Bry

.
Widzę, że realizujesz podobny plan, jak ja, z tym że masz nieco pewniejsza kwotę startową.
Co mogę powiedzieć na początek... Z moich obserwacji i doświadczeń - jeśli jesteś przyzwyczajony do wyższych stawek, to będzie dla Ciebie niezła próba, jeśli przeważnie grasz SnG 1-5$, to powinieneś sobie bez problemów poradzić. Ponadto nie wyobrażam sobie grania podobnego challenge'a bez MTT. Zarobienie regularnych 900$ na samych SnG, HU czy DoN'ach, będzie dość trudne. Przy powiedzmy 1k SnG nie sądzę, abyś przekroczył ROI +5% (a to już byłby świetny wynik), dalej może sporo brakować. A w MTT jak wiadomo, w jeden wieczór możesz zrealizować połowę planu, z tym że, żeby optymalnie grać MTT musisz zarabiać na buy-iny do nich w turniejach SnG, żebyś nie miał przez to ujemnego bilansu.
Jeśli chodzi granie HU w iPoker, to z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że wyższy poziom jest w tych za 1$, niż w tych za 5$. Przestałem grać zupełnie Heads Up'y, bo przy skoku bankrolla do 350$ granie tych za 1$ było absurdem, a w tych za 5$ ciągle przegrywałem z fishami mając dominację w stylu Twoich screenów AJ vs A4 itd.
SithJarr pisze:DoN gralem ale mnie męczą psychicznie za bardzo - nie chce mi sie grac 30 min zeby potem odpadac na coinflipie.
Ale grasz zwykłe czy turbo? Ja osobiście totalnie nie radziłem sobie w zwykłych DoN'ach, natomiast w turbo idzie mi całkiem nieźle. Oczywiście są downswingi jak wszędzie, ale na dłuższą metę wychodzę na plus. Wprawdzie gram obecnie w sieci Ongame, ale to chyba niewiele zmienia

.
Też kiedyś traktowałem DoN'y, jako rodzaj bezmózgiej ilościówki, ale po ostatnich sesjach stwierdzam, że są bardzo dobre do wyrabiania bonusa tudzież rake-backu i wcale nie oznacza to, że bankroll musi stać w miejscu, albo się kurczyć.