Analizy rozdań z turniejów wielostolikowych MTT poker online. Zarówno full ring poker online jak i mniej popularnych short handed poker online.
-
Sliwa
- -#VIP

Postautor: Sliwa » 26 lut 2013, 21:07
Dla mnie reraise allin oraz call rywala były poprawne.
Myślę, że na range rywala masz ~37% +fe +spore dead money także całkiem spoko, do tego stack ~9bb, także decyzja jak najbardziej poprawna. Dodatkowo patrząc na to, że grałeś w ostatnim czasie pasywnie jest b.dobra. Sam bym tak zagrał.
Call rywala również jest ok, po Twoim allinie ma ~34%pot oddsy które z 88 bezproblemowo bije. +przy porażce zostaje mu ~10bb
Także reasumując obaj gracze nie popełnili błędu.
ps. ale ja to bardziej cash'a pogrywam także cięki bolek w mtt jeszcze jestem

-
MrGordon
- LEGENDA

Postautor: MrGordon » 27 lut 2013, 14:22
Standardowe rozegranie z obu stron. Też bym nie foldował tych 88. Wsuwka z KQ całkiem miła, chociaż otwarcie z UTG mocno zawęża range rywala. Imo trafiłeś na bottom tego co on tam otwiera.
No chyba że gra jak maniak albo ogólnie bardzo luźno..
Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.