Ehh.. to chyba wreszcie nadszedł czas, żeby również napisać bloga. Długo się przeciwstawiałem temu, ponieważ nie mam duszy artysty, żeby was czarować jakimiś długimi wypowiedziami, a zarazem nie chciałbym was nudzić banalnym blogiem. Jak już widać na wstępie, buduję długie zdania, które mają dość średnią składnię. Czy to znaczy, że mam umysł ścisły ? Wielu ludzi uważa, że jeżeli jest słaby z przedmiotów humanistycznych, to znaczy, że musi iść drogą techniczną. Też miałem takie przekonanie i niestety to był błąd, gdyż poszedłem na studia typowo techniczne i się nie odnalazłem. Rzuciłem w połowie drugiego semestru, gdyż nie widziałem siebie w tym kierunku. Na szczęście postanowiłem spróbować jeszcze raz. Dostałem się na kierunek techniczno - humanistyczny i trafiłem w samo sedno. Tehniczny ze względu głównie rysunków technicznych i masy projektów. Kierunek mnie bardzo zainteresował i wiem, że lepiej trafić nie mogłem. Dobra o czym tu teraz...
Powinienem pewnie zacząć od tego żeby się przedstawić, lecz się trochę zapędziłem w nic nie znaczącym pokerowo temacie. Mam na imię Kamil, pochodzę z Ciechanowa, studiuję w Olsztynie gospodarkę przestrzenną. Przygodę z pokerem rozpocząłem 1,5 roku temu właśnie studiując na poprzedniej uczelni. Kumple zapraszali mnie do akademików na SnG. Myślałem " Poker ? Co w tym trudnego " . Teraz wiem, że pewnie nazywali mnie calling station
Gram teraz na WH, chcę wyrobić bonus i zwinąć stragan na inny room. Czy się uda wyrobić czy nie, to się okaże. Zamierzam grać micro SnG SH i SnG HU. Jak narazie, ROI 26%
Cele:
-Wyrobić bonus WH
-Kształcić się pokerowo
-Na bieżąco prowadzić bloga
-Zaliczyć semestr bez większych komplikacji
-Zasłużyć na rangę Elitarni
Bonus WH :
Progress 1.1%
Powodzenia i pozdrawiam

Oby tak dalej.