Kiedy wolisz grac?
- Soya
- LEGENDA

Kiedy wolisz grac?
Z powodu niesamowitej frekwencji chce was zapytac kiedy wolicie grac
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

W sobotę wpadam o północy do Europy na balety z myślą, że będziecie grac i sobie chwile popatrzę.Był tylko Soya który powiedział, że do gry zgłosiło się tylko 6 osób i kolejka odwołana:shock:
Zastanawiam się co jest potrzebne aby zwiększyć frekwencje?
Myślę że:
1.Charyzma człowieka prowadzącego.
2.Sponsor typu unibet-brak-polskiej-licencji!.
3.Przyjazna atmosfera pokerowa w Polsce.
4.Ciekawe nagrody
5.Reklama
Punkty 2,3,4 i 5 nie są możliwe w tej chwili do osiągnięcia niestety.
Soya słyszałem od ludzi w sobotę , że gadasz, ze ja zabieram ci ludzi z sobotniej gry. Nie wiem czy to prawda ale ja od startu 9 sezonu nic nie organizowałem na chacie.
Soya cenie Twoje chęci ale myślę, że prowadzenie ligi narazie niema sensu. Uważam ,że błędem również było wyjście z Eryka i przeniesienie na dół Europy.
Nie pozostaje nic innego jak coś pograć na chacie.
Od czerwca zrobię ligę wakacyjna na wyższe stawki dla 10 osób z mastersem itp.
W ciagu 2-3 dni przedstawię plan.
Brakuje mi czasem gry gdzie przychodziło po 30 osób i mam nadzieje , że te czasy jeszcze wrócą.
Zastanawiam się co jest potrzebne aby zwiększyć frekwencje?
Myślę że:
1.Charyzma człowieka prowadzącego.
2.Sponsor typu unibet-brak-polskiej-licencji!.
3.Przyjazna atmosfera pokerowa w Polsce.
4.Ciekawe nagrody
5.Reklama
Punkty 2,3,4 i 5 nie są możliwe w tej chwili do osiągnięcia niestety.
Soya słyszałem od ludzi w sobotę , że gadasz, ze ja zabieram ci ludzi z sobotniej gry. Nie wiem czy to prawda ale ja od startu 9 sezonu nic nie organizowałem na chacie.
Soya cenie Twoje chęci ale myślę, że prowadzenie ligi narazie niema sensu. Uważam ,że błędem również było wyjście z Eryka i przeniesienie na dół Europy.
Nie pozostaje nic innego jak coś pograć na chacie.
Od czerwca zrobię ligę wakacyjna na wyższe stawki dla 10 osób z mastersem itp.
W ciagu 2-3 dni przedstawię plan.
Brakuje mi czasem gry gdzie przychodziło po 30 osób i mam nadzieje , że te czasy jeszcze wrócą.
- Soya
- LEGENDA

Pablo Muchettii pisze:Soya słyszałem od ludzi w sobotę , że gadasz, ze ja zabieram ci ludzi z sobotniej gry. Nie wiem czy to prawda ale ja od startu 9 sezonu nic nie organizowałem na chacie.
Mowie tylko ze twoje plany by grac u Ciebie w 10 osob powoduja ze gracze nie wiedza gdzie i w co grac, a i nie ma wielu osob ktore moga poswiecic 2 wieczory w tygodniu by grac.
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

- Soya
- LEGENDA

- carterrr
- -#aktywny

-
jarek29
- -#pretendent

-
Lopez
- -#pretendent

-
body_b
- -#aktywny

-
JenOr
- -#aktywny

- carterrr
- -#aktywny

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

Myślę , ze piątek był najlepszy. Bo w tą sobotę pracuje się najkrócej i nie wszyscy. A weekendowy odpoczynek z rodziną zacząć od soboty.
Prowadziłem to lige 2 lata i ciągle chciałem wszystko dopasować pod wszystkich choc do końca się nieda. Najlepszym terminem był w piątek. Nie wiem poco to zmienialiście i wyszliście z Eryka.
Prowadziłem to lige 2 lata i ciągle chciałem wszystko dopasować pod wszystkich choc do końca się nieda. Najlepszym terminem był w piątek. Nie wiem poco to zmienialiście i wyszliście z Eryka.
- Soya
- LEGENDA

Body w ten weekend zgodnie z terminarzem ma sie odbyc unlimited rebuy, turniej highstakes dopiero za tydzien.
Jenor idzie lato, wiec raczej nikt nie bedzie poswiecal czasu na szkole lub uczelnie i to nie zaleznie od tego czy bedzie to srodek tygodnia czy tez weekend.
Czesc osob pracuje zmianowo i zawsze przy stalym dniu wypadnie im ktoras kolejka, czesc pracuje w tygodniu a czesc w weekendy.
Dlatego nie da sie stworzyc termianrza ktory wszystkim bedzie pasowal, ale mozna pokombinowac by pasowalo jak najwiekszej liczbie osob bo lepszego wyjscia nie ma.
Jenor idzie lato, wiec raczej nikt nie bedzie poswiecal czasu na szkole lub uczelnie i to nie zaleznie od tego czy bedzie to srodek tygodnia czy tez weekend.
Czesc osob pracuje zmianowo i zawsze przy stalym dniu wypadnie im ktoras kolejka, czesc pracuje w tygodniu a czesc w weekendy.
Dlatego nie da sie stworzyc termianrza ktory wszystkim bedzie pasowal, ale mozna pokombinowac by pasowalo jak najwiekszej liczbie osob bo lepszego wyjscia nie ma.
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

- Soya
- LEGENDA