Loose Cannon folds AA pf?

Tutaj możesz zamieszać i komentować informacje dotyczące różnych wydarzeń ze świata pokera.
Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Loose Cannon folds AA pf?

Postautor: lion_victor » 05 mar 2013, 19:20

Wszedłem w filmik, bo myślałem, ze to nasz były kolega, ale w środku jeszcze większe zdziwienie i niedowierzanie... Czy kiedykolwiek zdarzyło Wam się zrzucić rakiety preflop? 0_o [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4HCHPN1sGfU[/youtube]

Awatar użytkownika
Samyazza
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Samyazza » 05 mar 2013, 19:54

Nigdy mi sie to nie zdarzyło i chyba jedyna okoliczność kiedy bym zrzucił to faza bubble do satelity.
lion_victor pisze:ze to nasz były kolega

Też kiedyś się natknąłem na nazwę LooseCannon przy przeglądania filmów pokerowych. aczkolwiek Loose Cannon to nie przypadkiem coś w stylu 'przegrywające rakiety ' ? :P

Awatar użytkownika
Mikael
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mikael » 05 mar 2013, 19:56

A w tym programie to nazwa gracza, który dostał się do rozgrywki przez kwalifikacje internetowe. Pewnie dlatego zrzucał wszystko, że to co miał w stacku, to dla niego i tak bardzo dużo i nie chciał przepieprzyć.

Awatar użytkownika
karwek
-#VIP
-#VIP

Postautor: karwek » 05 mar 2013, 21:50

Format tego turnieju spowodował, że zrzucił te rakiety. Miał już swój profit, dodatkowo osoba z największym profitem miała zapewniony udział w jakimś tam turnieju i wyjeździe. Wiadomo, wyrzucanie AA preflop to błąd w 99% przypadków, jednak gdybyście mieli postawić wszystko co posiadacie na AA i zagrać... ciężko :)

blade08111991
-#VIP
-#VIP

Postautor: blade08111991 » 06 mar 2013, 17:58

nigdy mi sie nie zdarzylo ale dzieki nim bylem buuble boyem w satelicie do Sunday PL. To byla glupia decyzja ( nie wiedzialem ze to juz buuble) Mialem sredni stack i spokojnie bilet bym dostal. Gdybym wiedzial ze to Buble to bym je zrzucil. Ale to turniej. W grach cash nigdy bym tego nie zrobil pre.

bnkn
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: bnkn » 07 mar 2013, 23:26

Mnie się wydawało że zrzucił bo wiedział że się sprzedał, z tego programu jest inne kultowe nagranie w którym ten pan gra jedną z głównych ról.

http://youtu.be/0cMK-aj02Go
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 01:04 przez bnkn, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 08 mar 2013, 00:13

Heh.. przecież od razu widać, że każda sekunda tej gry przeraża tego gościa.

Z tymi asami, to nie wiem czy nie lepiej pushnąć tego pre i mieć wyjebkę co dalej... Bo z tego co rozumiem, to gość ugrał już więcej niż mógł oczekiwać, no ale bez przesady... prosi się obsługę double vodkę i zdobywa świat :mrgreen:

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 08 mar 2013, 00:36

GNS tam grali Pot Limit preflop, dopiero od flopa jest NL, pushnąć więc nie może :P
Zasady były tam proste każdy z amatorów grał 150 rąk i dostawał 100k$ na start, co ugrał jest jego :] Facet miał już całkiem fajny plus, wiec nawet parę kółek blindów nie było strasznych, gdy masz taką kasę za free, dodatkowo najlepszy amator dostawał wejściówki an turnieje za 50k$, czyli to dal niego był bubel w satelicie :P

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 08 mar 2013, 10:55

Soya, spoko. Nie znałem tych zasad. W takim razie okej, ten fold z AA nie jest taki zły. Poza tym ziomuś na bank miał reada że spadnie kareta..

Ale nie zmienia to faktu że, był zesrany w każdej sekundzie :mrgreen: Zwłaszcza w rozdaniu z Philem..

stawisz79
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: stawisz79 » 09 mar 2013, 13:05

Jeden ze slabszych LC w tym programie... Ale rozdanie z Philem warto obejrzec ;)

Wróć do „Ciekawostki pokerowe”