Moje zmagania z pokerem - gaucho87

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
gaucho87
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: gaucho87 » 22 sty 2009, 22:49

Siema
Noi sie powidolo w PP , platforma na ktorej jak idzie to idzie jak nie to ...odrazu aut,
Dzis poprostu szlo , gra bez podpalanie sie i konsekwentnie do celu i 1 Miejsce w Naszym forumowym turnieju na paradise-brak-polskiej-licencji! Poker , jest to najwieksze osiagniecie w 2009 roku i mam nadzieje ze nie ostatnie. Chcialbym podziekowac za mile spedzony czas i oczywiscie za gre.
I gratuluje robertowi z typow ktory ponoc calkowity nowicjusz i zajal 3 miejsce ktore napewno go zmobilizuje do dalszej gry i interesowania sie pokerem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

granik
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: granik » 31 sty 2009, 11:41

Ladnie, ladnie. To czas zejsc juz z freerolli i zaczac grac turnieje z buyinami chociaz po 1$. Mniej bedzie ludzi do ogrania.

gaucho87
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: gaucho87 » 01 lut 2009, 12:11

Noi wczoraj moj pierwszy i miejmy nadzieje ze nie ostatni turniej live w Krakowie BPKPT , zajalem miejsce w pierwszej 20stce napewno z 4 stolow gralem jak zostaly 2 . Niestety musialem z przyczyn nie ode Mnie zaleznych zagrac troszke agresywnie, przy ciekawej rozgrywce moje AQ glory polozyl z KQ niestety braklo szczescia w ostatniej karcie blojda, moja parka QQ przegrala na KKQQ glorego i moj stack z okolo 35 k spadl do 7 k (tak czy inaczej moj Call byl dziwny praktycznie czekajacy na blef glorego ale coz) i czekalem praktycznie na All ina ktory szybko przyszedl moje AK przegralo znow z QQ glorego , przyszlo Q i K wiec troszke znowu braklo szczescia , Oddalem moje zetony zwyciezcy turnieju wiec sie ciesze bo zyczylem tego gloremu jak odchodzilem od stolu.
Patrzac trzezwym okiem jestem zadowolony z mojej gry kilka dobrych rozdan z mojej strony bylo i kilka dobrych betow. Turniej zakonczony w pierszej 20stce mysle ze dobry wynik patrzac ze jestem amatorem i gralem jako przedstawiciel typow. > Tak czy inaczej dziekuje wszystkim za fajna atmosfere i gre.

I ze mialem mozliwosc poznac kto kryje sie pod jakim nickiem.... hehe Pozdrawiam

I gratuluje zwyciezcy i reszcie osob z FT.

Awatar użytkownika
mx
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: mx » 01 lut 2009, 13:30

byles nawet w 15 chyba ... a jako czlowiek niezbyt zwiazny z pokerem ... no coz graty tylko :) grales tak jak ja nie umiem czyli tight i Tobie to przypasowalo pozniej zabrakol szczescia a to rozdanie z AQ trafi do analizy ... ale wydaje mi sie ze gdybys na turnie nie przeczekal tylko odrazu walnal all in glory by to zrzucil a tak postawil bet no i juz musial Cie sprawdzic ... a z AK ... coin flip ale mialem nadzieje ze Ci dojdzie :P ... niestety to byl Glorego dzien ... w sensie nie ze mial farta tylko gral bardzo dobrze ... tym niemnie Graty i wielkie dzieki

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 03 lut 2009, 01:52

gaucho87, dzięki za grę. Szło Ci naprawdę dobrze - jak na debiut w tak trudnym turnieju (bardzo wolne tempo, małe blindy sprzyja graczom bardzo doświadczonym) radziłeś sobie znakomicie.

Wygrana z Tobą była dla mnie kluczowym momentem w turnieju. Wtedy po raz pierwszy uwierzyłem, że to może być moja noc i pierwsza 5 jest w moim zasięgu. Twoje żetony zostały więc dobrze zainwestowane!

Mam nadzieję, że po tak udanym początku będziesz pojawiał się na każdym kolejnym turnieju z cyklu bwin-brak-polskiej-licencji! PokerKings Poker Tour.

gaucho87
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: gaucho87 » 03 lut 2009, 16:48

Rowniez mam nadzieje ze bede mial taka mozliwosc bo co do checi i wystepowania i grania w turnieju nie mam . Jesli Ty piszesz ze naprawde szlo mi dobrze wiec napewno cos w tym prawdy jest i cenie Twoje zdanie jako doswiadczonego zawodnika.

A ze przegralem ze Zwyciesca tez jest jakim malym plusem. Ja dokladnie nie wiem ktore miejscje zajalem ale zostalo 2 stoly jak opuszczalem stol wiec napewno w pierwszej 20 stce bylem na 36 osob jak ktos pisal. Wiec osiagniecie jest i to spore patrzac ze nie pasowalem caly czas tylko dosc czesto uczestniczylem w licytacjach.
Odpadlem rowniez z Toba glory troszke moja AK przegralo na QQ na flopie odrazu Q i chyba pozniej K ale to juz nic nie zmianialo.

Jestem zadowolony z Turnieju w Krakowie i Mam nadzieje ze do Poznania rowniez zawitam.

Podsumowujac Styczen oprocz dobrego wystepu w BPPKT w Krakowie, Zaliczyc trzeba zwyciestwo w 2 tyg bodajze naszego forumowego turnieju na platformie paradise-brak-polskiej-licencji! Poker.

Zobaczymy jak w lutym, napewno bede gral duzo freerolli jesli uda sie cos ugrac planuje sprobowac sowich sil przy stolikach lub z jakims malym buyinem.

Pozdrawiam

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”