NAJLEPSZY BLOG - DEDOEL
-
dedoel
- -#aktywny

-
dedoel
- -#aktywny

-
dedoel
- -#aktywny

-
dedoel
- -#aktywny

-
dedoel
- -#aktywny

nie pisalem sporo czasu, no ale musze sie pochwalic ze wyrobilem nasz bonus na CDPOKER..2640 punktow to naprawde duzo jak na kogos kto nie gra za duzych stawek..gralem przez wiekszosc czasu HU s&g za 10+0.5$ ale potem przenioslem sie na 20..mialem juz momentami blisko 300 $ ale niestety pod koniec gdy juz bylo blisko ukonczenia bonusa przegralem sporo i skonczylem bonus majac 150$..takze ciesze sie abrdzo ze sie udalo cos w koncu wygrac chociaz nie jest to zadna wielka wygrana ale wyplacilem troche i teraz juz przy kazdej okazji gdy uda mi sie wygrac pare hu z rzedu to bede mial mozliwosc wyplacania od razu
a do tego mam jeszcze jakies 60$ na fulltilt-brak-polskiej-licencji! i tam rowniez gram HU za 20+1$ i zawsze 2 naraz bo wtedy nie nudzi mi sie tak szybko
tylko na tilcie jak wyliczylem zostalo mi jakies 50 hu do zagrania by wyrobic rowniez jakis bonus no i nie wiem czy w ogole tam mi sie uda bo tilt dla mnie znany jest z tego ze nagle zaczyna wzsystko walic sie i cokolwiek bysmy nie robili to przegrywamy..no ale oby tym razem mnie to ominelo! pozdrawiam i do nastepnego razu!
-
dedoel
- -#aktywny

przestalem wrabiac punkty no juz nie potrzebuje grac po 20 HU dziennie by pukty lecialy szybko i gram duzo mniej po prostu zagram na poczatku skupie sie bardzo mocno i jesli cos wygram to potem juz koncze gre..po prostu po 2 latach grania dzien w dzien gra w pokera nie przynosi mi juz takiej radosci , teraz traktuje to bardziej jako zrodlo jakis malych pieniedzy dla studenta
i oby tak szlo jak idzie ostatnimi dniami..gram wygram 20-40$ dziennie i bardzo dobrze
-
dedoel
- -#aktywny

no i dzis kolejny dzien z wygranymi ogolnie zobaczylme w historii na ostatnie 10 HU wygralem 8 co daje +6 HU..czyli 6 *20= 120$ - 10 za rake bo po dolarze za turniej czyli 110$ wygraem grajac naprawde malo po pare turniej dziennie i jestem bardzo zadowolony z tego oczywiscie nie jest to jakas wielka kwota no ale wyplacilem sobie to i zostalo mi jeszcze 72$ na dalsza gre licze na to ze dalej bede tak poowlutku wygrywal
-
dedoel
- -#aktywny

-
dedoel
- -#aktywny

-
dedoel
- -#aktywny

no i stalo sie przegralem to co zostawilem sobie na LuckyAcePoker czyli jakies 40$ i musialem cofnac wyplate 50$ bo nie chcialem konczyc gry, bo naprawde uwazam ze to po prostu gorszy dzien poziom jest tam nienajlepszy
i musze ustalic sobie jakas kwote po ktorej koncze gre jesli ja wygram..nie gram za duzych stawek wiec mysle ze 20$ bedzie na razie taka kwota ciekawe czy w ogole uda mi sie pare dni pod rzad wygrac po 20$!
-
dedoel
- -#aktywny

no wiec z tej cofnietej wyplaty przegralem prawie wszystko ale udalo sie odrobic do jakis 80$ i od razu 50 znowu wyplacilme czyli warto bylo cofnac wypalte
a juz pare razy zdarzalo sie ze cofniecie wyplaty bylo najgorszym mozliwym zagraniem
no i teraz po tam jakiejs grze mam okolo 20$ tylko no ale najgorsze jest to ze NIC a NIC nie chce mi sie grac..po prostu jestem zmeczony pokerem i graniem w niego dzien w dzien przez ponad 2 lata i ostatnio nie gram prawie nic temu nic nie pisze..mam tylko 20$ i powinienem grac jakies minimalne stawki by obronic sie przed bad beatami, no ale nie ma w ogole szans na to nie bede dal rady sie skupic
temu czekam az bedzie mi sie naprawde chcialo pograc i zagram od razu HU za 20$ i 20$ do przodu bedzie:P
no i teraz po tam jakiejs grze mam okolo 20$ tylko no ale najgorsze jest to ze NIC a NIC nie chce mi sie grac..po prostu jestem zmeczony pokerem i graniem w niego dzien w dzien przez ponad 2 lata i ostatnio nie gram prawie nic temu nic nie pisze..mam tylko 20$ i powinienem grac jakies minimalne stawki by obronic sie przed bad beatami, no ale nie ma w ogole szans na to nie bede dal rady sie skupic -
dedoel
- -#aktywny

wlasnie gralem najdziwniejsze HU na swiecie jakie kiedykolwiek chyba gralem!! gralem z typem ktoremu ciagle cos dochodzilo, ciagle trafial jakies pojedyncze karty ktore go ratowaly, ciagle kradl male pule, no po prostu nie wierzylme ze moge to wygrac, tak wiiec powoli spadalem w dol i w dol potem jakos sie podwoilem bo sprawdzil all in z J 9, potem znowu spadlem i znowu sie podwoilem bo sprawdzil all in z 79! no i juz bylem w przewadze jakos 2000 do 1000 i wtedy sprawdzil all in na flopie z flush draw i oczywiscie mu doszlo bo jak widzielismy flopa to kazde rozdanie jego chyba bylo
no i potem znowu jakos duren sprawdzil z jakims Q 5 all in i sie podwoilem i bylo blisko remisu...po prostu ciagle mial lepiej oprocz paru rozdan..dymano mnie po prostu troche non stop i wtedy nastapilo niezle rozdanie:
ja 87 flop 865 czyli bardzo ciekawy dla mnie i podbilem od razu typek przebil(co robil bardzo czesto) to ja all in z nadzieja ze spasuje to juz teraz, a ten call z 74!juz ma strita iiiiiiiiii turn 6 river 8 i mam fulla...zdymalem go strasznie bardzo mocno musialo go to bolec ale dobrze mu tak
tyle razy mnie oszukiwal tu ze w koncu sie odplacilem mu raz a porzadnie 
ja 87 flop 865 czyli bardzo ciekawy dla mnie i podbilem od razu typek przebil(co robil bardzo czesto) to ja all in z nadzieja ze spasuje to juz teraz, a ten call z 74!juz ma strita iiiiiiiiii turn 6 river 8 i mam fulla...zdymalem go strasznie bardzo mocno musialo go to bolec ale dobrze mu tak
-
dedoel
- -#aktywny

-
dedoel
- -#aktywny

-
dedoel
- -#aktywny

nie bylo mnie przez pare dni w miescie a i tak wyplacilem kolejne 50$ wczoraj...hmm tak patrze na to no to tak wlsnaie co 5 dni kolo 50$ wyplacam i tak srednio wlsanie wygrywam po 10$ dziennie...nie jest to duza kwota jak na dzien, wiem ze mozna duzo duzo wiecej ale zalezy mi nie na tym by wygrywac duzo i przegrywac potem, tylko by ustabilizowac granie na takim etapie by moc systematycznie wygrywac te 200-300$ miesiecznie , co jak na potrzeby studenta bedzie bardzo dobre ;] chociaz teraz wakacje i trzea duzo duzo wiecej
-
dedoel
- -#aktywny

-
invidia
dedoel, No widzę, że znalazłeś coś dla siebie:) mam nadzieję, że sie nie obrazisz jak też wypróbuję grę na HU, kiedyś mi dobrze szło zobaczymy czy coś pamiętam:)
Ja już próbowałam same SnG, cash table i mieszane jedne z drugimi i jak narazie na mieszanych najlepiej wychodzę , zobaczymy co się stanie jak dorzucę HU:)
Ja już próbowałam same SnG, cash table i mieszane jedne z drugimi i jak narazie na mieszanych najlepiej wychodzę , zobaczymy co się stanie jak dorzucę HU:)
-
dedoel
- -#aktywny

-
dedoel
- -#aktywny

od tego czasu wplacilem sobie 21$ na PokerStars-nielegalny-w-PL!...niestety nie umiem tam grac po prostu i to jest prawda...cos mi tam nie pasuje nigdy i to nie moja pierwsza porazka no ale przegraem raz dwa wszystko..nastepnie wplacilem do everesta tez taka sama kwote( bardzo lubie zaczynac z takiej kwoty, gram wtedy HU za 5$ i mam akurat na 4) no i everesta lubie bardzo i grac tam lubie i dobrze mi szlo kiedys takze postanowilem znowu sprobowac i udalo sie wyplacic kolejne pieniadze, czyli odrobic pokerstarsa z mala nawiazka i co najwazniejsze zostalo mi jeszcze ponad 40$ na gre, takze oby dalej do przodu
- maximus86
- -#VIP

od tego czasu wplacilem sobie 21$ na PokerStars-nielegalny-w-PL!...niestety nie umiem tam grac po prostu i to jest prawda...
nie tylko ty nie umiesz tam grać
- Fanatyk
- -#VIP

-
deadprez
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”