Pojedynki pokerowe pomiędzy naszymi użytkownikami. Tutaj zobaczysz ich historię, pokibicujesz aktualnym uczestnikom oraz wyzwiesz dowolnego użytkownika do chalengu!
dobrze, ze MM sa juz na półmetku, bo bym chyba dłużej nie dał rady
w MM47: klasycznie AA < T9 < 77, squeezeuje do 16bb majac za soba 16bb i mega fisha otwierającego, jeden flopuje seta drugi 2 pairs i zamiast mieć 15k lece jak zwykle
w MM45, tym donkamencie za 0,11+R, out na bubblu, bo komus zachcialo się sprawdzac za 90% stacka z K8o
Bedo pierwsze punkciki - MM046 $11 KO 6max - 5/775
Edit:
No i w pizdu, i wylądowałem. Odpadłem koło 200. Szło bardzo fajnie, dobrze mi się grało, dopóki nie przegrałem KK<AJ i troszkę gorzej zacząłem klikać. Ale i tak jestem zadowolony, bo grałem lepiej niż ostatnie sesje, a i bankroll zanotował ok. 40
U mnie wiesci z frontu podobne jak u was.
Wczoraj w szotalcie Polak bvb spaznal mi na 3 bet i jamnal z 89 ja niestety mialem JJ i easy przegralem na trpisa 9.
iza_doria, prośba jest, a mianowicie czy możesz robić aktualizację wyników? Jeżeli ogarnęłaś i możesz sprawdzać ranking to bym prosił, abyś to wrzucała. Teraz to tak jest jakoś słabe to wszystko.
Natomiast jeżeli nie masz czasu albo nie masz ochoty to może Geno ogarnie temat Tylko musisz mu zdradzić tajemnicę jak wyszukałaś wcześniejszy ranking
Przez moment się dało mimo, że się trzeba było trochę wysilić. Ale jak się strona MM nie wyświetla to i ja nic nie poradzę.
Poza tym od wczoraj nie gram bo nie mam czasu i już do końca nic nie zagram więc easy money macie Mam nadzieję że jakoś ogarną tę stronę w najbliższym czasie żeby zwycięzcę wyłonić. Najwyżej będziemy ręcznie liczyć
Ja dziś pierwsza sesja od niedzieli i akurat trafiłem w MM Omahe i 2-7 coś coś tam Choć wciąż shipuję wszędzie tylko nie na PS, to nie można im odebrać jednego - hajs na Skrillu w max 10 minut
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow. Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.