KARIERA Krzyśka
-
xxx494
- -#pretendent

KARIERA Krzyśka
Witajcie pomyślałem sobie że i ja założe swój blog i będe umieszczał tutaj moje dokonania w Pokerze własnie czekam na freerol pewnie bedzie grało z 1500 osób ciekawy jestem jak mi pójdzie trzymajcie kciuki:)
- Chojny
- -#aktywny

-
xxx494
- -#pretendent

Dziękuje juz pierwsze koty za płoty zająłem 352 miejsce jak na początek dla mnie jest dobrze zamieścił bym creeny ale niewiem jak się zapisuje takie screeny na plik pewnie to jest banalne ale niewiem i proszę o POMOC
-miałem trzy super rozdania i mysle ze dobrze to rozegrałem ale w koncu QhJh doszły i all in dwie osoby doszły i dziwnym trafem koniec było
dochodzę do wniosku zę granie all in przed flopem to wielka loteria a zaczynam się starac aby nie wchodzic all in przed flopem aczkolwiek miałem AA i przed flopem wszedłem i się opłaciło:):):)
-miałem trzy super rozdania i mysle ze dobrze to rozegrałem ale w koncu QhJh doszły i all in dwie osoby doszły i dziwnym trafem koniec było
dochodzę do wniosku zę granie all in przed flopem to wielka loteria a zaczynam się starac aby nie wchodzic all in przed flopem aczkolwiek miałem AA i przed flopem wszedłem i się opłaciło:):):)
-
sympek
- -#aktywny

Najprościej - na klawiaturze masz przycisk "print scrn". Naciskasz go w momencie kiedy chcesz zrobić screna (można powiedziec "zdjęcie tego co akurat się znajduje na monitorze). Następnie otwierasz program "paint" (standardowy program w windowsie i wklejasz go tam (kombinacja klawiszy ctrl+v) Obinasz to co nie potrzebne i zapisujesz plik jako jpg. Przy pisaniu posta, pod spodem masz "załącz plik", podajesz ścieżkę do twojego pliku i ok.
-
Kiedryn
- -#zwykly

-
xxx494
- -#pretendent

-
Krzysiek0912
- -#aktywny

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”