Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
-
mara
- LEGENDA

Postautor: mara » 02 cze 2012, 17:20
Jeżeli mogę, bardzo proszę o usunięcie mojego bloga z konkursu! Ja czekam na konkurs pt " najbardziej zaszyfrowany blog" a tak na poważnie bardzo bardzo proszę
-
buba78
- -#VIP

Postautor: buba78 » 02 cze 2012, 18:00
a ja znowu poza klasyfikacją ??
buuuuuu
hehheehe
kłopot z głosowaniem ... patrz post niżej
Ostatnio zmieniony 02 cze 2012, 18:04 przez
buba78, łącznie zmieniany 1 raz.
-
toadie3k
- -#aktywny

Postautor: toadie3k » 02 cze 2012, 18:01
Coś jest nie teges, zaznaczam swój typ, klikam "wyślij głoś" i dostaję komunikat:
"W tej sondzie maksymalną wartością oddanych głosów jest: , Ty zaznaczyłeś 1.
Głos nie został oddany, wróć i zagłosuj jeszcze raz."
A więcej niż 1 zaznaczyć nijak nie mogę :]
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.