Informacje na temat popularnych systemów płatności umożliwiających wpłaty do poker roomów.
-
tommko
- -#VIP

Postautor: tommko » 19 paź 2009, 21:19
oczywiście jak zwykle za szybko klikałem nie czytając do końca wrrr...
i mam problem z transferem środków z konta do dowolnego poker roomu, nie mogę nic zrobić
problem pojawił się po przejściu na tzw NETELLER Extended
w tym, że po wysłaniu skanów dokumentu jest jeden jeszcze krok - telefon
i tu mam problem ze względu na słaby język angielski w wersji mówionej
czy może ktoś przeszdł tą procedurę zmiany i może podpowiedzieć jak to dalej wygląda, będę szczerze wdzięczny za jakiekolwiek informacje
-
Pugalos
- -#VIP

Postautor: Pugalos » 25 lis 2009, 21:02
tomko jak poszła rozmowa telefoniczna przy aktywacji konta neteller? Zadzwonili do Ciebie?
-
Pitr3k
- -#aktywny

Postautor: Pitr3k » 25 lis 2009, 22:45
Pugalos mozesz poprosic, aby zadzwonila do Ciebie pani z supportu, ktora mowi po Polsku

. Ja tak zrobilem i za kazdym razem gdy mam jakis problem z Neteller prosze o zaaranzowanie telefonu - sami dzwonia i wogole

.
-
Pugalos
- -#VIP

Postautor: Pugalos » 26 lis 2009, 14:50
Wypełniłem zgłoszenie aby ktoś zadzwonił do mnie z suportu,ale niestety nie było gdzie wklepać jakiejś treści z prośbą o Polską osobę.Angielski znam może nie super także tylko zgłoszenie wysłałem.
Pani zadzwoniła akurat jak autem jechałem jakoś się dogadaliśmy i konto aktywowałem na extended.
Tylko mam pytanko,bo po rozmowie dostałem maila z takim linkiem:
https://help.neteller.com/cgi-bin/netel ... _login.php
To jest chyba strona pomocowa znaczy ws.problemów kontakt z supportem tylko co wpisać w username? chyba email ,ale support password to nie wiem bo w żadnym mailu nic takiego nie dostałem.
-
tommko
- -#VIP

Postautor: tommko » 26 lis 2009, 17:08
po kilku próbach udało się i zadzwonili do mnie w języku polskim, o rozmowę prosiłem poprzez ich Chat - niestety po angielsku, ale udało się jakoś dogadać, dzięki tłumaczom internetowym
-
Pugalos
- -#VIP

Postautor: Pugalos » 30 lis 2009, 16:18
Mam ważne pytanie,podwyzszyłęm konto na extended i ostatnim krokiem jest wpłata na moje konto bankowe przez neteller drobnej kwoty,którą potem muszę wklepać do netellera.
I mam problem bo mam konto neteller w $ ,a bankowe w PLN i oni mi wpłacili 20gr. i co ja mam im wpisać? oni pewnie mi w $ wpłacili i taką kwotę chyba powinienem wpisać,ale teraz pytanie po jakim kursie przeliczyć te 20gr. ?
Dogadałem się na live chat i Wam powiem ,ze wklepać trzeba kwotę w PLN czyli waluta konta w polskim banku ja wpisałem 20gr i już mam konto neteller extended.
Wróć do „Sposoby płatności”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.