Analizy rozdań poker teksas holdem z gier cash, 9-10 osobowych
-
foxx
- -#aktywny

Postautor: foxx » 17 lut 2011, 03:06
BB ($1.80)
MP ($1.97)
Hero (CO) ($2.01)
UTG ($3.94)
SB ($1.99)
Button ($1.73)
Preflop: Hero is CO with

,
UTG bets $0.04,
1 fold,
Hero raises $0.12,
1 fold,
SB raises $0.29,
2 folds,
Hero raises $0.84, SB calls $0.66
Flop: ($1.98)

,

,
(2 players)
SB raises to $1.03 (All-In), Hero calls $1.03
Czy ten call był dobry czy zły? Zagranie SB wygląda jak obrona przed flushem i taką się w sumie okazuje. A więc boję się tylko AA i QQ, a możliwe są jeszcze AQ, JJ i AK. Sam nie wiem... Może nie miałem podstaw żeby zrobić ten call?
Turn: ($4.04)
(2 players, 1 all-in)
River: ($4.04)
(2 players, 1 all-in)
Total pot: $4.04
Results:
SB had

,

(three of a kind, Queens).
Hero had

,

(one pair, Kings).
Outcome: SB won $3.84
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 17 lut 2011, 03:34
Preflop ok
Jeśli miałby AA to skończyło by się na allinach preflop
Maks co można mu dać to właśnie QQ ale dosyć często osoby bez pozycji rozgrywają tak AK
Trafiłeś akurat na top range ale ja insta calluje tam

Myślę że trafiając kolor zagrałby check/call-allin
Może też mieć tak rozgrywając jakieś JJ lub TT ale nie ma raczej co się zastanawiać nad foldem. Możesz jeszcze dorzucać statystyki

i nie wrzucaj wyniku bo sporo osob jest result oriented i źle analizuje

Wynik wrzucasz wtedy później
-
foxx
- -#aktywny

Postautor: foxx » 17 lut 2011, 11:36
Aha, to dlatego często ludzie nie wklejają wyników...

A mnie to zawsze denerwuje bo chcę się przekonać

Wróć do „Cash full ring”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.