kuluary ligi
- radost21
- LEGENDA

kuluary ligi
witam ponieważ nie mam obecnie na forum swojego bloga
i raczej nie zanosi sie na jego otwarcie <gdyz wolę GOŚCINNE wystepy> otwieram watek w którym tacy jak ja <niekoniecznie czarni i w załobie po przegranych bojach> bedą mogli skreslić kilka słow na temat fascynyjacego swiata ligi pokerowcyh mistrzów 1/1
widzianych oczami UCZESTNIKA
Zza tzw kurtyny
czyli od kuchni
cóz <fortuna kołem sie toczy> i na razie w moim przypadku koło to gdzieś kuuuuuuala sie bez widomyach efektów
2 mecze = 2 porazki >> jest to oczywiescie do przełkniecia ale
jak patrze w charmonogram rozgrywki i widze w 3 kolejce mazaka
to juz zwyciestwo jakies takie >> zamazane
ale równoczesnie jest takie powiedzenie do 3 razy sztuka
i niech to bedzie wyzwaniem
bo pokonanie mazaka to pewno bedzie
SZTUKA
i raczej nie zanosi sie na jego otwarcie <gdyz wolę GOŚCINNE wystepy> otwieram watek w którym tacy jak ja <niekoniecznie czarni i w załobie po przegranych bojach> bedą mogli skreslić kilka słow na temat fascynyjacego swiata ligi pokerowcyh mistrzów 1/1
widzianych oczami UCZESTNIKA
Zza tzw kurtyny
czyli od kuchni
cóz <fortuna kołem sie toczy> i na razie w moim przypadku koło to gdzieś kuuuuuuala sie bez widomyach efektów
2 mecze = 2 porazki >> jest to oczywiescie do przełkniecia ale
jak patrze w charmonogram rozgrywki i widze w 3 kolejce mazaka
to juz zwyciestwo jakies takie >> zamazane
ale równoczesnie jest takie powiedzenie do 3 razy sztuka
i niech to bedzie wyzwaniem
bo pokonanie mazaka to pewno bedzie
SZTUKA
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2008, 10:32 przez radost21, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mr_Olimp
- -#aktywny

- Glory
- -#Site Admin

- rzepa
- -#VIP

nieoficjalnie dowiedzialem się że tight/agressive jest bardziej lubiane przez pokerroomy co przeklada się na wyniki w grze.
przy okazji , Radost grasz za mało agresywnie , obserwatorzy w światowych gazetach napisali że gdybyś wykorzystał przewagę żetonów i zaczął agresywniej grać to byś mnie pokonał , ale zawsze dawałeś mi się "odrodzić" co się zemściło. szczególnie że najwyższą starting hand to bylo 10.10 przy twoim foldzie na flopie.
a jaka jest szansa by takie 2 rozdania z rzędu przegrać ?
odp. ft na cdpoker
właściwie top 4.
przy okazji , Radost grasz za mało agresywnie , obserwatorzy w światowych gazetach napisali że gdybyś wykorzystał przewagę żetonów i zaczął agresywniej grać to byś mnie pokonał , ale zawsze dawałeś mi się "odrodzić" co się zemściło. szczególnie że najwyższą starting hand to bylo 10.10 przy twoim foldzie na flopie.
Jaka na to jest szansa? 220^2 ? Czyli 1 na 48.400 !
a jaka jest szansa by takie 2 rozdania z rzędu przegrać ?
odp. ft na cdpoker
- maximus86
- -#VIP

a ja tak z innej beczki bo denerwuje mnie to że użytkownicy nie odpisują na pw jak się pisze do nich w sprawie pojedynku... kurcze nie wiem czy aż tak ciężko jest napisać co i jak... rozumiem jeśli ktoś nie przeczyta wiadomości ale jeżeli przeczyta to wypada odpisać i napisać co i jak... dla mnie to zwykła nieodpowiedzialność...
- mazak
- -#zasłużony

- Sebola
- -#VIP

- komix22
- -#aktywny

- rzepa
- -#VIP

- apolinary83
- -#VIP

- maximus86
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

panowie >> nie zapominajmy ze obecna formuła liga to
JEDNA WIELKA PRÓBA GENERALNA
dlatego: moze warto > rozmawiać i analizować uwagi
a nawet pójsc krok dalej >> i niektóre ustalenia od reki wcielac w zycie
jestem przeciwnikiem haosu >> ale to w końcu zabawa
wiec bawmy sie dobrze a nie róbmy sami sobie obciachów
jest problem z chamonogramem?
moja propozycja >> gramy 2 mecze w tygodniu
wtorek i piatek
w pierwszym przypadku +-24godz.>> daje rzeczywiste terminy ( poniedziałek -sroda_ w drugim: +-24godz daje >>( czwartek - sobota )
i tyle
JEDNA WIELKA PRÓBA GENERALNA
dlatego: moze warto > rozmawiać i analizować uwagi
a nawet pójsc krok dalej >> i niektóre ustalenia od reki wcielac w zycie
jestem przeciwnikiem haosu >> ale to w końcu zabawa
wiec bawmy sie dobrze a nie róbmy sami sobie obciachów
jest problem z chamonogramem?
moja propozycja >> gramy 2 mecze w tygodniu
wtorek i piatek
w pierwszym przypadku +-24godz.>> daje rzeczywiste terminy ( poniedziałek -sroda_ w drugim: +-24godz daje >>( czwartek - sobota )
i tyle
-
alves
- -#VIP

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- Sebola
- -#VIP

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Mi się wydaje że granie dwóch pojedynków w ciągy tygodnia to za mało teraz jeśli gramy w sobote możemy zagrać w piątek albo niedziele. Poniedzialek tak samo niedziela wtorek, środa wtorek czwartek każdy dzień jest zajęty wydaje mi się to bardzo dobrym rozwiązaniem. No ale ofc przychylimy się do większości i zrobimy napewno ankiete.
-
skrzychuz
- -#VIP

- komix22
- -#aktywny

- zaba1_7
- -#VIP

-
alves
- -#VIP

- rzepa
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

dzieki tosiak za sprawozdanie z meczu
specjanie nie uzywam słowa pojedynku >> bo jeszcze takiego co trwałby 53 minuty nie widziałem
słowa nie wypowiedziałem podczas gry >> rzeczywiscie nie było na to szans
wolnych rak do pisania nie mam >> i staje sie to juz regułą NIESTETY
jak tak dalej pójdzie to postawie córke przy kopmie i bedzie mi tylko wołac jaka karta
a ja jej fold call i itd >> pierwsze próby juz za nami >>> gralismy tak 2 turnieje i raz strefa WYPŁAT (POTEM oczywiscie ojciec przysiadł sie do stolika i - troche go poniosło
)
a wracając do wczorajszego meczu >> bez sensu >> grałem równoczesnie 6turniejów
a przeciagajacy sie heandup tak mnie wkur... ze jak tylko skonczyłem ( a raczej tosiak skonczył ze mną) to all in gdzie popadnie i seen
panowie poniewaz to tylko zabawa to obiecuje oszczedzic sobie takiej jazdy w kolejnych (pojedynkach) >> all iny beda na pewno szybciej
bo to jest konieczne >> dla mojego zdrowia PSYCHICZNEGO
specjanie nie uzywam słowa pojedynku >> bo jeszcze takiego co trwałby 53 minuty nie widziałem
słowa nie wypowiedziałem podczas gry >> rzeczywiscie nie było na to szans
wolnych rak do pisania nie mam >> i staje sie to juz regułą NIESTETY
jak tak dalej pójdzie to postawie córke przy kopmie i bedzie mi tylko wołac jaka karta
a ja jej fold call i itd >> pierwsze próby juz za nami >>> gralismy tak 2 turnieje i raz strefa WYPŁAT (POTEM oczywiscie ojciec przysiadł sie do stolika i - troche go poniosło
a wracając do wczorajszego meczu >> bez sensu >> grałem równoczesnie 6turniejów
a przeciagajacy sie heandup tak mnie wkur... ze jak tylko skonczyłem ( a raczej tosiak skonczył ze mną) to all in gdzie popadnie i seen
panowie poniewaz to tylko zabawa to obiecuje oszczedzic sobie takiej jazdy w kolejnych (pojedynkach) >> all iny beda na pewno szybciej
bo to jest konieczne >> dla mojego zdrowia PSYCHICZNEGO
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

radost to po co Ty grasz tyle turnieji na raz? Skoro nie wyrabiasz to chyba lepiej włączyć dwa i się na nich skupić niż grać 6 i w żadnym nic nie osiągnąć bynjamniej mi się tak wydaje że lepiej wygrać jeden niż grać sześć i nic z teog nie mieć a tak jak powiedziłeś tylko się denerwować i potem grać aliny.
- mazak
- -#zasłużony

- radost21
- LEGENDA

GrzechuTG pisze:radost to po co Ty grasz tyle turnieji na raz? Skoro nie wyrabiasz to chyba lepiej włączyć dwa i się na nich skupić niż grać 6 i w żadnym nic nie osiągnąć bynjamniej mi się tak wydaje że lepiej wygrać jeden niż grać sześć i nic z teog nie mieć a tak jak powiedziłeś tylko się denerwować i potem grać aliny.
w mysl zasady memento mori
łapię każdą chwilę
Wróć do „Sezon 0 Pokerkings.PL Heads Up”