karty, karty... mój blog-koRnik

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
kornik

karty, karty... mój blog-koRnik

Postautor: kornik » 20 lis 2008, 18:45

witam, skoro jest taka możliwość to ja również chciałbym zamieszczać swoje rozgrywki, turnieje które gram itd. Będąc obserwowanym przez innych moze zaczne grać lepszego pokera :D zapraszam do pisania i komentowania, pozdro :plus:

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 20 lis 2008, 20:45

Pewnie ze jest mozliwosc :mrgreen: Tylko narazie nie ma co komentowa ;) Tak wiec czekamy na pierwsze opisy relacje z turków, życze wysokich wygranych i sukcesów ;) pozdro

kornik

Postautor: kornik » 20 lis 2008, 22:33

dzisiaj pierwszy turniej, zagrałem na betssonie, konieczek.pl, turniej z Liroyem, udało się zająć 3 miejsce. Jako ciekawostke dodam że wywalił mnie Liroy gdy pierwszy raz w turnieju próbowałem ukraść pule :P

Obrazek

Awatar użytkownika
Siwy-JazZ
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Siwy-JazZ » 21 lis 2008, 12:33

No widzisz a Mama mówiła nie kradnij synku :wink: .
Ale zawsze 42 $ drogą nie chodzi całkiem przyzwoita suma, a zostać wyeliminowanym przez scyzoryka to zaszczyt heh :mrgreen: .

kornik

Postautor: kornik » 03 gru 2008, 16:59

ostatnio nic nie pisałem gdyż przezywalem ogromny downswing, bad beaty i ogolnie poker niezle dal o sobie znać :/ np turniej z wpisowym 320 $, odpadlem na bubble, moje KK na flopie 8 K 2 przegrało z K8s dzieki runner runner kolorek... ehh. postaram sie jednak wrocic do gry, zebrac pozytywną energie i pisac wiecej, pozdro !

kornik

Postautor: kornik » 04 gru 2008, 16:41

dzisiaj po 18 zagram kilka turków sit & go, postaram sie zacząć od wpisowego 5$ żeby potem nie płakać :)

kornik

Postautor: kornik » 04 gru 2008, 17:20

no niestety, moje KK na AA więc out już w pierwszym sitku, - 5,5 $

Tomi99
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tomi99 » 04 gru 2008, 17:56

no taki lajf ale kolega pamietajmy o waznej rzeczy:
ze i Ty pokonasz AA nawet z 88:):)
i do przodu ale wpisowe 320$ to dobrze przeczytalem czy pomylka
skoro dobrze przeczytalem to widze ze masz wysokie ambicje bo pula byla pewnie w dziesiatkach tysiecy liczona
mozna wiedziec w jakim pokerroomie? i szczegoly turka bo te traumatyczne dla ciebie juz znamy ale szacun za taki buyin
a te AA to bola jak cholera...
pozdro

kornik

Postautor: kornik » 04 gru 2008, 19:16

dobrze przeczytałeś, grałem na Betssonie o wejściówke na turniej Live (Estoril), zagrało koło 90 osob, bylo 8 wejsciowek, kazda wart 3300 $ dolarów, niestety się nie udało, moje dziesiątki przegrały z 4 Q, które dobrało do koloru, niepotrzebnie czekałem na flopie 7 2 8, ale wchodzić z 4 Q po moim przebiciu 3 x BB preflop to przegięcie :/

kornik

Postautor: kornik » 04 gru 2008, 19:20

przed chwilą odpadłem z kolejnego turka 5,5 $, 30-osobowy, K T na JJ przeciwnika, sprawiedliwie jopki się utrzymały i pożegnałem sie z turkiem

kornik

Postautor: kornik » 07 gru 2008, 15:06

ej, jaki macie sposób na downswing ? po prostu rzucić granie ? ostatnie dni są straszne, kupa kasy ucieka... pomozcie

miczukow
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: miczukow » 08 gru 2008, 01:14

Polecam pare dni wolnego, może sięgnięcie po już przeczytane/nie przeczytane pozycjie pokerowe. Medytacja, kontemplacja, analiza swojej gry :mrgreen:

deadprez
-#VIP
-#VIP

Postautor: deadprez » 08 gru 2008, 11:56

dokladnie analiza poprzednich rozdan,dobre podejscie do gry bez cisnienia ze musz wygrac itd,jak to nie pomaga to zejscie na nizsze stawki

kornik

Postautor: kornik » 08 gru 2008, 18:58

drodzy Panie i Panowie, udało sie dzisiaj odrobić straty z tygodnia ;) zagrałem w sitku 30osobowym za 11 E, wygrałem i zgarnąłem 120 Eurasów. Turniej był bardzo dramatyczny, zwrotów akcji było sporo, kilka ludzi po prostu oddawało swoje żetony za darmo, a jeden z big stacków ( 5 płatnych, miał 2gi, potężny stack) odpadł na rzecz innego big stacka przez co ten drugi miał nad wszystkimi 6krotną przewagę. Udawało mi się przetrzymać eliminacje i dojsc do heads upa mając straty 1:4. I nareszcie uśmiechnęło sie do mnie szczescie, gdy wygrałem 7 9 na K 9 oraz A 7 na A Q, za kazdym razem szczesliwa siodemka ;) pozdro !

kornik

Postautor: kornik » 08 gru 2008, 19:01

Jeszcze dodam iż wczoraj w turnieju koniaczek.pl z Liroyem zająłem czwarte miejsce, głównie przez to iż prawie cały koniec byłem na sit oucie i oddawałem blindy bo neostrada siadła :/ wygranej nie udało się pomnożyć.

kornik

Postautor: kornik » 08 gru 2008, 19:05

PODSUMOWANIE TYGODNIA 1 - 8.12

wpłacone na pokera : 380 zł

wypłacone : 669 zł

OGÓŁEM : :plus: 289 zł

kornik

Postautor: kornik » 08 gru 2008, 21:55

dostałem żetony od sportingbet-brak-polskiej-licencji!, duży plus dla nich, punkty dość szybko lecą, także polecam !

kornik

Postautor: kornik » 08 gru 2008, 22:13

zagrałem sit & go, na flopie 8 8 8, mam KK, przebijam ostro, jeden sprawdza, turn 2, przebijam znowu, przeciwnik daje all ina, sprawdzam, pozakał J 8 i pozamiatane.

kornik

Postautor: kornik » 08 gru 2008, 22:24

dostaje :Qs :Ks , przebijam, jeden sprawdza. Na flopie :Kd :Js :3s , podbijam, cały stół pasuje oprócz jednego który wchodzi za wszystko, ( blindy 300, 600, mój stack 4300, jego około 8000) , bez wahania sprawdzam. turn :10c , river :5d , przeciwnik pokazuje :Kc :Ad , a ja zniesmaczony odpadam. :minus: 10 Euro

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 08 gru 2008, 22:36

Rany... kornik ! Wyluzka ! :shock: Nie pisz co rozdanie kolejnego posta na swoim blogu ! Masz juz warna za nabijanie, jesli chcesz w dalszym ciagu cos na forum pisac to zacznij edytowac posty, bo 6 takich poscikow pod rzad na blogu w ciagu 2.5h to przegiecie. Zacznij robic edycje bo bedzie kolejny warn :shock:

ps. nie tedy droga do otrzymania kart :shock:

kornik

Postautor: kornik » 08 gru 2008, 22:50

ej no po to jest ten blog, gram to pisze, nie będe chyba pisał całego bloga w jednym poście edytując ? co do kart, jeden ch*j czy będą czy nie, chyba mamy sprzeczne pojęcie co to przestrzeni tego bloga, chyba mam prawo pisać tu o wszystkim ;) staram sie pisać jak odpadam z każdego sita w którego zainwestowałem dolary

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 08 gru 2008, 22:53

kornik pisze:ej no po to jest ten blog, gram to pisze, nie będe chyba pisał całego bloga w jednym poście edytując ? co do kart, jeden ch*j czy będą czy nie, chyba mamy sprzeczne pojęcie co to przestrzeni tego bloga, chyba mam prawo pisać tu o wszystkim ;) staram sie pisać jak odpadam z każdego sita w którego zainwestowałem dolary

2. Prosimy o nie nabijanie postów i za każdym razem gdy będzie to możliwie - korzystanie z funkcji "edytuj".

To z regulaminu miniblogow. Wiec EDYTUJ jednak te posty. A przynajmniej STARAJ sie gdy to tylko MOZLIWE.

kornik

Postautor: kornik » 08 gru 2008, 23:03

ok rozumiem, nie przeczytałem regulaminu niestety. Będzie więc treściwiej, sorry za kłopot

kornik

Postautor: kornik » 12 gru 2008, 13:22

dzisiaj po szkole na paradise-brak-polskiej-licencji!

Obrazek

Awatar użytkownika
bartekzet
-#VIP
-#VIP

Postautor: bartekzet » 12 gru 2008, 13:31

to o ktorej Ty szkole konczysz ze zdazyles juz turniej wygrac?:D

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”