KRADZIEŻ SKRILL
- lion_victor
- -#VIP
KRADZIEŻ SKRILL
Czy ktoś kto ma VIP na Skrill ma jakis inny numer tel do nich niz podane na stronie. Aktualnie biura nie dzialaja, telefonow nie odbieraja, a ja nie moge sie zalogowac na moje konto, nie moge odzyskac hasla. Udalo sie podejrzec konto przez aplikacje mobilna i widze, ze zgodnie z moim limitem zostala zlecona maksymalna wyplata przelewem oraz jest kilka transackji karta, ktorych na pewno nie robilem!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!
- lion_victor
- -#VIP
Transakcje kartą jednak sa moje, w ferworze walki nie liczylem tego dokladnie, a ze jednak Skrill obciaza z opoznieniem 1-2 dni, to zapomnialem o wczesniejszych transakacjach. W kazdym razie na ten moment sytuacja wyglada w ten sposob, że przez appke mobilna widze, ze zostal zlecony przelew 1014$ na zmieniony rachunek bankowy i zmienionio moj adres e-mail. Ten zmieniony adres e-mail jest na jakims serwerze z tymczasowymi kontami pocztowymi yopmail.com. Wpisujac tam ten zmieniony adres, wchodze na te skrzynke pocztowa bez podawania hasla (sic!) i widze kolejne maile, gdzie ktos zmienil @, uniewaznil karte, zmienil nr rach. bank. i zlecil te wyplate. Dzieki temu udalo mi sie zablokowac samo konto Skrill i wg maila wszystkie transakcje zostaly zawieszone. Pytanie czy te 1014$ Skrill zdazyl wypuscic na rachunke bankowy czy jeszcze nie i dzieki temu uda sie hajs cofnac (transakcje zlecono wczoraj po 21). Skrill z tego co ustalilem pracuje 15-23 czasu polskiego, wiec o ile wczoraj to nie poszlo, to zakladam, ze moje dzisiejsze maile jednak to zatrzymaja... Oby...
-
- -#pretendent
- lion_victor
- -#VIP
- lion_victor
- -#VIP
Dwa dni temu musiałem się "dwukrotnie" zalogować do konta (okno logowania jakby wyskoczyło ponownie), wydało mi się to podejrzane, od razu zmieniłem hasło, jak widać chyba o to komuś chodziło. W każdym razie TOKEN obowiązkowo muszę zamówić, wcześniej nie trzymałem tam znacznych środków, więc powiedzmy, że nieco lekceważyłem sprawę bezpieczeństwa. Jak bardzo można się sparzyć...
BTW polecam sprawdzić konta czy i Was ktoś nie próbuje oszukać...
BTW polecam sprawdzić konta czy i Was ktoś nie próbuje oszukać...
- Haisenberg
- -#blogermiesiaca
Ja kiedyś robiąc depozyt do neteller kartą kredytową od razu ktoś zlecił dwa przelewy z mojej karty. Jeden w dolarach na jakieś konto w Izraelu a drugi w Euro na konto na Cyprze i oba na kwoty prawie 1600 pln. Na szczęście każdą płatność kartą kredytową mam potwierdzaną sms-em i bank zablokował te transakcje i kartę kredytową i musiałem od nowa wyrobić. Jak widać te internetowe portfele nie do końca są takie bezpieczne jakby się wydawało.
Śmierć i podatki 2 https://www.youtube.com/watch?v=zO6uB4ImZbM
- lion_victor
- -#VIP
dziwny ten skrill ostatnio 25 września wypłacałem 150 zł ...29 miałem na koncie równy 1000 to wypłaciłem 900 ..loguje się wieczorem a tam 7 zł
2 dni później dopiero odjeło 150 zł które wypłaciłem 25 września i 2 dni potym te 900 a dzisiaj dzwonie do skrilla to robią ze mnie debila ze wypłaciłem wszystko
ja nie zbiedniałem oni się nie wzbogacili ale mimo wszystko wkurwia mnie to a na forach innych też da się wyczytać ze system im się piepszy i pieniądzę znikają jak się wyplaca z bankomatu wiec radze wypłacać wszystko bo później znika a im nie przepowiesz 

POLAND PRIDE