Mój pokerowy mini blog Btomek=koks11

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Btomek
-#pretendent
-#pretendent

Mój pokerowy mini blog Btomek=koks11

Postautor: Btomek » 14 sty 2010, 14:03

Witam to mój pierwszy post na blogu. Będę w nim opisywać moje starty w turnieju oraz rozdania "niemożliwe" które również często się zdarzają:/
Ostatnio zmieniony 14 sty 2010, 17:56 przez Btomek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ezkalop
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Ezkalop » 14 sty 2010, 15:35

Tylko sie nie przemęcz pisaniem:D

Btomek
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Btomek » 14 sty 2010, 22:02

Tak jak obiecałem piszę o turnieju JD poker na Evereście i coo moje KK przegrywa z 22( oczywiście 2 wchodzi na riverze;/) więc mój turniej przywitalny z everest-brak-polskiej-licencji! nie wyszedł najlepiej.. hmm mam nadzieję że będzie lepiej...

Btomek
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Btomek » 12 lut 2010, 16:37

Po miesiącu przerwy boirę się na poważnie za moj blog:) a więc turniej: Teraz poker freeroll 09.02.2010 miejsce 6 Teraz poker1.10 buy in 11.02.2010 miejsce 45 i brak wygranje ponieważ 10 było płatych

Awatar użytkownika
tommko
-#VIP
-#VIP

Postautor: tommko » 12 lut 2010, 16:47

ja rozumiem, że pisanie bloga to indywidualna sprawa, ale jakbyś rozszerzał swoje posty i opisywał swoją grę i trochę siebie w sposób bardziej konkretny to byłoby miło z twojej strony

posty jakie napisałeś w stylu:
Btomek pisze:Po miesiącu przerwy boirę się na poważnie za moj blog:) a więc turniej: Teraz poker freeroll 09.02.2010 miejsce 6 Teraz poker1.10 buy in 11.02.2010 miejsce 45 i brak wygranje ponieważ 10 było płatych

ani nie zachęcają do czytania, jak również tobie samemu nie pozwolą za jakiś czas przeanalizować swojej gry i jej poprawić.

ale to tylko rada.

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 13 lut 2010, 13:11

dodawaj swoje ciekawe rozdania tutaj ;) np co robisz screeny polepszy to twojego bloga ;)
BTW.Masz działy do karet i pokerów a Ty znowu zakładasz nowy temat to tak na marginesie
;)

Btomek
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Btomek » 13 lut 2010, 13:26

:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Btomek
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Btomek » 16 lut 2010, 14:45

hmmm mam chwię więc poświęce trochę czasu na bloga.....Ostanio zastanawiam się czy grać dalej w pokera bo szczerze mówiąc to sam nie wiem co się ze mną dzieje://a więc zacznę od tego że pod koniec roku 2009 wypłaciłem na konto prawie moj cały bankroll tzn 1100EUR (zostało 150EUR) nakupowałem prezentów i ogolnie było zajebiście wiecie imprezy i wyciąganie samych "setek" z portfela..:D ale wróćmy do tematu gry, od od początku roku przegrałem moj bankroll 150EUR i wpłaciłem jeszcze 200zł i co i nic:/. Preferowałem turnieje SnG z wpisowym bodajże 5.50 na początku chyba nie było nawet tak źle bo ugrałem 150Eur ale nadszedł czas klęski ://// grając w tych turniejach przegrywałem z AA na 77 posiadając A na flopie wchodziłęm all in i gościu mnie callnął i coo??? turn 7 river7 chyba nawet mam gdzieś screen.....

Tu niestety popełniłem błąd amatora miałem jeszcze 60EUR i postanowiłem wejść na stolik Super Turbo z wpisowym 50+5EUR wiecie żeby szybko podbić mój bankroll... więc gościu wszedł na pre flopie all in. Było to 2 rozdanie w pierwszym ten sam gracz rowniez wszedł all in z QJ i wygrał....Ja dostałem na rękę AK w kolorze... strasznie mnie kusiło aby callnąć jego all in....

chwila namysłu.....
mająć w głowie że jeśli się nie uda będę prawie bankrutem...
Postanowiłem żeby rownież wejść all in i coo ?????...gościu pokazuje A2!!!!!!!:D

Na flopie nic nie dochodzi jemu i mi więc nie ukrywam małej radości.. na turnie rownież nic...(dadam że brakuje mi jeszcze jednego diamencika :mrgreen: do koloru)

I przychodzi kataklizm na moją osobę o nazwie RIVER =2 !!! :evil: :evil: :evil: Poprostu siły mi opadły:(

Teraz jeszcze za bardzo nie mam forsy bo pożyczyłem kumplowi na furę.... i można powiedzieć że jest fatalnie!!!!:( hmm nie co mam robić może jakaś przerwa??? Bo w każdym turnieju łapię akcję że mam juz dosyć grania czasem po 2 godz a czasem po 20min!!:( Nie wiem mam nadzieję że jak uzyskam jakieś większe środki to przeleję na pokera i coś ugram ale nie wiem czy to dobry pomysł . Jak myślicie co zrobić ??? Z gory dzięki. Trzymajcie się udanych riverów życzę....:)

Btomek
-#pretendent
-#pretendent

coś innego

Postautor: Btomek » 11 mar 2010, 14:11

Ale żal...:(:( patrzcie na ten miss click:/(AA na ręce)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Btomek
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Btomek » 28 paź 2012, 17:36

Po bardzo długiej przerwie wracam do grania iiii wygrywam Pakiet unibet-brak-polskiej-licencji! Open St.Maarten. Jak już będę na miejscu to będę na bieżąco relacjonowac co i jak ;) A na pewno będzie co ;)!!!

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 28 paź 2012, 18:57

spoko heh, tak sobie wpadł napisać, że pierdolnął pakiecik - nice ! ;)

Btomek
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Btomek » 29 paź 2012, 18:58

Szfiecu pisze:spoko heh, tak sobie wpadł napisać, że pierdolnął pakiecik - nice ! ;)

Nie wpadłem po to żeby napisac że ,,pierdolnąłem" pakiecik tylko po to że wróciłem po dłuugiej przerwie i zobaczymy jak sę będzie ,,kręcić"! ......

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”