MTT - Mam Takie Triki że robię wyniki

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Zmieniamy nazwę bloga :)

Czas głosowania minął 19 cze 2013, 22:00

Jak fisz gajor gra w pokera! - karwek
0
Brak głosów
MTT - Mistrz może być tylko jeden! - mara
1
8%
Turniejowy napierdalak - historia prawdziwa - Dawid
2
17%
Od fisha do Mastera - Jak donk gajor gra w pokera - mefius
3
25%
MTT-Mam Takie Triki że robię wyniki - Soya
6
50%

Liczba głosów: 12

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 12 paź 2012, 19:11

knoperss bo wtedy nie było jeszcze shipu :D
Dzisiejsza sesja po raz kolejny na dużym :plus: :D Zagrałem łącznie 6 turków, na które wydałem 20$ (wliczone rebuye i addony). Tylko 2 scashowałem, ale to nie byle jak, bo obydwa na FT! Oczywiście nie obyło się bez shipu :twisted: :twisted:

Obrazek

Obrazek

Całkowity zysk: 234$
roll wynosi grubo ponad 700$ :trophy:

Jadę na imprezę opić sukces! :D :D

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 12 paź 2012, 19:26

No powiem Ci, że poprzeczkę podniosłeś zajebiście!

I jazda dalej :tak:

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 13 paź 2012, 14:30

Po wczorajszych i przedwczorajszych sukcesach dziś trochę przystopowałem i zaliczyłem dzień na delikatnym minusie. Ogólnie rozegrałem 7 MTT z wpisowym od 1$-7$, gdzie razem na wpisowe, rebuye i addony wydałem :minus: 40$. W kasie znalazłem się tylko w dwóch turniejach, a wygrane wyniosły :plus: 15$ i :plus: 7$, więc słabiutko :D
Rozegrałem również 6 HU turbo z wpisowym 5.3$, wynik :plus:6:4 :minus: , zysk :plus: 8.2$.
Po podliczeniu i skalkulowaniu wszystkiego wyszło, że jestem :minus: 10$. Tragedii nie ma, jutro będzie lepiej :mrgreen:
Dziś już raczej nic nie zagram, bo teraz nie mam ochoty, a wieczór zajęty :P

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 13 paź 2012, 16:18

Miałem nie grać, ale coś mnie skusiło i powalczyłem o wejściówkę do jutrzejszego turnieju ;D
Satelita kosztowała mnie 5.5$ !!!
Obrazek

Zapisałem się w ostatniej minucie Lat Reg, nie wziąłem żadnego rebuya i addona, a karta żarła niemiłosiernie. 46s vs JJ no problem, flop 44 :D Q7 vs. TT, również no problem, bo flop 77. :mrgreen: Przy 4 left dopiero były jajca, bo 2 gości siedziało na sitoucie, a ja z drugim koleszką braliśmy im tylko blindy :)

Awatar użytkownika
yerzy
-#VIP
-#VIP

Postautor: yerzy » 13 paź 2012, 16:25

No to dajesz. Mam nadzieje że jutro bedzie wklejony screen. A jak nie to lanie. :mrgreen: Na gołą dupe.

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 13 paź 2012, 16:46

Normalnie jakby czytał dadzia blog.. Wariat. Jak szipniesz tego mega dipa, to nie gadam z Tobą. Elo.

Awatar użytkownika
yerzy
-#VIP
-#VIP

Postautor: yerzy » 13 paź 2012, 18:41

Gns pisze:Normalnie jakby czytał dadzia blog.. Wariat. Jak szipniesz tego mega dipa, to nie gadam z Tobą. Elo.

Mam nadzieje że nie pójdzie w jego ślady, czyli "Jestem Miszczem i chuj" i mega grind na turkach 22+ albo i lepiej.

Sorry dadzioo kumplu :oops:

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 14 paź 2012, 18:33

Pograne w chuj jasny ;( KK vs. AA olki przy suchym flopie...

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 14 paź 2012, 22:15

Po nieudanym mega dipie, zagrałem satelitę do turnieju z wpisowym 55$, udało się wygrać za pierwszym podejściem.
Od samego początku grało mi się go dobrze i karta sprzyjała. Przy 30 left miałem stack w top5, ale głupiemy gajorowi zachciało się blefować i kraść big stackowi, czego efektem jest pier... bubel i niedowierzanie, jak mogłem tak bardzo to zjebać...

Obrazek

W innym turnieju również zaliczyłem mega wkurw po tym, jak zestackowałem się z 3 innymi kolesiami z KK, Każdy z nich miał Ax i wiecie co dało na flopa?! Tak, zasranego A!

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 14 paź 2012, 23:04

Czasami kubeł zimnej wody jest potrzebny, aby pokazać że jednak wciąż wiele mamy do wyeliminowania w swojej grze. Najważniejsze to wyciągnąć wnioski i nie powielać błędów. Faktycznie w tym pierwszym turnieju z lekka popłynąłeś z fantazją. Ja jak jestem mały i chuderlawy to "karkowi" z talerza nie wyjadam :mrgreen: a o ustawce to już w ogóle nie ma mowy.

A w tym drugim turnieju niestety czynnik losowy cię wystrzelił z turka, ale przecież to wiesz. W formie jesteś - nie ten to większy turek shipniesz. Powodzenia.

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 09 lis 2012, 18:36

Po wczesnopiździernikowych sukcesach nastał przestój aż do końca miesiąca i naszedł mnie downswing. Wszystko czego się chwyciłem to grałem tak bez natchnienia i 'na wyjebce', czego efektem był spadek z 700$ do 320$~, więc coś strasznego.

Mimo, że mamy początek miesiąca zwanego listopadem, to zapowiada się on już niezwykle interesująca i ciekawie, bo zdołałem już zaliczyć 4FT i 4 semi FT.
Mam coraz większą cierpliwość i z mega shorta potrafię się konkretnie odbudować i walczyć o wygraną.
Również nie przerażają mnie już codzienne przegrane AA (tak, codzienne), a więc mindset jakby uległ poprawie i jest coraz lepszy.
Jestem w stanie też powalczyć w turniejach z większym wpisowym, niżeli te na które pozwala mi grać mój BM (100BI), za pomocą satelit, które są naprawdę proste.
Po raz kolejny próbowałem swoich sił w cashu, ale tak jak wspominałem wcześniej, nie mam do tego cierpliwości (nie tak jak w MTT :D) i jak dostaję AK to chcę preflop doprowadzić do AI, ale w tej odmianie nie tędy droga :)
Dziś będzie chyba dzień bez gry (chyba, że plany się zmienią), jutro wieczorem również. Postaram się coś zagrać do południa lub popołudniu.
Poniżej wklejam kilka ciekawszych screenów z listopadowych wojaży :mrgreen:

PS. 2-3 dni temu pisałem u Soyi, że wpis na moim blogu będzie dopiero jak coś shipnę i nie trzeba było na to długo czekać ;p

Zarzucę jeszcze świetny utwór od dwóch młodych, szesnastoletnich genialnych holenderskich producentów, których kariera od samego początku zapowiada się rewelacyjnie i niech trwa jak najdłużej w takim stylu! Tworzą pod mój gust i jest mega pierdolnięcie!!! :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ATTj16c60lw&list=PLEE58C6029A8A6ADE&index=1&feature=plpp_video[/youtube]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 09 lis 2012, 18:48

Najbardziej mnie cieszy, że wygrałeś po moim niefortunnym wpisie. Kolekcja bardzo okazała, więc pozostaje gratulować formy i życzyć jeszcze większych wygranych ;)

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 09 lis 2012, 18:51

mara ten Twój wpis chyba mnie bardziej zmotywował i dał chęć udowodnienia, że jeszcze potrafię coś wygrywać ;D

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 09 lis 2012, 19:26

nie wiem jak reszta, ale mnie przypadek gajora zaczyna bardzo przypominać historię Dadzia :) z tym, że ten drugi chyba jeszcze szybciej pierdolnął, ale tak samo szybko przetorbił...

tak więc gajor gratulacje i powodzenia :)

Awatar użytkownika
mefius
-#VIP
-#VIP

Postautor: mefius » 09 lis 2012, 19:49

widzę że w niektórych turkach z low buyinem nie ma aż tak dużego tłoku jak na innych roomach, więc może w niedalekiej przyszłości zrobię tam jakieś depo. Oczywiście gratki za takie wyniki i życzę kolejnych sukcesów :mrgreen:

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 09 lis 2012, 20:32

gajor pisze:PS. 2-3 dni temu pisałem u Soyi, że wpis na moim blogu będzie dopiero jak coś shipnę i nie trzeba było na to długo czekać ;p

Nie ma jak dobra motywacja :D Fajnie że nie trzeba było długo czekać na wpis :)

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 10 lis 2012, 16:41

Szfiecu niestety nie jest mi znana historia dadzia, a na swoim blogu z tego co widziałem, to ma pousuwane wszystkie wyniki. A więc trudno cokolwiek tutaj stwierdzić ;p
mefius, field z low buyinem jest mniej więcej 200-500 graczy, czyli bardzo przyjemnie :) Oczywiście zachęcam do zrobienia depo, choćby minimalnego :D Ja tam się wybiłem z 10$ :mrgreen:
Soya, motywacja to podstawa, także kolejny wpis jak ugram jakąś czterocyfrówkę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 10 lis 2012, 17:05

gajor pisze:Soya, motywacja to podstawa, także kolejny wpis jak ugram jakąś czterocyfrówkę

Nie no wtedy faktycznie rok będziemy czekać na wpis, bo jaki % mtt które grasz mają 4cyfrowe wygrane?

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 10 lis 2012, 18:31

hmm.. jest ich może 1-2 na dzień, czyli tragedii nie ma ;p ale z tą czterocyfrówką i kolejnym wpisem oczywiście zażartowałem :)
Postaram się coś pod koniec następnego tygodnia naskrobać, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 22 lis 2012, 03:25

Moja największa jednorazowa wygrana na 888-brak-polskiej-licencji! :) + wynik FT z wczoraj :D

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 22 lis 2012, 04:03

Brawo jest Ship jest wpis :mrgreen:

Zmotywowałeś mnie żebym coś naskrobał za shipek w forumowym :D

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 08 gru 2012, 01:45

Dziś sobie zrobiłem spóźniony prezent na mikołaja xD

Awatar użytkownika
genowaty
-#VIP
-#VIP

Postautor: genowaty » 08 gru 2012, 02:00

Graty gajor, piękny wynik!

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 08 gru 2012, 02:50

No pięknie :) To ja idę sprawdzić czy mój Mikołaj też nie zaspał :D

gajor
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: gajor » 08 gru 2012, 12:14

Dziękuję :)
I jak Iza, znalazłaś tego Mikołaja, czy do Ciebie nawet spóźniony nie przyszedł? :)

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”