Środkowa faza turnieju MTT. Jestem top 5 turnieju i wtedy dochodzi do dziwnego rozdania w którym po otrzymaniu re raisu nie chcąc ryzykować bez pozycji grę z dużym stackiem
musiałem zrzucić całkeim nie złą rękę. Czy słusznie?
Miejsce 1: JGuez (6205 żetonów)
Miejsce 2: Szary_PL (9115 żetonów)
Miejsce 3: REYNOSO23 (7886 żetonów)
Miejsce 4: mellied24 (4084 żetonów)
Miejsce 5: numberfiver (1545 żetonów)
Miejsce 6: heov67 (1871 żetonów)
Miejsce 8: dogsemper (575 żetonów)
Miejsce 9: Knoxwill (4330 żetonów)
Szary_PL: wpłaca małą ciemną 75
REYNOSO23: wpłaca dużą ciemną 150
*** KARTY WŁASNE ***
Gracz Szary_PL otrzymał [Qd As]
mellied24: pasuje
numberfiver: sprawdza 150
heov67: pasuje
dogsemper: pasuje
Knoxwill: pasuje
JGuez: sprawdza 150
Szary_PL: podbija 350 do 500
REYNOSO23: pasuje
numberfiver: sprawdza 350
JGuez: podbija 1500 do 2000
Szary_PL: pasuje
numberfiver: pasuje
Niesprawdzony zakład (1500) zwrócony do JGuez
JGuez wygrał 1650 z puli
JGuez: nie pokazuje ręki
[FR] Limp re riase z D w MTT
-
SzaryPL
- -#aktywny

[FR] Limp re riase z D w MTT
Ostatnio zmieniony 08 paź 2009, 20:41 przez SzaryPL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jack
- -#aktywny

Jak dla mnie wyglada to na squeeze . Byles na SB wiec mogles bronic blinda kradziez bo nikt nie wykazal sily a jestes oop , call od goscia z malym stakiem i zauwaz jak dobry to byl squeeze koles podbil do 2k ... a wiec wystarczajaco duzo by Cie wystarszyc obaj macie spore stacki a short raczej po takim zagraniu nie zagra zreszta limp/call nie oznacza zbyt mocnej reki . Nie obstaiwalbym go na zbyt mocna reke pot po raisie i callu byl juz przyjmny wydaj mi sie ze na Allka by sie zawinal ale fold jest dobra decyzja nie wydales duzo a masz fajna aczkolwiek nadal reke ktora potrzebuje pomocy od boardu a co do reki mysle ze jakis srednio niski pocket tak do 88/99 no i AT+ jak rowniez wiele rak limpowanych z BTN suited connectory cos takiego
Przydaloby sie wiecej informacji tak wogole:)
Przydaloby sie wiecej informacji tak wogole:)
-
vanitas
- -#aktywny

-
deadprez
- -#VIP

Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”