kocham ten zaj..... soft
- alekspolak1
- -#VIP

kocham ten zaj..... soft
to jest poprostu juz przesada wkleilem dwa dzisiejsze turnieje ale dochodzi strata 25 Euro w cash table po samych niesamowytych rozdaniach po prostu kocham ta platforme wyplacam i nara juz nigdy tam nie gram
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
victoo
- -#pretendent

- alekspolak1
- -#VIP

- alekspolak1
- -#VIP

-
lord_muppet
- -#pretendent

-
Adatter
- -#zwykly

- bazee
- -#aktywny

- alekspolak1
- -#VIP

-
pasiak_forever
- -#pretendent

-
jaromir84
- -#aktywny

Jeżeli na innych platformach jesteś do przodu a na paradise-brak-polskiej-licencji! jesteś na zero to nie ma sensu marnować tam czasu. Jeżeli Ci coś nie podchodzi nie ma sensu się męczyc. Na szczęście jest taki wybór że głowa mała, a każdy ma swoje upodobania. Ja zaczynałem przygodę z pokerem online właśnie od paradise-brak-polskiej-licencji! a teraz spędzam tam najmniej czasu..
- mx
- -#zasłużony

hmmm ciekawe ile czasu graliscie live zeby 2 razy AA trafic ?? caly dzien ...takie akcje w live rzadko sie zdarzaja a on line czesciej bo duze wiecej rak sie rozgrywa prostepasiak_forever pisze:no dzis grałem z kumplami i takie sytuacje na live to norma, dwa razy przegrałem z AA, za drugim razem kumpel trafił JT pokerka
-
Oskarek
pasiak_forever pisze:no dzis grałem z kumplami i takie sytuacje na live to norma, dwa razy przegrałem z AA, za drugim razem kumpel trafił JT pokerka
ta to Chyba graliscie kartami od 9-A
Na pewno w Live to nie jest norma tak ciagle przegrywac , ostatnio na turnieju AA przegralo ale z QQ jak bylem wiec to jest mozliwe ale nie tak czesto
- tomziolo
- -#aktywny

pasiak_forever pisze:no dzis grałem z kumplami i takie sytuacje na live to norma, dwa razy przegrałem z AA, za drugim razem kumpel trafił JT pokerka
Ja gram od miesiaca live i dotychczas widzialem 6-cio krotnie AA, tylko 2 razy bylo przegrane (kolor i strit)
Sprobuj sie przyjrzec na paradise-brak-polskiej-licencji! jakie beda proporcje, ja obstawiam na 2 wygrane top pair (z duza doza optymizmu) i reszta wtopa z jakimis smieciami (zwlaszcza freerolle)
- martini
- -#VIP

mxlambert pisze:ile czasu graliscie live zeby 2 razy AA trafic ?? caly dzien ...takie akcje w live rzadko sie zdarzaja
Oskarek_89 pisze:ta to Chyba graliscie kartami od 9-A
tomziolo pisze:dotychczas widzialem 6-cio krotnie AA,
Czy wy nie przesadzacie ?
To nie jest nic NIEWIARYGODNEGO, podczas jednej nocki (nawet nie calej, powiedzmy 6 godzin) miewalem na stole po kilka razy AA, KK, JJ, nie ma na to reguly, zalezy od dnia i szczescia czasem
A tu jakies teorie spiskowe, ze to niemozliwe...
Napewno wszystko zalezy od czasu, ile rozadn jestesmy zrobic w tym samym czasie na necie w porownaniu z live. Ale no nie nalezy tez przesadzac