Loose Cannon folds AA pf?
- lion_victor
- -#VIP

Loose Cannon folds AA pf?
Wszedłem w filmik, bo myślałem, ze to nasz były kolega, ale w środku jeszcze większe zdziwienie i niedowierzanie... Czy kiedykolwiek zdarzyło Wam się zrzucić rakiety preflop? 0_o [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4HCHPN1sGfU[/youtube]
- Samyazza
- -#aktywny

Nigdy mi sie to nie zdarzyło i chyba jedyna okoliczność kiedy bym zrzucił to faza bubble do satelity.
Też kiedyś się natknąłem na nazwę LooseCannon przy przeglądania filmów pokerowych. aczkolwiek Loose Cannon to nie przypadkiem coś w stylu 'przegrywające rakiety ' ?
lion_victor pisze:ze to nasz były kolega
Też kiedyś się natknąłem na nazwę LooseCannon przy przeglądania filmów pokerowych. aczkolwiek Loose Cannon to nie przypadkiem coś w stylu 'przegrywające rakiety ' ?
- Mikael
- -#aktywny

- karwek
- -#VIP

Format tego turnieju spowodował, że zrzucił te rakiety. Miał już swój profit, dodatkowo osoba z największym profitem miała zapewniony udział w jakimś tam turnieju i wyjeździe. Wiadomo, wyrzucanie AA preflop to błąd w 99% przypadków, jednak gdybyście mieli postawić wszystko co posiadacie na AA i zagrać... ciężko 
-
blade08111991
- -#VIP

nigdy mi sie nie zdarzylo ale dzieki nim bylem buuble boyem w satelicie do Sunday PL. To byla glupia decyzja ( nie wiedzialem ze to juz buuble) Mialem sredni stack i spokojnie bilet bym dostal. Gdybym wiedzial ze to Buble to bym je zrzucil. Ale to turniej. W grach cash nigdy bym tego nie zrobil pre.
-
bnkn
- -#pretendent

Mnie się wydawało że zrzucił bo wiedział że się sprzedał, z tego programu jest inne kultowe nagranie w którym ten pan gra jedną z głównych ról.
http://youtu.be/0cMK-aj02Go
http://youtu.be/0cMK-aj02Go
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 01:04 przez bnkn, łącznie zmieniany 4 razy.
- Gns
- -#VIP

- Soya
- LEGENDA

GNS tam grali Pot Limit preflop, dopiero od flopa jest NL, pushnąć więc nie może
Zasady były tam proste każdy z amatorów grał 150 rąk i dostawał 100k$ na start, co ugrał jest jego :] Facet miał już całkiem fajny plus, wiec nawet parę kółek blindów nie było strasznych, gdy masz taką kasę za free, dodatkowo najlepszy amator dostawał wejściówki an turnieje za 50k$, czyli to dal niego był bubel w satelicie
Zasady były tam proste każdy z amatorów grał 150 rąk i dostawał 100k$ na start, co ugrał jest jego :] Facet miał już całkiem fajny plus, wiec nawet parę kółek blindów nie było strasznych, gdy masz taką kasę za free, dodatkowo najlepszy amator dostawał wejściówki an turnieje za 50k$, czyli to dal niego był bubel w satelicie
- Gns
- -#VIP

-
stawisz79
- -#pretendent

Wróć do „Ciekawostki pokerowe”