Loco Mano TommyTSW
- TommyTSW
- -#aktywny

Loco Mano TommyTSW
Od kilku dni nie miałem zbyt wiele szczęścia narazie pochwale sie dokonaniami z zeszłego tygodnia ;
Ostatnio zmieniony 17 gru 2008, 19:54 przez TommyTSW, łącznie zmieniany 3 razy.
- TommyTSW
- -#aktywny

- TommyTSW
- -#aktywny

tylko 7 miejsce unibet-brak-polskiej-licencji! dla Polaków spokojnie mogłem zająć conajmniej 3 pozycje jednak w takich momentach niestety za bardzo mnie ponosi tak było i wczoraj na IQ gdzie damian zamieścił wczoraj screena i mozna mnie zobaczyc w klasyfikacji.Wygrana ponad 3 euro przemnozona zaraz po turnieju

- TommyTSW
- -#aktywny

- TommyTSW
- -#aktywny

- TommyTSW
- -#aktywny

- TommyTSW
- -#aktywny

- TommyTSW
- -#aktywny

- TommyTSW
- -#aktywny

Wczorajsze zmaganie na IQ sprawiło że połozyłem się spać nieco skołowany
Na wyłożonym flopie miałem juz kolorek z A na łapie więc byłem spokojny
widząc niskie karty na stole (Q36) gość podbił stawkę na 3000 więc liczyłem na jakąchś parke na jego łapie (najwyzej trójkę mógł mieć lub niższy kolorek) pierwsze trzy karty na stole gość 3000.....no to co tu zrobić ALL INN ))U niego na ręce Q2 ))śledze z uśmiechem na twarzy kolejne dwie karty na stole a tu gość dostał (3) na Turn i (3) nariver ((
Na wyłożonym flopie miałem juz kolorek z A na łapie więc byłem spokojny
widząc niskie karty na stole (Q36) gość podbił stawkę na 3000 więc liczyłem na jakąchś parke na jego łapie (najwyzej trójkę mógł mieć lub niższy kolorek) pierwsze trzy karty na stole gość 3000.....no to co tu zrobić ALL INN ))U niego na ręce Q2 ))śledze z uśmiechem na twarzy kolejne dwie karty na stole a tu gość dostał (3) na Turn i (3) nariver ((
- TommyTSW
- -#aktywny

- rzepa
- -#VIP

- TommyTSW
- -#aktywny

Narazie próbuje szczęście we free ostatnio zaliczyłem wysokie wpadki na bukmacherce i z graniem z własnych funduszy robie chwilową przerwę...z turnieji wpisowych moge się pochwalić jedynie dwoma screenami z tego tematu w których wygrałem Tickety ...chociaż było kilka wygranycj min. ponad 80$ na stryyke
Cash table sobie odpuściłem i przeżuciłem się na tury z wpisowymi....przynajmniej nie przegrywam wszystkiego na raz
Cash table sobie odpuściłem i przeżuciłem się na tury z wpisowymi....przynajmniej nie przegrywam wszystkiego na raz
- TommyTSW
- -#aktywny

- TommyTSW
- -#aktywny

- TommyTSW
- -#aktywny

everest-brak-polskiej-licencji! PokerKings...
uplasowałem sie jedynie na 17 miejscu.... głównym momentem mojego odpadnięcia z gry był obiecujący układ do ktorego po flopie brakowało tylko jednej karty.....przeciwnik umiejętnie podbił na turnie i river wyciągnął troche żetonów .... w tych okolicznościach miał trochę szczęścia podbijając jak na początek gry dosyć duze stawki......miał jak dobrze zauważyłemł na river jedynie parke króli...mi niestety nie doszła jedna z dwóch możliwych kart która utworzyła by streeta.....:
uplasowałem sie jedynie na 17 miejscu.... głównym momentem mojego odpadnięcia z gry był obiecujący układ do ktorego po flopie brakowało tylko jednej karty.....przeciwnik umiejętnie podbił na turnie i river wyciągnął troche żetonów .... w tych okolicznościach miał trochę szczęścia podbijając jak na początek gry dosyć duze stawki......miał jak dobrze zauważyłemł na river jedynie parke króli...mi niestety nie doszła jedna z dwóch możliwych kart która utworzyła by streeta.....:
-
adamo90
- -#pretendent

- TommyTSW
- -#aktywny

- TommyTSW
- -#aktywny

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”