Kompleks AA

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
nbf
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: nbf » 30 sie 2008, 14:36

Mowice ze na PokerStars-nielegalny-w-PL! z AA, czescto sie wygrywa, mam kilka takich rozdan w analizach zamiesczonych gdzie po tygodniu ciezkiego zbierania bankrola na stawkach 0,50 /1 dostaje AA koles przedmna na preflopie all in, sprawdza a on mi z J10 caro i dostal do koloru, tak o to jednym zagraniem 120$ starciłem, wiem co mowisz grzechu, jak to boli, ja chyba tez zaczne zgarniac z ta karta tylko blindy, musze powaznie sie zastanowic czy majac AA od razu walic all in i niech sie dzieje wola boska, bo tak jak pisales potem ktos dostaje seta na flopie i zaczyna sie rozmyslanie, ma tego seta czy nie, a tak chociarz dajac tego all ina masz najwieksze szanse na preflopie i nie mozna miec do siebie pretensji :D

Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: quo87 » 30 sie 2008, 15:27

Wczoraj gralem z kumplami na zywo i tez przegralem z AA vs J7 do mnie nic nie doszlo a kolega zebral dwie pary i dupa, na szczescie odrobilem i w koncowym rozdaniu wlasnie ten sam gosc przegral z AA na rece z moim 98 ktore doszlo mi do strita :)

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 31 sie 2008, 21:21

pierwszy raz mi sie zdarzyło w turnieju (nasz na CD poker akurat) bym w przeciagu krótkiego czasu dostał dwa razy AA. jednak za pierwszym razem na flop 7 8 Q, 8 i Q dzwon, wiec podbijam , sparwdza mnie, dochodzi dzown na turniej koles gra allinn, myslalem ze kolot, wiec fold i pokazal Q i 10. Zadrugim razem ukradłem troche zetonów, jednak po flopie jzu sie poddali jak podbiłem.

Awatar użytkownika
maximus86
-#VIP
-#VIP

Postautor: maximus86 » 02 wrz 2008, 09:19

ja zauważyłem że podczas gry że są dni kiedy komp notorycznie wystawia na AA, kK, QQ i nie ważne jak bardzo się podbija to zawsze ktoś wejdzie i o dziwo dostaje kolor, strit lub seta i wtedy to już lepiej w takim dniu nie grać... a czasami jak coś się załaduje w systemie to na każdą parkę od 22 do AA się wygrywa i też nieważne co mają przeciwnicy... po prostu poker to gra losowa i potrzebne jest szczęście w danym dniu...

dedoel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dedoel » 02 wrz 2008, 09:45

na dluzsza mete dobrze rozegrane AA przyonsi duze zyski... ale na dluzsza mete nie mowie nawet jak pisales cos o 30 rozdaniach tylko naprawde np zalozmy 1000 razy AA jakbys sprawdzil jak rozegrales (jesli dobrze) to bedziesz na plus z pewnoscia :) mozliwe ze teraz masz jakiegos wielkiego pecha, ktory z pewnoscia niedlugo sie skonczy!

marcillo
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: marcillo » 03 wrz 2008, 11:35

No to się zgadza z przedmowcą, jednak czesto zdarza sie, ze AA nie przyniesie Ci zyskow. Jezeli na flopie wpadnie bojadze 225 to juz nie masz pewnosci. A ja tak mialem bardzo czesto..

Wróć do „Bad beats”