muj blok - przegrywajacy jeszcze gracz :o

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
jemjogurt
-#pretendent
-#pretendent

muj blok - przegrywajacy jeszcze gracz :o

Postautor: jemjogurt » 26 sty 2011, 13:51

Witam
Przyszla pora ze moze zalozenie bloga zmobilizuje i przyniesie efekt w postaci tego, ze wkoncu zaczne byc wygrywajacym graczem :)
Otoz w pokera mialem stycznosc chyba ze 3lata temu, ale wtedy 0 wiedzy i szybko dostalem jakies darmowe kapitaly ktore przegralem ;] Pozniej byla bukmacherka, z lepszym i gorszym skutkiem :) Ze 3 miesiace temu musialem wziasc urlop i tydzien w domu przsiedziec wiec stwierdzilem ze to dobry czas na nauke pokera :] Dostalem kapital znanego serwisu - 50 dolcow szybko przegralem, choc juz wiedza jakas mialem ;] Pozniej bylo wplacenie lacznie 250$ swoich i szukanie gry - czy cash czy sng :?:
Ogolnie to chyba graczem cashowym byc nie moge, bo ilez mozna grac godzin zeby miec jakis plus, a pozniej jednym coolerem czy bb trace to co tak ciezko wypracowalem? Pozatym to tego dochodzi granie za duza iloscia rozdan, ktorych ladnie wygladaja typu KJ - nie mowie ze to reka bardzo slaba, ale granie takimi kartami, ktore ladnie wygladaja i niezwracanie takiej uwagi na tak wazna pozycje dalo popalic, tak wiec i na starsach i ftp spory minus byl, a wlasciwie dalej jest. Na starsach probowalem grac jeszcze sng 2.2$, ale zly BM spowodowal, ze pomimo ze cos tam sie udawalo, to jednak downswing okazal sie za silny i spowodowal pustke na koncie po raz kolejny.
Ale odnalazlem sie w sng 2.5€ na unibecie w ktorych gram obecnie, i 20osobowe bounty i DOny 10 albo 6 osobowe - mixuje, bo traffic nie taki duzy. Szkoda ze mam konto zalozone z czasow bukmacherki na wiekszosci takich serwisow gdzie jest poker i bukmacherka, bo fajna promocja na granie na tym roomie jest ale co zrobic.

Obecny kapital to 64.5 €

Tak wiec dziekuje i mam nadzieje ze bedzie wiele powodow do pisania, a nie znow sie wyzeruje ;]

ps ma ktos converta zeby mozna bylo wrzucac rece z unibetu, bo wiele converterow nie dziala

W sumie celem jest zrobienie odpowiedniego kapitalu na granie na tym pozomie co gram (2.5).Wiem ze obecnie jest to wciaz zly BM i pojscie wyzej - kolejny limit na unibecie to 5€ wiec spooooro czasu spedze na tych 2.5€ ale to dobrze :) Wciaz bledy popelniam grajac bounty, bo wiadomo ze nieraz to kusi, ale staram sie leaki wszystkie eliminowac i isc naprzod :tak:
W sumie nie wiem, czy zmiana roomu by przyniosla efekt, moze nie teraz, ale w przyszlosci jak juz bede w miare dobrze gral zwykle sng

czekam na wpisy :trophy:
Ostatnio zmieniony 26 sty 2011, 22:23 przez jemjogurt, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 26 sty 2011, 16:16

muj blok <3 <3 <3 <3!

powodzenia w sng

z uni możesz wrzucać przez PT3 ja tak robiłem z chili poker bo też konwentery nie działały nie wiem czy z uni będzie działać ale powinno być ok :-)

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 26 sty 2011, 16:19

Popracuj nad ortografia - tego nie da sie czytac!

http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja

Awatar użytkownika
jemjogurt
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: jemjogurt » 26 sty 2011, 16:32

dadzio10 pisze:muj blok <3 <3 <3 <3!

powodzenia w sng

z uni możesz wrzucać przez PT3 ja tak robiłem z chili poker bo też konwentery nie działały nie wiem czy z uni będzie działać ale powinno być ok :-)

nie mam pt3 wiec trzeba bedize sie tym zainteresowac :)

co do bledu - to go nie ma ;] celowo jest napisane muj, zamiast mój i zamiast blog jest blok :mrgreen:

pare pw juz bylo z tego powodu :D

Danielw88
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Danielw88 » 26 sty 2011, 18:38

SithJarr pisze:Popracuj nad ortografia - tego nie da sie czytac!

http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja

a czytałeś w ogóle? :P przecież tylko w tytule są te "byki" ale po przeczytaniu kilku linijek można się domyśleć że celowo :)
powodzenia w rozwoju! :)

blok1122
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: blok1122 » 26 sty 2011, 18:45

Dementuję sugestię zawartą w tytule tego bloga. Wcale nie jestem jego.

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 26 sty 2011, 19:21

powodzenia i witamy blokowicza ;)
powodzenia w sitkach ;)

Awatar użytkownika
Mikael
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mikael » 26 sty 2011, 19:31

powodzenia "blokersie" zarówno przy stolikach, jak i w budowaniu bloku
do zobaczenia w grze, jak już odbuduję bankroll :P

Awatar użytkownika
jemjogurt
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: jemjogurt » 26 sty 2011, 20:59

kontrowersyjny tytul widze ze przyciagnal zainteresowanie - dobrze :D mam nadzieje ze czytelnikow utrzymam :mrgreen:

mc1908 pisze:powodzenia "blokersie" zarówno przy stolikach, jak i w budowaniu bloku

mam nadzieje ze bedzie budowana tylko sciana zachodnia :D

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 26 sty 2011, 22:14

Danielw88 pisze:a czytałeś w ogóle? :P przecież tylko w tytule są te "byki" ale po przeczytaniu kilku linijek można się domyśleć że celowo

?????????

A czytales link ktory podalem?

Danielw88
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Danielw88 » 26 sty 2011, 22:40

ja tam po prostu nie widzę większych zastrzeżeń i na pewno będę tu często zaglądał:)

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 26 sty 2011, 23:14

Danielw88 - bo autor wyedytowal posta - teraz jest ladnie :-)

Awatar użytkownika
jemjogurt
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: jemjogurt » 26 sty 2011, 23:31

Wczesniej tez nie bylo az tak zle ;)
Ale nie wazne juz, nie o tym jest blok :)

Awatar użytkownika
jemjogurt
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: jemjogurt » 29 sty 2011, 12:03

Parenascie(moze setka) sng 20os bounty, 6max, Donow i dobry run byl, ale pozniej przyszlo wyrownanie i bankroll owszem z przodu, ale az szkoda pokazywac 65.07€

Pare badbetow, pare zlych rozegranych - najgorsze jest to ze ani jednego nie wygralem :/ a bylo juz nawet 90 na koncie ;/ Najgorszy turniej to byl chyba jak po paru minutach na swoim koncie mialem 4 bounty za glowy na 5 osob co juz odpadlo, wchodzilem jako cziplider na ft, a odpadlem w glupi sposob :shock: Owszem wpadlo 10e za bounty (czyli 8skalpow), ale do mojego rekordu 11glow jeszcze brakowalo, gdybym go wygral albo dotarl do kasy (4 pierwsze osoby) to by pewnie lepiej bylo. Musze troche pocwiczyc nad gra jako bigstack, bo shortem i srednim mi sie o wiele lepiej gra, a duzym gram tak jak mniejszym i bledy popelniam.

Awatar użytkownika
jemjogurt
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: jemjogurt » 05 lut 2011, 13:14

dlugo wpisow nie bylo, ale nic sie takiego nie dzialo, malo gralem i nic nie wygralem, roll 55 ojro

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”