Mini Blog MalyChojny

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
MalyChojny
-#pretendent
-#pretendent

Mini Blog MalyChojny

Postautor: MalyChojny » 31 sie 2008, 15:05

Witam jako że jestem nowym użytkownikiem Forum chciałbym miec wiecej postow i nawzajem postanowiłem grac w Freeroll i uzbierac z nich conajmniej 20 $.
Na poczatku chciałbym sie przedstawic:
Imie:Łukasz
Nazwisko:Chojnowski
Zamieszkały w:Mońki koło Białegostoku
Gram na:bet365-brak-polskiej-licencji!,CDPoker,ParadisePoker,Titan Poker, everest-brak-polskiej-licencji! Poker,Betsson-brak-polskiej-licencji! Poker

Grałem wczoraj 2 turnieje na bet365-brak-polskiej-licencji! w jednym wygrałem 0.37$ i w drugim 0.25$ były to turnieje o 25 $ pula na poczatek nie jest najgorzej 18 miejsce i 25 miejsce :grin: .Dzisjaj bede grał turniej o 500 $ na Betsson-brak-polskiej-licencji!.Zobaczymy ktore miejsce

Pozdrowienia i Powodzenia na dzisjaj
MalyChojny ;)

Tadzik1
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Tadzik1 » 31 sie 2008, 15:45

Witamy na forum ;)
Czekamy na relacje z turków, dobrze jak zrobisz "foto-relację" najlepszych rozdań. ;)
Powodzenia!

MalyChojny
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: MalyChojny » 01 wrz 2008, 14:37

Witam
Wczorajszy dzień był jakiś pechowy chyba karta nie szła.
Nie zanotowałem żadnego dobrego rozdania.
Miejsca słabe 300 ktoreś miejsce i 256 miejsce.Nie ma za bardzo czym się chwalić może dzisjaj uda mi się coś wygrać.

P.S Czy ktoś z Was gra na Betssonie Freeroll o 19.00??

Dzisjszy dzien mozna nas zdobyciem troche wirtualnej Kasy ale lepsze to niz nic.
Wygrałem 2 Turnieje i zgarnałem 1000 Wirtalnej Kasy.Jak na Sam poczatek To chyba Dobrze

P.S Wstawiłbym kilka screen ale nie moge jak próbuje dodać załacznik to wysyakakuje mi cos takiego;Rozszerzenie bmp jest niedozwolone.Moglbyscie mi pomoc

Awatar użytkownika
M@jkel
-#VIP
-#VIP

Postautor: M@jkel » 01 wrz 2008, 17:46

MalyChojny pisze:.S Wstawiłbym kilka screen ale nie moge jak próbuje dodać załacznik to wysyakakuje mi cos takiego;Rozszerzenie bmp jest niedozwolone.Moglbyscie mi pomoc

zapisujac screena daj mu rozszezenie .jpg (.jpeg), wtedy bedzie mogl wstawic.

MalyChojny
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: MalyChojny » 15 wrz 2008, 14:49

Witam dawno nie komentowałem mojego Bloga ponieważ nie miałem 20 postów zeby tu zagladać.
Ale obiecuje że to sie zmieni i bede dodawał posty w moim blogu ;)

MalyChojny
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: MalyChojny » 18 wrz 2008, 06:20

Witam przedwczoraj miałem pechowy dzien 2 razy przegrałem z Setem oczywisciue freeroll na LuckyAce i na Betssonie o 250$.Bardzo chciałbym zagrac dzisjaj na paradise-brak-polskiej-licencji! POker ale pewnie nie dostane dzikiej karty wiec pewnie sie nie uda ;)

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”