Kto mnie pobije?
- Tosiak
- -#VIP

Kto mnie pobije?
Niewazne jak juz licytacja sie toczyla, wazne nasze uklady.... Gdyby to by byly wyzsze stawki chyba bym skoczyl z balkonu wraz z komputerem i kartami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- zaba1_7
- -#VIP

- dviper
- -#VIP

- martini
- -#VIP

O ja cie krece... eeej
nie ma jakiegos bad beat jackpota za to ?
Swoja droga... juz wiem czemu ten pokerroom nazywa sie fulltilt-brak-polskiej-licencji! poker... Po prostu szok
Swoja droga... juz wiem czemu ten pokerroom nazywa sie fulltilt-brak-polskiej-licencji! poker... Po prostu szok
Ostatnio zmieniony 17 cze 2008, 21:09 przez martini, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tosiak
- -#VIP

Nie bylo zadnego bad beat jackpota, nie wtopilem duzo, gdyby to byly wyzsze stawki to chyba bym z balkonu skoczyl i na czole napisal "To wszystko przez Damy"
Licytacja byla az do rivera, gdzie poszedl all in ;p reszte bad beatow, ale nie az takich moich dzisiejszych, a raczej glupich zagran mozna obaczyc na moim blogu ;p fulltilt-brak-polskiej-licencji! to jakis pokrecony room;/
-
olczykandre
- -#VIP

-
titanum
- -#VIP

oj żesz, ja bym chyba w takim momęcie miał już po monitorze, kurna człowiek sie cieszy że mu do kiermany wpadnie a tu wyskakuje takie coś
współczucie Tosiak
ale to wszystko zależy od stawek ilości osób itp, kiedyś czytałem warunki na lucky chyba to zbielałem jak to zobaczyłem a zrozumieć było bardzo ciężko (minimum 4 graczy w rozdaniu, minimum kareta rake odpowiedni, wszyscy muszą pozostac w rozdaniu do końca masakra po prostu,) już łatwiej trafić royala niz jackpota wedłyg mnie
współczucie Tosiak
mpawlak pisze:nie ma jakiegos bad beat jackpota za to ?
ale to wszystko zależy od stawek ilości osób itp, kiedyś czytałem warunki na lucky chyba to zbielałem jak to zobaczyłem a zrozumieć było bardzo ciężko (minimum 4 graczy w rozdaniu, minimum kareta rake odpowiedni, wszyscy muszą pozostac w rozdaniu do końca masakra po prostu,) już łatwiej trafić royala niz jackpota wedłyg mnie
- drynk
- LEGENDA

Yup, tak samo na party-brak-polskiej-licencji! Pokerze. Sądząc po puli to były micro stawki 0,05-0,1$ więc na bad beat jackpota byś się nie załapał na żadnym ze znanych mi pokerroomów. Ale gdyby to był NL25 + i trafił byś takiego jackpota to stanowczo nie skakałbyś z balkonu, albo jeśli już to ze szczęścia, że właśnie trafiłeś najbardziej opłacalnego bad-beata w życiu
. W każdym razie współczuje... jeszcze żeby nie ta kareta na końcu, ale to chyba tak na full-tiltową dobitkę.
- RTOB
- -#aktywny

- Tosiak
- -#VIP

Stawki : 0.1/0.25$ NL, ale jesli chodzi o te jackpoty, to tam jest tyle wymogow, ze ciezko je dostac, a wg. mnie i nie tylko mnie fulltilt-brak-polskiej-licencji! jest troche ustawiony (oczywiscie, ze moze sie zdarzyc, ze 2 karety w jednym rozdaniu, ale juz nei chodzi oto - kto gral dluzej, ten wie).
Full (tilt) z Wami ;p
Full (tilt) z Wami ;p
- quest
- -#VIP

-
dedoel
- -#aktywny

- radost21
- LEGENDA

najbardziej nie lubie użalnia nad sobą >> tak wiec tylko informacyjnie
moje sobotnie rozegranie z cash tabel
AQh vs Q9 dwa kolory
flop AQ7 turn 9 river 9 <kolory nie grały>
all iny poszły na wysokości turna
facet spuścił mnie za 57$
po tej grze wyłączyłem pokera i przerzuciłem się na football manager 2006
moje sobotnie rozegranie z cash tabel
AQh vs Q9 dwa kolory
flop AQ7 turn 9 river 9 <kolory nie grały>
all iny poszły na wysokości turna
facet spuścił mnie za 57$
po tej grze wyłączyłem pokera i przerzuciłem się na football manager 2006
- maczek68
- -#VIP

Rzeczywiście rozdanie z innej bajki ale prawdobodobieństwo dopuszcza takie zdarzenia co było widać na wyżej załączonym obrazku. Tosiak dołaczam się do ludzi , którzy radzą Ci dziekować , że grałeś na małe stawki i tylko 15€ wtopy , obawiam się , że na wyższe mógłbys stracić nie tylko kasę ale i chęć grania dalej i bez psychiatry by się nie obyło
- Oziris
- -#VIP

- alekspolak1
- -#VIP

- drynk
- LEGENDA

- quest
- -#VIP

-
olczykandre
- -#VIP

- drynk
- LEGENDA

Jeśli chodzi o bad beat jackpot to każdy poker room ma różne zasady. Na titanie na przykład wypłaty za bad beata są stałe i żeby ją dostać trzeba pisać maila do supportu z numerem ręki. Na party-brak-polskiej-licencji! Poker jest jackpot, który zwiększa się sukcesywnie od pobieranych prowizji z rozdań. W momencie trafienia jakcpota licznij jest zerowany i "napełnia się" na nowo. Na party-brak-polskiej-licencji! Poker (bo tam się nieco bardziej orientuję) są stoły oznaczone Bad-beat-jackpot - kolor czerwony i tylko na tych stołach dostaje się $ za bad beata. A zasady samego eventu mówią jednoznacznie: musisz przegrać karetę 8888 lub wyższą i obie karty Twoje jak i przeciwnika muszą wziąć udział w końcowych układach. Czyli jesli przeciwnik ułoży królweskiego pokera a Ty mając na przykład AT trafisz board TTT to jackpot Cię nie dotyczy. Na PP wypłacany jest, z tego, co się orientuję, automatycznie. Podobnie na Absolute poker i chyba większości gdzie jackpot jest wgrany w softa. Wypłaty to zazwyczaj: 50% jackpota dla przegranego, 30% dla zwycięzcy partii i 20% dzieli na ludzi, którzy brali udział w rozdaniu.
PS. Różna może być też wysokość przegranych układów, za które otrzymujemy bad-beat jackpota. Na Titanie jest to kareta KKKK i wyżej - więc dużo mniejsze prawdopodobieństwo niż od karety ósemek.
PS. Różna może być też wysokość przegranych układów, za które otrzymujemy bad-beat jackpota. Na Titanie jest to kareta KKKK i wyżej - więc dużo mniejsze prawdopodobieństwo niż od karety ósemek.
- asape
- -#VIP

- Fanatyk
- -#VIP

-
Tomi99
- -#VIP