Najlepszy blog lutego 2013

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Najlepszy blog lutego 2013 to:

Czas głosowania minął 04 mar 2013, 18:05

Porcupin - Coby się teraz i w przyszłości łatwiej żyło...
4
25%
mara100 - TAKI TEŻ MOŻE WYGRYWAĆ
3
19%
Dawid84 - Cre8ed by Dawid84
2
13%
drynk - Poker i Rock.
4
25%
Pugalos - mini blog Pugalos
1
6%
monk880 - monk i poker
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
Loncik
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: Loncik » 01 mar 2013, 18:07

A mój gdzie? ;)

Awatar użytkownika
Loncik
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: Loncik » 01 mar 2013, 18:34

Pewnie dlatego, że nie zrobiłem żadnego wpisu w lutym i na drugą stronę działu już nikt nie zagląda Wstyd! :oops:

Awatar użytkownika
Porcupin
-#VIP
-#VIP

Postautor: Porcupin » 05 mar 2013, 00:02

Huh, i co teraz? :D Dzięki za ponowną nominację i głosy! :)

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 05 mar 2013, 01:10

Decyduje większa ilość postów, czyli nagroda trafia do Drynka, wiem bo kiedyś identycznie przegrałem :P

Awatar użytkownika
Sliwa
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sliwa » 05 mar 2013, 10:11

Chyba, że szprytnie i szybko nabijesz (tak żeby nikt nie zauważył) ~1,2k postów :mrgreen:

co do głosów nie spodziewałem się aż takiego rozkładu. graty :tak:

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 05 mar 2013, 17:27

Sliwa pisze:co do głosów nie spodziewałem się aż takiego rozkładu.

Też jestem zaskoczony.

Niemniej dzięki wszystkim za oddanie głosów na mojego bloga kolejny miesiąc pod rząd. W sumie pisanie bloga ze świadomością, że ktoś tam jednak zagląda, zawsze jest dużo przyjemniejsze. Poza tym skrobanie o bad-beatach czy good-runach zawsze mnie jakoś wycisza, a neutralna głowa jak powszechnie wiadomo w tej gierce jest niezbędna, także nie łudźcie się, że w marcu odpuszczę :P. Choć z racji wyjazdów wpisów będzie najprawdopodobniej trochę mniej.

Awatar użytkownika
mariusz133
-#VIP
-#VIP

Postautor: mariusz133 » 05 mar 2013, 23:09

panowie a może ktoś chce powalczyć o kasę od buka za pisanie bloga ?

dziś dostałem takie info .

Prowadzisz blog na temat bukmacherki, pokera lub kasyna? A może znasz kogoś, kto takowy pisze? Albo po prostu odwiedzasz taki i uważasz, że to najlepszy blog bukmacherski w Polsce? Zgłoś go do naszego plebiscytu!

betsafe-brak-polskiej-licencji!.com Polska ogłasza plebiscyt na “Najlepszy blog bukmacherski” z pulą nagród wynoszącą 3000PLN! Przejdźmy zatem do konkretów!

1. Kto może wziąć udział w naszym plebiscycie?
KAŻDY, kto prowadzi blog na wspomniane tematy. Forma bloga – dowolna. Kupony, info o bukmacherach, opisy meczów, czy instruktaże „jak obstawiać”. Oraz wszystko, co jest związane z branżą.

2. Jak zgłosić blog?
Należy przesłać zgłoszenie na adres e-mail pr-polska@betsafe-brak-polskiej-licencji!.com, w temacie wpisując “Najlepszy blog bukmacherski“. Na zgłoszenia czekamy do końca marca.

3. Jak wyłonimy zwycięzców?
Spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń betsafe-brak-polskiej-licencji! wybierze 5 lub 10 (w zależności od ilości zgłoszeń i poziomu blogów), które przejdą do drugiej rundy. W tej rundzie to już czytelnicy poprzez głosowanie zdecydują kto wygra.

4. Masz więcej pytań – czekamy na nie pod tym postem!

Nagrody
Na zwycięzców, czyli trzy najlepsze blogi, czeka 3000PLN* – 1800PLN za I miejsce, 800PLN za II miejsce oraz 400PLN za III miejsce. Kwota ta może ulec zmianie. Ale zwiększeniu – na pewno nie zmniejszeniu.

Czekamy zatem na zgłoszenia!

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”