Misja: osiągnąć jak najwięcej

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Jak oceniasz miniblog ?

1
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
5
0
Brak głosów
6
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0

Awatar użytkownika
patryk933
-#pretendent
-#pretendent

Misja: osiągnąć jak najwięcej

Postautor: patryk933 » 22 kwie 2008, 10:52

Witam !

Jak już w temacie zdążyliście zauważyć co mam zamiar zrobić. Tłumaczy to prawie wszystko jednak moim głównym celem jest rozmnożenie 50$, które otrzymałem po rozwiązaniu quizu , a także zdobyć 500FPP, aby uzyskać możliwość wypłaty. Mam nadzieję, że uda mi się ta sztuka i nie stracę pieniędzy w 1 dzień. Będę starał się codzień przedstawiać najciekawsze rozegrania, najwyższe wygrane/przegrane, a także moją ilość FPP.

Oprócz tego na pewno bd pisał o swoich osiągnięciach we freeroll'ach, więc tylko czekać na pierwsze wpisy.

Pozdrawiam :wink:
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2008, 11:06 przez patryk933, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 22 kwie 2008, 11:15

powodzenia bo mi sie niestety nie udalo i stracilem wszystko, zostaly mi tylko punkty FPP :P :oops:

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 22 kwie 2008, 12:19

to chyba nie jest az taka ciezka misja :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 22 kwie 2008, 13:03

Ja mam konto w pokerstarsie i czy mogę jeszcze zawalczyć o te 50$ Wogóle co na czym polega ten quiz??

A i zapomniałem o najważniejszym to miało być na początku :)
Patryku życzę Ci mądrego budowania bankrollu oraz najszczęśliwszych układów :D

Awatar użytkownika
patryk933
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: patryk933 » 22 kwie 2008, 14:03

Mr_Olimp pisze:to chyba nie jest az taka ciezka misja :mrgreen: .

Mr_Olimp, no i widzisz widocznie dla mnie za trudna. :oops: :cry: Karty w ogóle nie szły, zamiast zmienić stół siedziałem i czekałem na szczęśliwe rozdanie. No i było takie.. AK w ręce, sprawdzam, we flopie 8 K 7, zawodnik obok daje all in, sprawdzam. Dochodzi 5, potem J, pokazujemy karty, a on ma JJ :/ co za fuksiarz ;/ wystarczyło 1 pechowe rozdanie i po bankroll'u.

mlody20 pisze:powodzenia bo mi sie niestety nie udalo i stracilem wszystko, zostaly mi tylko punkty FPP :P :oops:

Mnie też pozostały już tylko FPP których też nie ma za wiele :evil:

Arnoldao pisze:Ja mam konto w pokerstarsie i czy mogę jeszcze zawalczyć o te 50$ Wogóle co na czym polega ten quiz??

Wejdź na www.spam.pl załóż konto i rozwiąż quiz, a dostaniesz na jeden z 3 pokerroomów 50$+100$. Jednak musisz założyć nowe konto, ponieważ musisz wpisać odpowiedni kod bonusowy.

Arnoldao pisze:A i zapomniałem o najważniejszym to miało być na początku :)
Patryku życzę Ci mądrego budowania bankrollu oraz najszczęśliwszych układów :D

Już po wszystkim :cry: Ale dziękuje :)

Awatar użytkownika
maximus86
-#VIP
-#VIP

Postautor: maximus86 » 22 kwie 2008, 15:01

Patryk widzę że popełniłeś typowy błąd początkującego... nigdy do jednego stołu nie siadaj z całym swym "dorobkiem"... jak znajdziesz stół to i z 10$ wyjdziesz na 100$ tylko trzeba czekać i szukać odpowiedniego stołu...a tak widzisz komp Cię wystawiał a Ty straciłeś wszystko...

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”