Przyszla pora ze moze zalozenie bloga zmobilizuje i przyniesie efekt w postaci tego, ze wkoncu zaczne byc wygrywajacym graczem
Otoz w pokera mialem stycznosc chyba ze 3lata temu, ale wtedy 0 wiedzy i szybko dostalem jakies darmowe kapitaly ktore przegralem ;] Pozniej byla bukmacherka, z lepszym i gorszym skutkiem
Ogolnie to chyba graczem cashowym byc nie moge, bo ilez mozna grac godzin zeby miec jakis plus, a pozniej jednym coolerem czy bb trace to co tak ciezko wypracowalem? Pozatym to tego dochodzi granie za duza iloscia rozdan, ktorych ladnie wygladaja typu KJ - nie mowie ze to reka bardzo slaba, ale granie takimi kartami, ktore ladnie wygladaja i niezwracanie takiej uwagi na tak wazna pozycje dalo popalic, tak wiec i na starsach i ftp spory minus byl, a wlasciwie dalej jest. Na starsach probowalem grac jeszcze sng 2.2$, ale zly BM spowodowal, ze pomimo ze cos tam sie udawalo, to jednak downswing okazal sie za silny i spowodowal pustke na koncie po raz kolejny.
Ale odnalazlem sie w sng 2.5€ na unibecie w ktorych gram obecnie, i 20osobowe bounty i DOny 10 albo 6 osobowe - mixuje, bo traffic nie taki duzy. Szkoda ze mam konto zalozone z czasow bukmacherki na wiekszosci takich serwisow gdzie jest poker i bukmacherka, bo fajna promocja na granie na tym roomie jest ale co zrobic.
Obecny kapital to 64.5 €
Tak wiec dziekuje i mam nadzieje ze bedzie wiele powodow do pisania, a nie znow sie wyzeruje ;]
ps ma ktos converta zeby mozna bylo wrzucac rece z unibetu, bo wiele converterow nie dziala
W sumie celem jest zrobienie odpowiedniego kapitalu na granie na tym pozomie co gram (2.5).Wiem ze obecnie jest to wciaz zly BM i pojscie wyzej - kolejny limit na unibecie to 5€ wiec spooooro czasu spedze na tych 2.5€ ale to dobrze
W sumie nie wiem, czy zmiana roomu by przyniosla efekt, moze nie teraz, ale w przyszlosci jak juz bede w miare dobrze gral zwykle sng
czekam na wpisy