W chwili obenej moge nazwac sie graczem poczatkujacym ale tez wygrywajacym. W zeszlym roku mialem depozyt z spam. Nie wiem jak to sie stalo ale albo dlugo nie rozwiazywalem quizu albo nie wiem. W kazdym razie ostatnie pieniadze z PS przegralem w te wakacje. Przegralem tez drobniaki wygrywane z freerolli i 20E na WH. Po drodze wygralem frerolla z forum HiLo limit Omaha, 22E za 2 miejsce we jakims freerollu i Ft i 5.5 E z freerolla na Unibecie. W wakacje gralem dosc duzo ale nic nie czytalem wiec gralem jak matol i czasem szczesliwie. Z czasem nauczylem sie grac dochodowo 1-2$ sng na 6 os na ipoker i nawet pomimo 20% rake wychodze na
glownie dzieki dystansowi do wlasnej gry notatkom o graczach i czytaniu Harringtona. warto dodac ze przegralem tez brawurowo pieniadze na CD poker otrzymane w forum. Na minus na pewno to ze tylko raz wygralem cos w naszych turniejach. Chyba 4 $ na i4poker Gdy strach zwiazany z ustawa opadl. Zaczalem zniwu wplacac pieniadze 54$ na PS i 17 na Titana bo byly jakies promocje ktore mi sie spodobaly. Na Titanie teraz jest okolo 50$ co jest spadkiem okolo 30$ przez bledy nna sss i maly downswing na sng. Na Ps 155. Wplaciem tez 50$ zeby wrobic punkty na HM co tez ulatwilo mi analize rozdan w szczegolnosci na cash table. Niewatpliwa wisienka na torcie jest wygranie turnieju za 140E i osiagniecie bankrolla na poziomie 500$
Sukcesy:
Pokonanie nl 10 sss i umijetnosc gry na poziomie a- na 16-20 stolach
Zdobycie HM
Inwestycja w monitor 22" za zarobione pieniadze
Plany na 2010
Znalezienie roomu z min 30% rakeback i wyrobianie min 200 rake miesiecznie od kwietnia poczawszy
Wyrobic na jakims przyjaznym roomie rake dla forum wzamian za zainwestowanie w moj rozwoj
Pokonanie limitu nl 25 sss i bss
Osiagniecie sukcesu w mtt online
Przeczytanie Harrington od 2,5 do konca + 2x cash Harrington
To chyba tyle
Jesli jestes w tym miejsu i jeszcze nie spisz dziekuje Ci ze chcialo Ci sie przeczytac moja historie
Pozdrawiam i Szczesliwego Nowego Roku