka nie zalezy od nas jest iscie losowe.Nie mamy na to kompletnie wplywu.A to wlasnie to decyduje onaszej wygranej.
W ruletce gramy i nie mamy nic do powiedzenia.
W pokerze gramy z drugim czlowiekm ktorego jako tako mozemy oszukac wyblefowac itp.
Ile jet skilla procent% niech kazdy sobie sam odpowie.Jasnym jest ze przy flopie AKQ majac 53 drzewko nie wyblefujemy przeciwnika ktoremu akurat los dal J10.

Wiec gadanie ze poker to nie hazard jest oszukiwaniem samego siebie.
Moze nie w 100% to hazard ale w 80-90% napewno.
Jeszcze nie widzialem zeby ktos nie patrzac na board wygral turek.

Edit
Widzisz Oskarek juz Cie przewidzialem co napiszesz. :mrgreen: Wiec samymi kartami nie gram.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2009, 16:13 przez zielony0528, łącznie zmieniany 5 razy.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 02 gru 2009, 15:53

Zapomnialem ze Ty grasz tylko kartami :)

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 02 gru 2009, 19:38

zielony0528 pisze:No ja tez nie.Chcialbym zobaczyc jak Mlody wygrywa turek majac 1/10 BB w trakcie turku.

Wygralem kiedys takiego sitka, mialem 5 zetonow przy blindach 5/10 i 10 osobach w grze. Wygralem tego sitka. Ale to nie ma nic do rzeczy.

Nie wiem czy slyszales kiedys o Boku87. Koles wyszedl z micro stawek i gra teraz coraz wyzej:

Obrazek

Wiec jezeli od 3 lat stoisz w miejsu to nie jest wina losowosci tylko tego ze nie wyciagasz wnioskow.

zielony0528 pisze:Dostaje AK hmm podoba mi sie daje all-in Koles obok ma QQ podobaja mu sie damki daje call.

To jest dowod na to ze nie zawsze grasz poprawnie. Grajac all ina przed flopem z AK SAM ZWIEKSZASZ wariancje bo po prostu gamblujesz, ogladajac tylko flopa dalbys sobie szanse ucieczki z rozdania gdybys nic nie trafil a tak oddajesz caly stack.

Sugeruje przestac uzalac sie nad swoim losem a zaczac wyciagac wnioski i analizowac swoja gre. Jezeli grasz poprawnego pokera to musisz osiagnac sukces.

Podane przez Ciebie rozdania zdarzaja sie kazdemu z nas codziennie i to nie raz a jednak taki Trabant czy DeadPrez sa graczami wygrywaacymi. Powiesz ze maja wiecej szczescia od Ciebie?
A co z Ivey? 3 bransoletki w jednym roku. Fuksiarz? To sprobuj trafic 3 razy w miesiacu szostke w totolotka.

Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Postautor: zielony0528 » 02 gru 2009, 21:35

Wahi pisze:zwykle oddsy. Wiesz, ze zbierasz do nutsa, wiesz jaka masz szanse trafiuenia i ile wygrasz jak trafisz, czyli tak jak w ruletce. Tylk ow pokerze to sie moze oplacac

Wahi nie wiem jakie mam szanse trafienia na PF gdy daje all-in albo call na czyjegos all-in bo nie znam jego kart.Dopiero po ujrzeniu moge cos powiedziec.

Dwa stol 10-osobowy albo 6 osobowy.Zgadzam sie wiesz ile wygrasz przy all-inach .
Ale nei wiem jakie mam szanse trafienia.A wiesz dlaczego?Bo nie znam kart innych zawodnikow.Moge sobie zrobic tylko zalozenia.
Flop 237 turn 7 daje all-in z 66 sprawdza mnie KK .Ile mam procent szans teoretycznie 5 % 2 outs Podkreslam slowo teoretycznie.
A jak jest prawdziwie obok mnie gracz mail Q6 drugi A6 wiec mam 0%.Bo wiadomo ze 6 nie przyjdzie na riverze.
Bylo by tak jak mowisz jakby bylo widac karty graczy ktorzy zrobi folf przed flopem.
Wtedy mozna by bylo wszystko ladnie policzyc i by sie oplacalo.

Mlody pisze:Wygralem kiedys takiego sitka, mialem 5 zetonow przy blindach 5/10 i 10 osobach w grze. Wygralem tego sitka. Ale to nie ma nic do rzeczy.

A widzisz miales 50% BB a nie 10% xD.
Mlody pisze:To jest dowod na to ze nie zawsze grasz poprawnie. Grajac all ina przed flopem z AK SAM ZWIEKSZASZ wariancje bo po prostu gamblujesz, ogladajac tylko flopa dalbys sobie szanse ucieczki z rozdania gdybys nic nie trafil a tak oddajesz caly stack.

Czysta teoria nic wiecej :mrgreen: Jak mialem w turku sytuacja 6 AK co mialem zrobic?Od razu all-in nic innego.
To co piszesz tyczy sie wczesniejszych faz turnieju gdzie sa male blindy.
Wczoraj przy blndach 25/50 zrobilem raise do 200 dostalem natychmaistowego all-in i dalem call.Moje KK vs AK czyje ?"Ja AK w turku 5 -osobowym nie zrzuce" powiedzial Mazak.

Mlody pisze:Sugeruje przestac uzalac sie nad swoim losem a zaczac wyciagac wnioski i analizowac swoja gre. Jezeli grasz poprawnego pokera to musisz osiagnac sukces.

Poprwanego pokera kolejne ogolne stwierdzenie.Ja na 10 przypadkow przy all-inach miminum 8 mam wieksze % do wygrania niz moj przeciwnik.I co z tego wynika .....Kompletnie nic Bo te % to czyste teoretyczne zalozenia a potem soft podaje losowo wybrane karty.

Mlody pisze:Trabant czy DeadPrez sa graczami wygrywaacymi. Powiesz ze maja wiecej szczescia od Ciebie?

Dobrze wiesz ze zeby wygrywac trzeba miec szcescie.Tak jak ja w 5k vip wygralem ak vs qq,qqvs ak i AK vs KK.Bez ego dawno bym przepadl.Tak dokladnie powiem maja wiecej szczescia.
Ostatnio zmieniony 04 gru 2009, 19:10 przez zielony0528, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zawisza
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Zawisza » 03 gru 2009, 13:15

zielony0528 pisze:
Mlody pisze:Trabant czy DeadPrez sa graczami wygrywaacymi. Powiesz ze maja wiecej szczescia od Ciebie?

Dobrze wiesz ze zeby wygrywac trzeba miec szcescie.Tak jak ja w 5k vip wygralem ak vs qq,qqvs ak i AK vs KK.Bez ego dawno bym przepadl.Tak dokladnie powiem maja wiecej szczescia.

Zielony napisz jeszcze ze Boku87 podpisal pakt z DIABŁEM :P bo w 15 dni ze 100$ wjechal na 10k $ :) grajac prawie tylko ALL-IN - FOLD gdyz gral 30-50 sitow w tym samym czasie :D ( ofc z zasadami BRM )

Masz taki problem bo rozpatrujesz wszystko wzgledem kilku rozdan grajac SnG - to jest smieszne Rozpatruj swoja gre pod katem rozegranych 5tys. SnG a nie ze w 1 soft cie zmieszal z blotem.

Awatar użytkownika
zielony0528
-#VIP
-#VIP

Postautor: zielony0528 » 04 gru 2009, 19:07

Wahi pisze:Przykro mi, ale alliny preflop, to jest wlasnie minimalizowanie roli umiejetnosci.

Zgadzam sie;d Ale czasami sa one nie uniknione.
Wahi pisze:Jesli w ogole biezesz pod uwage allin z 66, to problem jest nie w losowosci, a w umiejetnosciach

Przy boardzie 2377 all-in z 66 nie jest zly;d
Wahi pisze:Jestes w stanie zawezic zakres ak przeciwnika do jakiegos i obliczyc swoje szanse na ten zakres.

Nie jestem w stanie. Flop A78 ja check on all-in na co moge go obstawic?Mam AQ pokazuje K5o turn 4 river 6.Nie da sie zawezic bo donki graja z anytwo.
Wahi pisze:wwt w chinczyku sa najlepsi na kurniku, wiec w pokerze tez sa umiejetnosci

Ja nie mowie ze w pokerze nie ma umiejetnosci.Mowie ze to max 20%.

Zawisza pisze:Masz taki problem bo rozpatrujesz wszystko wzgledem kilku rozdan grajac SnG - to jest smieszne Rozpatruj swoja gre pod katem rozegranych 5tys. SnG a nie ze w 1 soft cie zmieszal z blotem.

Zawisza Czarny;d Co z Twoim kolorem.
Malujesz obraz Malujesz go kolorem czarnym non stop badbeaty o zaczelo sie wreszcie normalnie malujesz bialym i znowu badbeaty i czarny?Jaki bedzie obraz na koniec?

Ty myslisz sobie ze oooo ja sobie wybralem jeden sit ze 10,20 ,100 i wale smuta.Tylko ze taki jest co 2,3.

Awatar użytkownika
bazee
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: bazee » 04 gru 2009, 23:30

Zawisza pisze:Zielony napisz jeszcze ze Boku87 podpisal pakt z DIABŁEM :P bo w 15 dni ze 100$ wjechal na 10k $ :) grajac prawie tylko ALL-IN - FOLD gdyz gral 30-50 sitow w tym samym czasie :D ( ofc z zasadami BRM )

chyba nie napisales tego powaznie? jesli jednak to good joke :)

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 05 gru 2009, 09:04

zielony0528, taka mała propozycja dla Ciebie. W każdym sng który teraz sobie włączysz, wal od razu allin preflop w każdym rozdaniu. Od razu zobaczysz ile masz szczęścia w kartach.

Wróć do „Bad beats”