[NL][freeroll 10 FPP][FR]kocham grac na paradise-brak-polskiej-licencji!
- zielony0528
- -#VIP

[NL][freeroll 10 FPP][FR]kocham grac na paradise-brak-polskiej-licencji!
turniej za 10fpp:) 151 osob wsumie skonczylem 54:D Kocham tak grac bo fajne smeichy sa:D 30minut i mnostwo pieknych riverow az nie chcialo mi sie robic wiecej screenow bo bym ich tu nie upchal ale ktory wam najbardziej sei podoba? p.s ladnie to sie smiac z innych w innym turnieju (freeroll) dostalem od rivera za smianie sie z innych(river 5)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2009, 17:43 przez zielony0528, łącznie zmieniany 1 raz.
-
olczykandre
- -#VIP

-
dix
- -#zwykly

- MenFromPoland
- -#aktywny

-
Spanis86
- -#pretendent

- Fanatyk
- -#VIP

W zasadzie to tylko ten drugi screen jest niefajny reszta w granicach normy ..Szkoda tych
AA w pierwszym , ale juz po flopie kolo ma 3 karty tego samego koloru wiec ...no coz zdarza sie ...Najbardziej zadziwia mnie to iz gdy ogladam relacke z WPT to rzadko tam
sa takie akcje , chociaz widzailem HU w ktorym kolo mial KK a typ A8
i wypadly 777 potem ajaks lipa i na river 7 i kolo z A wygrał heh .
AA w pierwszym , ale juz po flopie kolo ma 3 karty tego samego koloru wiec ...no coz zdarza sie ...Najbardziej zadziwia mnie to iz gdy ogladam relacke z WPT to rzadko tam
sa takie akcje , chociaz widzailem HU w ktorym kolo mial KK a typ A8
i wypadly 777 potem ajaks lipa i na river 7 i kolo z A wygrał heh .
-
vonzki
- -#pretendent

paradise-brak-polskiej-licencji! to jest coś czego nikomu nie polece... zawsze o tym wiedziałem, ale dzisiaj mnie utwierdziło to tak, ze więcej tam nie zagram. grałem sobie re buy'a i na 10 rozdań, dostałem 7x parę i... 7 razy przegrałem. w re buyach gram zwykle all ina preflop.
77 vs A6 - spoko, można przegrać na pare A, ale nie poprzez set6
KK vs JT - strit do J
AA vs AK - strit do A
QQ vs AQ - mój set, jego full...
pozostałe 3 pary siadały over moje... więcej re buyów już nie miałem ochoty robić:|
77 vs A6 - spoko, można przegrać na pare A, ale nie poprzez set6
KK vs JT - strit do J
AA vs AK - strit do A
QQ vs AQ - mój set, jego full...
pozostałe 3 pary siadały over moje... więcej re buyów już nie miałem ochoty robić:|
-
Malv20
- -#aktywny

To ja tez się pochwale moim zagraniem ja AA poszły all iny na preflopie w turnieju sng 30 osób 3 euro. i jest cos takiego
heheh a wynik taki że TT trafił strita
Kod: Zaznacz cały
AA vs TT vs AA heheh a wynik taki że TT trafił strita
Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”