Postautor: GrzesVP » 28 sie 2011, 22:19
sezon się nie skończył, ale tu znowu się nasuwa myśl co dalej, czy robimy jakiś kolejny sezon.
Może uda się załatwić sponsora, chodź w teraźniejszych czasach jest to znacznie trudniejsze. Sponsor też coś musi z tego mieć, już za darmo nam nic nit nie da. Aby pozyskać sponsora należało by coś grać na jego sofcie.
Moja propozycja jest taka żeby zrobić ligę live+online. Turnieje online mogą to być turnieje turbo ( i tak się rozgrywa większą ilość rąk niż live) tak więc taki turniej trwa do 2h, nawet się może skończyć w godzinę przy 10 graczach, jednak wolał bym aby rywalizacja była dla większej grupy graczy.
Można by grać np. tak:
wtorek cash od 18
kolejny wtorek turniej live z wpisowym 30-100zl (w przypadku kolejki za 30zł, prawo udziału w turnieju by miała najlepsza "10" w danym momencie z generalki + np 6 osób z turnieju online, jeśli było by za dużo chętnych - jeśli Heńki były by zainteresowane grą,chodzi mi o rywalizacje w szerszym gronie)
3 wtorek turniej online np 21.30 albo 22. Od godz 18 można grac cash a później szybko do domku na turniej online;)
Taka propozycja mi się teraz nasunęła, jest to tylko POMYSŁ tak więc proszę o opinie, ewentualnie dać swoje pomysły. Np. dla najlepszego w generalce mógł by być wyjazd na jakiś turniej np Hesop (na przykład) jednak wszystko było by uzależnione od naszej też gry tam.
czekam na propozycje
mnie gra cash nie bawi, tak samo jak turnieje z tymi samymi osobami do 10 osób, nie raz byłbym chętny zagrać taki turniej jak dawniej w arkadii na prawie 30 osób..