Unikalne promocje tylko dla osób zarejestrowanych z naszego bannera na platformie party-brak-polskiej-licencji! Poker i WPT Poker!<br /><br /><b><center>W kwietniu $300 dla forum!</b></center>
-
Veltin
- -#pretendent

Postautor: Veltin » 29 kwie 2010, 18:56
Z jednej strony nie mogę się doczekać na oficjalne potwierdzenie że turniej się odbędzie, z drugiej natomiast mamy teraz weekend majowy

więc po cichu liczę że jednak opieszałość WH przedłuży się i na ten tydzień.
Poza tym Glory pisał że
kilka dni zapasu musimy sobie pozostawić na skorygowanie ewentualnych błędów.
dlatego nie liczył bym na najbliższy weekend.

-
sh4
- -#aktywny

Postautor: sh4 » 29 kwie 2010, 20:41
zamiast się dopytywać zacznijcie grać i wyrabiać pkt, napewno przyspieszy to wystawienie tego freerolla

-
pilecki51
- -#zwykly

Postautor: pilecki51 » 02 maja 2010, 08:15
Super pomysł. Turniej miał byc jakies miesiac temu albo lepiej. Pewnie powiesz ze mam roszczeniowa postawe ale dla mnie wplacenie 40 dol nie jest takie hop siup i gdyby nie ten freeroll to w zyciu bym u nich sie nie zarejestrowal.
-
Glory
- -#Site Admin

Postautor: Glory » 05 maja 2010, 11:57
Na chwilę obecną to WH robi nas trochę w konia.... Marudzą, że 80% osób zrobiło minimalny depozyt i nie praktycznie nie ugrało żadnych punktów. Są też osoby które tuż po wpłacie od razu go wypłaciły...
Mnie ta argumentacja nie do konca przekonuje, bo choc maja racje, to nikt wczesniej o zadnych ograniczeniach nie wspominal. Wiec albo turniej sie odbedzie, albo WH bezpowrotnie z forum zniknie.
-
Szfiecu
- LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 05 maja 2010, 14:04
To super ;/ nigdy bym tam nie grał gdyby nie to, a trochę punktów ugrałem
Glory , myślę żebyś postawił sprawę jasno, niech robią tego freerolla albo nie i kropka, albo może postaraj się jakoś z nimi potargować, może np wygrane z freerolla możliwe do wypłacenia dopiero po obróceniu kasą itp itd, będą mieli pewność , że ta kasa (albo nazwijmy to gracz) zostanie u nich, a nie to nie i niech ta szopka się skończy

-
Glory
- -#Site Admin

Postautor: Glory » 05 maja 2010, 15:43
Stawiam sprawe bardzo jasno - jesli z obiecanego turnieju nic nie wyjdzie to WH trafi na nasza czarna liste. A na to chyba sobie nie pozwola...
-
konieczny
- -#VIP

Postautor: konieczny » 05 maja 2010, 16:42
glory glory man united pisze:Na chwilę obecną to WH robi nas trochę w konia.... Marudzą, że 80% osób zrobiło minimalny depozyt i nie praktycznie nie ugrało żadnych punktów. Są też osoby które tuż po wpłacie od razu go wypłaciły...
Mnie ta argumentacja nie do konca przekonuje, bo choc maja racje, to nikt wczesniej o zadnych ograniczeniach nie wspominal. Wiec albo turniej sie odbedzie, albo WH bezpowrotnie z forum zniknie.
Kiedy pojawila sie informacja o przenoszeniu kont i bonusie przyznawanym w zaleznosci od ilosci ugranych punktow na poprzednim sofcie wplacilem sobie 600 dolarow. Zdolalem uwolinic 335$ bonusu.
Bonus byl uwalniany po 5$ za 350 punktow, co daje 24500 WH points. Za 1$ rake dostaje sie 30 punktow (gralem w 99% mtt i sng), tak wiec samemu wyrobilem okolo 816$ rake'u. Takze niech nie wydziwiaja, bo oprocz mnie na pewno ktos tam cos pogrywal i spokojnie powinnismy wystarczajaca ilosc puntkow, pomimo tego, jak wspomniales, o graniu nie bylo mowy.
-
Dawid84
- LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 06 maja 2010, 11:39
Czy można się dołączyć do grona, jeśli moje konto znalazło się w WillHill w wyniku migracji z CD Poker? Konto na CD było zakłądane z naszego forumowego bannera, a przy migracji podałem kod.
-
Glory
- -#Site Admin

Postautor: Glory » 06 maja 2010, 12:22
Dawid84, nie sądzę.
-
pilecki51
- -#zwykly

Postautor: pilecki51 » 13 maja 2010, 10:21
Jaka jest sytuacja? CO z tym turniejem???
-
MeHow
- -#pretendent

Postautor: MeHow » 28 maja 2010, 14:38
pilecki51 pisze:Jaka jest sytuacja? CO z tym turniejem???
Ponawiam pytanie...
Są jakiekolwiek szanse żeby ten turniej się odbył czy forum kończy współpracę z tą firmą ?
-
sh4
- -#aktywny

Postautor: sh4 » 30 maja 2010, 21:40
sh4 pisze:czy istnieje możliwość podpięcia konta pod forum ? WH Poker Club zniknął (kiedyś o tym pisałem), soft przeinstalowalem bez żadnego reflinka bo myślałem, że na nowym będzie działało stare konto, niestety nie działało (na forum był reflink do WHPC).
nie chodzi mi o freeroll bo uważam, że on nigdy nie ruszy, ale że gram na WH teraz to bym trochę pkt nabił.
to mój post z 4 lutego br.

-
Glory
- -#Site Admin

Postautor: Glory » 07 cze 2010, 23:56
Na razie się poddaje. WH trafia na naszą czarną listę i znika z forum. Zobaczymy, może takie rozwiązanie okaże się skuteczniejsze niż argumenty logiczne i ich przekona.
-
MeHow
- -#pretendent

Postautor: MeHow » 06 cze 2011, 09:05
Glory pisze:Na razie się poddaje. WH trafia na naszą czarną listę i znika z forum. Zobaczymy, może takie rozwiązanie okaże się skuteczniejsze niż argumenty logiczne i ich przekona.
W tamtym roku dali d... po całości (zawitali na czarną listę po delikatnym wycięciu grupy nowych klientów/depozytorów) a teraz wracają do łask ?
Not so bad

-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 06 cze 2011, 10:49
No i co? Rok minął i kiedy ten freeroll?
-
Kaznox
- -#aktywny

Postautor: Kaznox » 06 cze 2011, 11:39
ojtam ojtam
-
Glory
- -#Site Admin

Postautor: Glory » 06 cze 2011, 14:15
Ok, to nie bierzcie udzialu w tej lidze i sie dalej obrazajcie....
Nie mielismy zamiaru wspolpracowac z WH po tym jak nie wywiazali sie z tego turnieju. I nie wspolpracowalismy. W miedzyczasie zmienili sie tam ludzie i teraz nowi chca wylozyc pieniadze dla forumowiczow. Rozumiem ze powiniennem im podziekowac ?
Konsekwencja to jedno. Ale zdrowy rozsadek to drugie. Jesli nie mozna uzyskac turnieju 1000$, to trzeba brac kilka razy po 300$. Wyjdzie na to samo a moze nawet i lepiej.
-
MeHow
- -#pretendent

Postautor: MeHow » 06 cze 2011, 14:40
Glory nie do końca jest tak jak mówisz. Prawda jest taka że ludzie z WH w tamtym roku nie zabłysnęli i mi to zostało w pamięci.
To że zmieniła się ekipa to na pewno pozytywna zmiana ale niesmak pozostał.
P.S. Jeżeli znajdę czas i ochotę to na pewno wspomogę frekwencję w lidze swoją osobą.
Wróć do „Party Poker & WPT”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.