KRADZIEŻ SKRILL

Informacje na temat popularnych systemów płatności umożliwiających wpłaty do poker roomów.
Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

KRADZIEŻ SKRILL

Postautor: lion_victor » 28 maja 2015, 08:49

Czy ktoś kto ma VIP na Skrill ma jakis inny numer tel do nich niz podane na stronie. Aktualnie biura nie dzialaja, telefonow nie odbieraja, a ja nie moge sie zalogowac na moje konto, nie moge odzyskac hasla. Udalo sie podejrzec konto przez aplikacje mobilna i widze, ze zgodnie z moim limitem zostala zlecona maksymalna wyplata przelewem oraz jest kilka transackji karta, ktorych na pewno nie robilem!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 28 maja 2015, 10:13

Transakcje kartą jednak sa moje, w ferworze walki nie liczylem tego dokladnie, a ze jednak Skrill obciaza z opoznieniem 1-2 dni, to zapomnialem o wczesniejszych transakacjach. W kazdym razie na ten moment sytuacja wyglada w ten sposob, że przez appke mobilna widze, ze zostal zlecony przelew 1014$ na zmieniony rachunek bankowy i zmienionio moj adres e-mail. Ten zmieniony adres e-mail jest na jakims serwerze z tymczasowymi kontami pocztowymi yopmail.com. Wpisujac tam ten zmieniony adres, wchodze na te skrzynke pocztowa bez podawania hasla (sic!) i widze kolejne maile, gdzie ktos zmienil @, uniewaznil karte, zmienil nr rach. bank. i zlecil te wyplate. Dzieki temu udalo mi sie zablokowac samo konto Skrill i wg maila wszystkie transakcje zostaly zawieszone. Pytanie czy te 1014$ Skrill zdazyl wypuscic na rachunke bankowy czy jeszcze nie i dzieki temu uda sie hajs cofnac (transakcje zlecono wczoraj po 21). Skrill z tego co ustalilem pracuje 15-23 czasu polskiego, wiec o ile wczoraj to nie poszlo, to zakladam, ze moje dzisiejsze maile jednak to zatrzymaja... Oby...

Mtt?easyWin
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Mtt?easyWin » 28 maja 2015, 10:19

0048221288257 tam dzwon wszystko wyjsnisz

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 28 maja 2015, 10:30

Dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta Skrill.

Uprzejmie Panu potwierdzamy, że ostatnia wypłata już jest anulowana [...]

Ufffff.... Pod numer dzwoniłem, biuro pracuje w godzinach j/w.

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 28 maja 2015, 10:42

Dwa dni temu musiałem się "dwukrotnie" zalogować do konta (okno logowania jakby wyskoczyło ponownie), wydało mi się to podejrzane, od razu zmieniłem hasło, jak widać chyba o to komuś chodziło. W każdym razie TOKEN obowiązkowo muszę zamówić, wcześniej nie trzymałem tam znacznych środków, więc powiedzmy, że nieco lekceważyłem sprawę bezpieczeństwa. Jak bardzo można się sparzyć...

BTW polecam sprawdzić konta czy i Was ktoś nie próbuje oszukać...

Awatar użytkownika
Haisenberg
-#blogermiesiaca
-#blogermiesiaca

Postautor: Haisenberg » 28 maja 2015, 14:55

Ja kiedyś robiąc depozyt do neteller kartą kredytową od razu ktoś zlecił dwa przelewy z mojej karty. Jeden w dolarach na jakieś konto w Izraelu a drugi w Euro na konto na Cyprze i oba na kwoty prawie 1600 pln. Na szczęście każdą płatność kartą kredytową mam potwierdzaną sms-em i bank zablokował te transakcje i kartę kredytową i musiałem od nowa wyrobić. Jak widać te internetowe portfele nie do końca są takie bezpieczne jakby się wydawało.

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 28 maja 2015, 16:03

lion_victor pisze:Czy ktoś kto ma VIP na Skrill

Ja mam, ale nie bardzo widzę związek z Twoim problemem. Czytałem wszystko co napisałeś i jeżeli jakoś mój VIP jest w stanie pomóc to pisz.
Żeby do czegoś dojść, trzeba zapierdalać!

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 28 maja 2015, 20:17

Mara Bo Vip ma dodatkowy kontakt z supportem. Lionowi pewnie chodzi o uzyskanie jakiegoś maila. Czy nr. który działa przez 24 dla Vipów. No ja to tak zrozumiałem :D
TYLKO FALUBAZ!!!FORZA MILAN!!!

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 29 maja 2015, 00:43

O to chodziło właśnie, sprawa juz zalatwiona, wyplata anulowana, musze tylko pzejsc cala procedure odzyskania dostepu do konta. BTW z tym VIPem, to mi tam groszy brakuje, zeby go miec. Pierwsze co zrobie po odblokowaniu to przelew Skrill-> PS i po sprawie.

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 29 maja 2015, 14:59

Jeżeli nie masz tokena P* to imo bez sensu. Pewnie łatwiej ukraść hajsy z p* niż skrill zwłaszcza że często wypłata z p* trwa kilka minut.

Awatar użytkownika
Mikael
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mikael » 29 maja 2015, 17:17

Pewnie Lionowi chodzi o to, że zrobi przelew żeby wyrobić VIPa na skrillu.
[center]Zmiana nicka. Było: mc1908 -> jest Mikael[/center]

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 29 maja 2015, 19:23

pas.

Awatar użytkownika
polak13
-#VIP
-#VIP

Postautor: polak13 » 06 paź 2015, 19:31

dziwny ten skrill ostatnio 25 września wypłacałem 150 zł ...29 miałem na koncie równy 1000 to wypłaciłem 900 ..loguje się wieczorem a tam 7 zł ;) 2 dni później dopiero odjeło 150 zł które wypłaciłem 25 września i 2 dni potym te 900 a dzisiaj dzwonie do skrilla to robią ze mnie debila ze wypłaciłem wszystko :D ja nie zbiedniałem oni się nie wzbogacili ale mimo wszystko wkurwia mnie to a na forach innych też da się wyczytać ze system im się piepszy i pieniądzę znikają jak się wyplaca z bankomatu wiec radze wypłacać wszystko bo później znika a im nie przepowiesz ;)
POLAND PRIDE

Awatar użytkownika
polak13
-#VIP
-#VIP

Postautor: polak13 » 06 paź 2015, 19:34

z jakiej racji wyplata którą robie 25 ksieguje się i widnieje jako 29 ? oszusci i kombinatorzy ;) robią takie wałki a później ci kłamią że ty byłeś i wypłaciłeś :D
POLAND PRIDE

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 06 paź 2015, 19:51

Zapewne z takiej racji, że w systemie bankowym międzynarodowe transakcje kartowe rozliczają się z pewnym poślizgiem a jeśli transakcja jest robiona w pt to wiadomo, że dopiero po weekendzie zejdzie z konta.

Wróć do „Sposoby płatności”