Ja po prostu nie wiem nie potrafie grac BM itp Jak sie naucze grac to moze wroce
mini BLOG - Oskarek
- Sith
- LEGENDA

- Arnoldao
- -#VIP

- Sith
- LEGENDA

- Arnoldao
- -#VIP

- maczek68
- -#VIP

- Siwy-JazZ
- -#aktywny

Też się wybieram więc jest już nas czterech aczkolwiek, myślę że niema co grać team bo moim zdaniem to trochę głupie bez urazy ale ja mam zamiar grać swoje.
W takim razie do zobaczenia na miejscu.
To będzie mój drugi turek live a że na poprzednim stres mnie zjadł straszliwie teraz mam plan nie oszczędzać wątroby i drinkować tam trochę
.
W takim razie do zobaczenia na miejscu.
To będzie mój drugi turek live a że na poprzednim stres mnie zjadł straszliwie teraz mam plan nie oszczędzać wątroby i drinkować tam trochę
-
Oskarek
Wlasnie wstalem
Wiec czas cos dopisac
No na razie udaje mi sie nie wplacac wlasnej kasy nie gram online
jakos sie trzymam hehe
Na unibet-brak-polskiej-licencji! dostalem wlasnie 75 Euro za Lige wiec za to bede gral i teraz dylemat starac sie grac w wyscigu VIP czy grac satelity do USOP w Warszawie jeszcze bym zdazyl albo grac o JDCUP II
ZObaczymy ;p
Jade dzis na Lige zobaczymy jak dzis pojdzie a po lidze ide grac CASH stawki 1/1 max buyin 100zl wiec damy rade
No na razie udaje mi sie nie wplacac wlasnej kasy nie gram online
Na unibet-brak-polskiej-licencji! dostalem wlasnie 75 Euro za Lige wiec za to bede gral i teraz dylemat starac sie grac w wyscigu VIP czy grac satelity do USOP w Warszawie jeszcze bym zdazyl albo grac o JDCUP II
Jade dzis na Lige zobaczymy jak dzis pojdzie a po lidze ide grac CASH stawki 1/1 max buyin 100zl wiec damy rade
-
Oskarek
TO SIE NAGRALEM!
gralem jakies 25 min!
I odpadlem
moje 77 flop JK7 turn 8 River 8 i mial 87!
Odpadlem jako 1 czyli ostatni
xD haha z 1 miejsca na ostatnie
ale pecha mialem jakby nie bylo
Szkoda szkoda szkoda
Na turnieju z Forum byl tylko maczek chyba bo nikt sie nie zglosil xD jak wychodzilem to mial wiecej niz stack startowy troche
Teraz zaczne grac na unibet-brak-polskiej-licencji! trzeba rozegrac to 75 Euro ;p
I odpadlem
Szkoda szkoda szkoda
Teraz zaczne grac na unibet-brak-polskiej-licencji! trzeba rozegrac to 75 Euro ;p
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- mx
- -#zasłużony

- zielony0528
- -#VIP

no jak:D normalnie :p oskarek chcial pewnie zgarnac jak najwiecej wiec dal check po flopie a ze przeciwnik nie mial K ani J wiec pewnie nie dal beta wiec nie bylo jak dac raise wiec pojawil sie turn tu pojawily sie mu 2 pary a river dowalil fulla tak prawdopodobnie bylo:pChodz pewnie moglo byc zupelnie inaczej jak to w pokerze...
- martini
- -#VIP

Oskarek_89 pisze:Mylisz sie mial drawa do koloru i pare 7 wiec dal call mojego sredniego beta
na Turnie mniej zagralem bardziej go na 910 stawialem i drawa do koloru
Moim zdaniem majac seta po flopie i widzac rowniez ewentualnego drawa do flusha to nie powinienes uderzac srednio tylko wlasnie MOCNO - w koncu sam go stawiales na drawa i chyba nie powinenes dac mu poldarmo zbierac
Ech, zazdroszcze Ci tej ligi - u mnie taka pustka, a taka mam ochote pograc na zywo
-
Oskarek
martini, tak ale tak samo mogl miec KK albo JJ a mogl miec drawa z Ahigh wiec wolalem nie grac za mocno bo i tak by dal call pewnie ale tak teraz siedze i zaluje ze zagralem tak slabo ta reke bo na turnie za slabo bo on dal bet 250 a ja raise do 500 moglem wtedy mocniej moze by zrzucil na river to jego bet do 750 moj raise do 1500 i on dlugo mysli i daje reraise o 1500 wiecej czyli moj allin bo wtedy mialem jakies 4000 nie cale i dalem call no i lipa
Dobra tam trudno sie mowi za tydzien nastepny turniej
za 80zl zdobylem 1 pkt do rankingu i zagralem z 6 rak xD Siedzialem na 8 Miejscu a gracz z 9 tasowal i z 1 i 2 pozycji maly i duzy blind to do mnie nawet duzy nie doszedl hahahahha xD
-
Oskarek
No i chyba mi sie dobrze gra co 2 tyg na WLP ;p
Wczoraj 2 miejsce w HU przegrana 45k na 155k ale to pozniej ;p
W Turnieju startowalo 40 graczy nie wiem czy Góral grał ale był na pewno , Wiśniewski grał i jakiś jego kolega z Niemiec tez
Od poczatku gralo mi sie tak srednio po pierwszej przerwie mialem rowno 5000 tyle co na start, a pozniej zaczela sie jadka
Eliminowalem ludzi az kazdy bal sie ze mna grac i jak bylem na bb albo sb to kazdy fold
mialem 43k przy srednim stacku 11k
ja JK flop AQ10 ja check ;p on raise ja allin szybki a on call i ma AJ no to wygrywam i tu zgraniam 13k wczesniej tez z A7s po flopie draw do koloru na turnie kolor a ja check ;p i to go zmylilo river cos tam ja allin on call i nie pokazuje no i tak jakos tam mniejsze pule tez i 43k sie zebralo
Pozniej chcialem kolejnego eliminowac dal allin z 14k i jeszcze jeden dal allin za troche mniej a ja mam A10 dalem call flop xx10 ale jeden mial drawa do koloru i na river padl
a szkoda mialbym juz naprawde duzo
pozniej sprawdzam allina shorta z J10s flop Qx8 turn 9 river x a on AK wkurzyl sie do konca dnia mnie młodym fishem nazywal no ale co no i tak jakos na FT doszedlem z 41k jakos w zetonach i to chyba 1 rozdanie FT dostaje 44 2 tyg temu dalem fold po bet a trafilem seta na flopie a teraz stwierdzilem ze je zagram i co? flop: 4410
jakbym dal check to moze glupio by to wygladalo wiec mowie daje bet 2k albo nie 3k a on raise 8k a mial cos tyle co ja a ja od razu allin a on mysli mysli i call z A10 ja pokazuje 44 a wszyscy WOW
turn 10 i mowie o kur.... byle nie 10 na river
ale padlo 8 i juz mam ponad 70k przy 200k wszystkich chipsach zostalo 7 osob i mamy wszystkich juz w kasie pozniej gramy gramy nie bylo jakis tam super rozdan , nie pamietam nic takiego tylko MMP wyeliminowal 2 osoby z szczesliwa 2 razy 10 na river
Zostalo nas 3 i MMP pobil sie stamtym na karty oczywiscie ;p i nie pamietam co tam mieli ale jeden mial tripsa JJJ no i mamy HU tu ciezko sie gralo taki murek
W koncu mam 98 check flop 10JQ ja check on check turn 2 ja check on check river J ja allin on call i ma J8
i zgarniam pule no i tu sie wyrownalismy prawie
powiedzial ze nigdy by sie tego nie spodziewal pozniej mialem juz jakies 120k a on 80k i gra allin z 44 ja call z A9s nic nie dochodzi i zostaje mi cale gowienko ;p Allina daje z K9 chyba a on call z KJ no i koniec
570zl za 2 miejsce nie jest zle
Pozniej pogadalem z Wisniewskim powiedzial ze gratuluje i ma dla mnie propozycje
i zaprosil mnie do Magdalenki ;p wjazd za darmo mam
a tak to wejscie 100 Euro i powiedzial ze jak bedzie Wisniewski team to bede u niego gral
nie wiem czy mowil serio ale mowil ze musze jechac na duzy turniej i ze da mi pakiet na unibet-brak-polskiej-licencji! open budapeszt ;p ale to nie wiem czy mowil serio xD ale ja bym sie nie pogniewal
Pozniej poszedlem grac Cash table wsadzilem 100 przegralem z kims tam ja jakos mial KK a ja Q z jakims dobrym kickerem nie pamietam a Flop 26Q no i poszly alliny ;p pozniej dokupilem sie za 100 no i odszedlem ogolnie rano od stolu z 460zl czyli 260zl do przodu jeszcze z Cashy
Turniej bardzo udany wrocilem po 6 do domu hehe
Teraz to raczej 1 bede w tabeli sezonu
Wczoraj 2 miejsce w HU przegrana 45k na 155k ale to pozniej ;p
W Turnieju startowalo 40 graczy nie wiem czy Góral grał ale był na pewno , Wiśniewski grał i jakiś jego kolega z Niemiec tez
Zostalo nas 3 i MMP pobil sie stamtym na karty oczywiscie ;p i nie pamietam co tam mieli ale jeden mial tripsa JJJ no i mamy HU tu ciezko sie gralo taki murek
Turniej bardzo udany wrocilem po 6 do domu hehe
Teraz to raczej 1 bede w tabeli sezonu
- Arnoldao
- -#VIP

-
Altey
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

-
victoo
- -#pretendent