Oglądaj, komentuj filmy z gry innych użytkowników lub nagraj swój i poddaj ocenie. Od 100 postów.
-
wiciu-ck
- LEGENDA

Postautor: wiciu-ck » 26 maja 2012, 20:04
Pierwszy nagrany filmik podczas gry.
1 turniej (potem po lewej) - [96 os.] [FR] [BI 54$] [pula 4800$]
2 turniej (potem po prawej) - [103 os.] [SH] [BI 11$] [pula 1030$]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YEqlaTLGc3c[/youtube]
Trochę długi

ale jeszcze nie było doprecyzowane jak najlepiej nagrywać i co.
-
yerzy
- -#VIP

Postautor: yerzy » 26 maja 2012, 20:33
wiciu ale coś słaba jakość tego filmu. Jak otworze z yt i wrzucam pełny ekran to słabo widać

-
mistrzunio
- -#VIP

Postautor: mistrzunio » 26 maja 2012, 21:48
No, nawet włączenie 720p nie daj poprawy jakości. A za tą wiksę w tle powinien być warn ; /
-
wiciu-ck
- LEGENDA

Postautor: wiciu-ck » 27 maja 2012, 08:16
wiem wiem pierwszy filmik
jak edytowałem nero vision i chciałem dać lepszą jakość to zajmował po XXGB
zrobiłem w edytorze yt i jest w porównaniu do zajmowanego miejsca bardzo dobrze, ale jednak kiepsko
coś muszę na to wymyślić
Wróć do „Filmy szkoleniowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.