23>KQ (na turnie 2)
10 4>10 9 (na flopie 4)
drugi raz:
K2>JJ (na riverze K)
I jak tu sie nie wkurwić?
Od 30 miejsca było już 10 dolców

(Three of a Kind, Jacks) (Pre 54%, Flop 74%, Turn 23%)
(Flush, King High) (Pre 46%, Flop 26%, Turn 77%)

(Four of a Kind, Sixes) (Pre 40%, Flop 91%, Turn 95%)
(Full House, Sixes full of Aces) (Pre 60%, Flop 9%, Turn 5%)

(Full House, Aces full of Kings) (Pre 30%, Flop 9%, Turn 100%)
(Full House, Kings full of Aces) (Pre 70%, Flop 91%, Turn 0%)
(Three of a Kind, Jacks) (Pre 58%, Flop 83%, Turn 77%)
(Straight, King High) (Pre 42%, Flop 17%, Turn 23%)

mefius pisze:Podsumowując zastanawiam się czy nie przerzucić się na coś innego, np sng czy mtt. Myśle że moje decyzje na nl2 są ev+ (przynajmniej w większości) i na dłuższym dystansie powinienem wyjść na plus. Ale kiedy? Do tej pory mam 10k hands na PSie, 7k na microgaming, a wykresy idą w dól

jon124 pisze:Siema
no jak na 450 gier nie wygląda to zbyt różowo jednak z 2 strony może być to wciąż downswing jak najbardziej. Jak wygląda u Ciebie analiza gry? W pazie push/fold nie popełniasz większych błędów? Może zbyt luźno grasz w początkowych etapach? Może za mało/dużo stołów na raz. Usiądź spokojnie i przemyśl tych parę aspektów. Te gierki raczej nie są trudne i na luzaku można spokojnym ABC sng robić ładny wyniki. Wrzucaj ręce do analizy!
Powodzenia!
) , zastanawiam się czy nie zwiększyć do 9.

(Three of a Kind, Sevens) (Pre 20%, Flop 10%, Turn 95%)
(One Pair, Aces) (Pre 80%, Flop 90%, Turn 5%)
(Full House, Sevens full of Fives) (Pre 19%, Flop 10%, Turn 5%)
(Two Pair, Jacks and Fives) (Pre 81%, Flop 90%, Turn 95%)

mefius pisze:Dzisiaj CO coś mi podpadł: mianowicie gdy rejestrowałem się do powyższego mtt tradycyjnie wyskakuje okienko ze stanem konta, bi, chipsami... Patrzę a tu stan konta =0 i registration error.Kilka następnych prób i wciąż to samo. Trza było zmaknąć soft i wejść jeszcze raz i ledwo co się załapałem na late reg.

mefius pisze:...hot na starsach. [...] a w trzecim przegrałem Asy w 4 way pocie (wszyscy olki pre)W sumie nawet nie zdążyłem zobaczyć co mnie pobiło
.
mefius pisze:Zacząłem oglądać ostatnio Grę o Tron sezon 3 i powiem szczerze jest gorszy od wcześniejszych, robi się trochę nudnawy. Jestem na 7 odc, ciekawe jakie będzie zakończenie. Czytałem książkę tylko I tom i jest przyzwoita, godna polecenia.
Tak czy siak nic nie pobije Breaking Bad, mojego nr 1 wśród seriali (na chwilę obecną)
Ostatni rzecz jasna kończy się na takich scenach, że nie czytający książki będą czekać na kolejny sezon.
Swoją drogą dlaczego z książką stanąłeś na I tomie?

MrGordon pisze:Ależ mnie wkurzył ten odcinek.. taki zły byłem jak go obejrzałem, że ciężko opisać.lion_victor pisze:9-ty odcinek na pewno jebnie Cie kąśliwym lewym sierpowym
A zaskakujące zakończenie podobało mi się
Starsi Starkowie odpadli z rywalizacji o tron, może dzieciaki przejmą pałeczkę
W ogóle za dużo wątków się porobiło w 3 sezonie, w odc co chwilę jest skok do innego wątku. Myślę że historie Theona (od tortur do tortur) Sansy i Tyrelów (cały czas pieprzenie o tych ślubach, związkach rozwodach itp) można by było pominąć, albo chociaż skrócić. Najciekawsze wg mnie to losy księcia z bajki i tej dużej baby
A najbardziej mnie irytuje ta rudowłosa kapłanka która omotała Stannisa 

lion_victor pisze:Robowi też kibicowałeś, zresztą jak ja i MrGordon (tak przynajmniej wnioskuję) i co?Powiem szczerze ja już się wszystkiego spodziewam. Dobrze chociaż, że Tyrion wciąż zdrów
Teraz tylko trzeba czekać do kwietnia na następny sezon
Tym razem nadziałem się na seta czwórek, a moje dwie parki były już nie do zrzucenia. CO znowu mnie wkurzył, bo w jednym nie zdążyłem dodać addona, gdzie wystąpił ten sam error co wcześniej, a na odświeżanie kasjera było już za późno.

(Full House, Tens full of Sevens) (Pre 54%, Flop 70%, Turn 82%)
(Straight Flush, Ten High) (Pre 46%, Flop 30%, Turn 18%)

(Full House, Jacks full of Sevens) (Pre 41%, Flop 9%, Turn 5%)
(Two Pair, Aces and Sevens) (Pre 27%, Flop 82%, Turn 90%)
(One Pair, Sevens) (Pre 13%, Flop 0%, Turn 0%)
(Two Pair, Sevens and Sixes) (Pre 19%, Flop 8%, Turn 5%)
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości