Grzechu z Białogardu po przeczytaniu posta wolfa proponuje rozgrywki drużynowe.
Mogły by zagrac miasta Świnoujście,Kolobrzeg,Białogard,Szczecin ( moze jakies jeszcze)
Druzyny 5 osobowe + rezerwa.
Forma którą ja zaproponowałem wygląda nastepująco.
Rozgrywa sie sie jednocześnie 5 turnieji 4 osobowych w których grają gracze po 1 z kazdej ligi.
Tak jak w żuzlu kazdy zagra z każdym zdobywając pkt
Za 1 miejsce 5pkt
Za 2 miejsce 3pkt
Za 3 miejsce 1pkt
Za 4 miejsce 0pkt
Ostatecznie sumuje sie pkt.
To wszystko dopiero jest na etapie pomysłu ale już dziś wiem kto byl gral u nas w podstawowym składzie obserwując gre graczy:P
Odstawiając na bok rożne sympatie i antypatie skład na dziś wyglądałby następująco.
Pablo
Mokry
Elite_Roo
Body_Builder
o piate miejsce w druzynie smiało ubiegac sie moga smith,daniel,dontworry,pokerblind,kamebra.
Mistrzostwa drużynowe pokera miast.
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

-
MokrasScie
- -#aktywny

-
RooMek
- -#aktywny

-
maji
- -#aktywny

http://www.pokerkings.pl/konkurs-druzyn ... t12831.htm tutaj można śledzić dyskusje odnośnie powyższego tematu - forum ligi Białogardu
Zalążek kiełkuje, tutaj kolejne posty na powyzszy temat http://forum.inne forum/zachodniopomorskie/
Zalążek kiełkuje, tutaj kolejne posty na powyzszy temat http://forum.inne forum/zachodniopomorskie/
-
JenOr
- -#aktywny

-
maji
- -#aktywny

Zalezy kto bedzie dowodzil. Mozemy robic male kwalifikacyjne turnieje nawet w domu u kogos, osob ktore reprezentowaly by S-cie, pozatym mysle ze poza jakimis dwoma filarami druzyny sklad zmienialby sie aby kazdy mial szanse sie zaprezentowac. Wszystko dopiero kielkuje, zobaczy się ,,'-',,
Zawsze można stworzyc druga druzyne. Mozna tez reprezentowac M-zdroje(tam chyba nikt nie gra) albo utworzyc Warszów Team
Zawsze można stworzyc druga druzyne. Mozna tez reprezentowac M-zdroje(tam chyba nikt nie gra) albo utworzyc Warszów Team
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

Oczywiście to ze napisałem kto by był w tej druzynie nic nieznaczy to sa moje tak jak by zyczenia.
Na dzien dzisiejszy pierwsze skrzypce Świnoujscia grali by zapewne Mokry,Smith,Elite Roo i dontworry.
Na razie nie wiadomo czy do tego dojdzie i ile bedzie zawodnikow w druzynie. Jesli bedzie 4 + 1 rezerwowy to rezerwowy wchodzi za osobe która w 2 turniejach zdobyła najmiej pkt z całej czwórki.
Myślę ze to by było sprawiedliwe.
Na dzien dzisiejszy pierwsze skrzypce Świnoujscia grali by zapewne Mokry,Smith,Elite Roo i dontworry.
Na razie nie wiadomo czy do tego dojdzie i ile bedzie zawodnikow w druzynie. Jesli bedzie 4 + 1 rezerwowy to rezerwowy wchodzi za osobe która w 2 turniejach zdobyła najmiej pkt z całej czwórki.
Myślę ze to by było sprawiedliwe.
-
maji
- -#aktywny

I musze znowu napisac. Zalezy jaka czestotliwosc by byla turnieji druzynowych. Ale raz w miesiacu byloby idealnie i bylaby mozliwosc wyboru zawodnikow ktorzy dysponuja forma (tez istnieje cos takiego w pokerze, tak jakby kondycja lub wytrzymalosc)(jedna osoba bedzie czekala na all in przez godzine a druga 2 rozdania). Akurat jezeli chodzi o wybor druzyny powinny byc demokratyczne wybory, wiec panie Jenorku podejrzewam ze nie masz co sie martwic
Pozdrawiam
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

No to mamy juz 7 miast.
Koszalin
Kołobrzeg
Białogard
Świnoujście
Szczecin
Gorzów
Poznan
Myślę ze rozgrywki najpóźniej można zacząć w styczniu a najwcześniej w październiku.
Teraz powoli trzeba wybrać osoby które będą odpowiedzialne za poszczególne sprawy.
Najlepiej było by aby kilku przedstawicieli spotkało sie np we wrześniu w Szczecinie i ustaliło zasady regulamin itp.
Koszalin
Kołobrzeg
Białogard
Świnoujście
Szczecin
Gorzów
Poznan
Myślę ze rozgrywki najpóźniej można zacząć w styczniu a najwcześniej w październiku.
Teraz powoli trzeba wybrać osoby które będą odpowiedzialne za poszczególne sprawy.
Najlepiej było by aby kilku przedstawicieli spotkało sie np we wrześniu w Szczecinie i ustaliło zasady regulamin itp.