ŚLP R.I.P 28.04.2010?

Liga pokerowa w Świnoujściu
Pablo Muchettii
-#VIP
-#VIP

ŚLP R.I.P 28.04.2010?

Postautor: Pablo Muchettii » 28 kwie 2010, 07:51

Niestety tak jak podejżewałem ŚLP z końcem 4 sezonu przestaje byc przezemnie prowadzona. Długo nad tym myślałem a dziś po głebszej analizie postanawiam zrezygnować. Przyczyniło się do tego wiele czyników... minister finansów i pare osób z bliskiego otoczenia które mnie dobiły. Niema ludzi niezastąpionych a ja pokazałem jak to może byc prowadzone i mam nadzieje ,że to ktoś pociągnie dalej i mimo przeciwnościom losu weżmie na siebie ten lekki cieżar.
Moja decyzja jest ostateczna i nieodwoływalna.

maji
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maji » 28 kwie 2010, 08:55

Pablo patrząc co masz do stracenia i co do zyskania słuszna decyzja. Nie chciałbym nic prorokować ani wróżyć ale może Kasia byłaby tą osobą która poprowadzi następny sezon jeśli się zgodzi. Ja się nie piszę na prowadzenie ligi bo więcej mnie nie będzie jak będę ale chętnie mogę zamieszczać posty z klasyfikacjami i komentarzami jeśli się zgodzicie. Nie ryzykuj brachu, mądrze robisz.

MistrzuniO ogarnia i Carter będzie grał cały sezon na pewno się dogadacie.

naginacz fishu

Jenor - Rónej

maji
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: maji » 28 kwie 2010, 10:01

to po co ten post na kacu?

Pablo Muchettii
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pablo Muchettii » 28 kwie 2010, 10:34

Dzieki Marku za słowa wsparcia. Cieszę się , że rozumiesz moją decyzje.
Niestety nie każdy to rozumie.

MARYNARZ69
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: MARYNARZ69 » 28 kwie 2010, 15:44

[']

Awatar użytkownika
carterrr
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: carterrr » 28 kwie 2010, 18:45

Wszystkie tematy zamkniete wiec tu wypowiem pare słow o mastersie który się odbył. Po pierwsze ukłony i podziękowania dla gospodarzy. To jak zostało wszystko przygotowane przez Kasie i Pawła to mistrzostwo. Pokój pokerowy przypominał sale z podziemia. Sam stół, mnóstwo przestrzeni, bez żadnego ścisku oraz czuwająca nad wszystkim kamerka. W kuchni natomiast działa sie magia. stół szwedzki jak w mariocie i bristolu. Jedzenie pierwsza klasa. Drinki też były ok :)

Sama gra też też była bardzo fajna. Było widać że nie było tam przypadkowych osób.

P.S Sory Jenor za zabranom koszulke, jak patrze na to na trzeźwo to to nie było w porządku. Ale jest już po frytach więc ci jej i tak nie oddam :)

Pablo Muchettii
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pablo Muchettii » 28 kwie 2010, 20:36

Rozmawiałem dziś baaaaaaaaardzo długo z Arkiem. Tak długo aż mi się rozładował telefon. Są duże szanse, że zamknie dla nas lokal :) W gre wchodzą dwa terminy niedziele i poniedziałki. Decyzja pozostaje jeszcze w rekach Łukasza.

Czy bedziemy grać i kiedy bedzie podane w piatek.
ps. To co wczoraj nie realne dzis staje sie normalne :)

Pablo Muchettii
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pablo Muchettii » 29 kwie 2010, 08:37

Jutrzejsza kolejka się jeszcze odbędzie. A co potem to juz odemnie nie zalezy.
A wiec jutro o 19:00.

j.lupino
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: j.lupino » 29 kwie 2010, 09:56

to wręczenie nagród kiedy będzie ,jutro czy 8 maja? w piątek mam nockę .

Wróć do „Świnoujście”