karty, karty... mój blog-koRnik
-
kornik
karty, karty... mój blog-koRnik
witam, skoro jest taka możliwość to ja również chciałbym zamieszczać swoje rozgrywki, turnieje które gram itd. Będąc obserwowanym przez innych moze zaczne grać lepszego pokera
zapraszam do pisania i komentowania, pozdro 

-
GrzesVP
- LEGENDA

- Siwy-JazZ
- -#aktywny

-
kornik
ostatnio nic nie pisałem gdyż przezywalem ogromny downswing, bad beaty i ogolnie poker niezle dal o sobie znać :/ np turniej z wpisowym 320 $, odpadlem na bubble, moje KK na flopie 8 K 2 przegrało z K8s dzieki runner runner kolorek... ehh. postaram sie jednak wrocic do gry, zebrac pozytywną energie i pisac wiecej, pozdro !
-
Tomi99
- -#VIP

no taki lajf ale kolega pamietajmy o waznej rzeczy:
ze i Ty pokonasz AA nawet z 88:):)
i do przodu ale wpisowe 320$ to dobrze przeczytalem czy pomylka
skoro dobrze przeczytalem to widze ze masz wysokie ambicje bo pula byla pewnie w dziesiatkach tysiecy liczona
mozna wiedziec w jakim pokerroomie? i szczegoly turka bo te traumatyczne dla ciebie juz znamy ale szacun za taki buyin
a te AA to bola jak cholera...
pozdro
ze i Ty pokonasz AA nawet z 88:):)
i do przodu ale wpisowe 320$ to dobrze przeczytalem czy pomylka
skoro dobrze przeczytalem to widze ze masz wysokie ambicje bo pula byla pewnie w dziesiatkach tysiecy liczona
mozna wiedziec w jakim pokerroomie? i szczegoly turka bo te traumatyczne dla ciebie juz znamy ale szacun za taki buyin
a te AA to bola jak cholera...
pozdro
-
kornik
dobrze przeczytałeś, grałem na Betssonie o wejściówke na turniej Live (Estoril), zagrało koło 90 osob, bylo 8 wejsciowek, kazda wart 3300 $ dolarów, niestety się nie udało, moje dziesiątki przegrały z 4 Q, które dobrało do koloru, niepotrzebnie czekałem na flopie 7 2 8, ale wchodzić z 4 Q po moim przebiciu 3 x BB preflop to przegięcie :/
-
miczukow
- -#pretendent

-
deadprez
- -#VIP

-
kornik
drodzy Panie i Panowie, udało sie dzisiaj odrobić straty z tygodnia
zagrałem w sitku 30osobowym za 11 E, wygrałem i zgarnąłem 120 Eurasów. Turniej był bardzo dramatyczny, zwrotów akcji było sporo, kilka ludzi po prostu oddawało swoje żetony za darmo, a jeden z big stacków ( 5 płatnych, miał 2gi, potężny stack) odpadł na rzecz innego big stacka przez co ten drugi miał nad wszystkimi 6krotną przewagę. Udawało mi się przetrzymać eliminacje i dojsc do heads upa mając straty 1:4. I nareszcie uśmiechnęło sie do mnie szczescie, gdy wygrałem 7 9 na K 9 oraz A 7 na A Q, za kazdym razem szczesliwa siodemka
pozdro !
zagrałem w sitku 30osobowym za 11 E, wygrałem i zgarnąłem 120 Eurasów. Turniej był bardzo dramatyczny, zwrotów akcji było sporo, kilka ludzi po prostu oddawało swoje żetony za darmo, a jeden z big stacków ( 5 płatnych, miał 2gi, potężny stack) odpadł na rzecz innego big stacka przez co ten drugi miał nad wszystkimi 6krotną przewagę. Udawało mi się przetrzymać eliminacje i dojsc do heads upa mając straty 1:4. I nareszcie uśmiechnęło sie do mnie szczescie, gdy wygrałem 7 9 na K 9 oraz A 7 na A Q, za kazdym razem szczesliwa siodemka
pozdro !- martini
- -#VIP

Rany... kornik ! Wyluzka !
Nie pisz co rozdanie kolejnego posta na swoim blogu ! Masz juz warna za nabijanie, jesli chcesz w dalszym ciagu cos na forum pisac to zacznij edytowac posty, bo 6 takich poscikow pod rzad na blogu w ciagu 2.5h to przegiecie. Zacznij robic edycje bo bedzie kolejny warn
ps. nie tedy droga do otrzymania kart
ps. nie tedy droga do otrzymania kart
-
kornik
ej no po to jest ten blog, gram to pisze, nie będe chyba pisał całego bloga w jednym poście edytując ? co do kart, jeden ch*j czy będą czy nie, chyba mamy sprzeczne pojęcie co to przestrzeni tego bloga, chyba mam prawo pisać tu o wszystkim
staram sie pisać jak odpadam z każdego sita w którego zainwestowałem dolary
staram sie pisać jak odpadam z każdego sita w którego zainwestowałem dolary- martini
- -#VIP

kornik pisze:ej no po to jest ten blog, gram to pisze, nie będe chyba pisał całego bloga w jednym poście edytując ? co do kart, jeden ch*j czy będą czy nie, chyba mamy sprzeczne pojęcie co to przestrzeni tego bloga, chyba mam prawo pisać tu o wszystkimstaram sie pisać jak odpadam z każdego sita w którego zainwestowałem dolary
2. Prosimy o nie nabijanie postów i za każdym razem gdy będzie to możliwie - korzystanie z funkcji "edytuj".
To z regulaminu miniblogow. Wiec EDYTUJ jednak te posty. A przynajmniej STARAJ sie gdy to tylko MOZLIWE.
- bartekzet
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”