Jaki poker room ?
- FarseerPL
- -#aktywny

Jaki poker room ?
chciałbym wpłacic kwote około 100-150 zł jaki poker room byście najbardziej polecali na jakim sa najkorzystniejsze bonusy do wyrobienia
nie mam tu na mysli jakichś kosmicznych super nova elite czy cos, tylko cos dla bardziej przyziemnych graczy. Dzieki za pomoc 
- Glory
- -#Site Admin

FarseerPL, najlepsze value dostaniesz wybierajac jakis gdzie mamy lige i rakerece, czyli kolejno:
ladbrokes-brak-polskiej-licencji!, unibet-brak-polskiej-licencji!, paradise-brak-polskiej-licencji!
oraz Chili Poker ktore rusza na dniach.
Oprocz bonusu startowego (100% wszedzie) bedziesz mial podwojnie liczone punkty w ligach wiec jakas nagrode dodatkowa zgarniesz.
ladbrokes-brak-polskiej-licencji!, unibet-brak-polskiej-licencji!, paradise-brak-polskiej-licencji!
oraz Chili Poker ktore rusza na dniach.
Oprocz bonusu startowego (100% wszedzie) bedziesz mial podwojnie liczone punkty w ligach wiec jakas nagrode dodatkowa zgarniesz.
- FarseerPL
- -#aktywny

na Paradaise poker wplacalem juz sobie 20 zł (tam mozna wplacac ile sie da nie ma ograniczenia jak na innych poker roomach jak zauwarzylem) nie zauwazylem tam zadnego bonusu 100% pozatym moglbym tam zrobic 2 depozyt z forumowego banneru i miec 2x pkt na lidze studnckiej cyz juz nie ma takiej mozliwosci jak mam konto ?
- Szfiecu
- LEGENDA

- Glory
- -#Site Admin

- FarseerPL
- -#aktywny

Rozmawialem wlasnie dzis z kolega ktory swoja pokerowa kariere zaczynal od Hey pokera i bardzo mi go polecal poza tym sa tam ponoc bardzo korzystne bonusy i punkty gracza (nie wiem jaka one nazwe nosza na Hey
)przykładowo przy wplacie 100 $ mozna ugrac bonus 500$ ktory wydaje mi sie najkorzystniejszy . Jednak wplata ponad 300 zł które dla mnie nie ukrywam jest spora kwota musi byc przemyslena
a co sądzicie np o Unibecie,Chili Poker te poker roomy maja jakies korzystne promocje dla poczatkujacych graczy i pierwszych depozytow ?
- Szfiecu
- LEGENDA

Ciężko tak z głowy coś pisać, na ogół wszystkie promocje, bonusy do ugrania, są opisane na stronach pokerroomow + dodatkowo promocje dla pokerkingsow opisane są w odpowiednich działach na forum.
Na hey bonus 500$ , nie będzie to do końca takie proste
, tzn ja mając 100$ na bank wcześniej przewalił bym bankroll grając bi 5,50 niż uzbierał pkt na bonus
Tymbardziej, że w hey na dzieńdobry do 1 wpłaty masz kilka bonusów do wyboru (oczywiście - im większy bonus, tym więcej pkt do ugrania), w zależności od możliwości swoich i finansowych, wybierzesz to co wyda Ci się najbardziej opłacalne. na 500 bonus masz 60 dni na ugranie 4tyś pkt - a to jest ok. 1 000 sng za 5,50$, jesteś w stanie tyle ugrać w 2 miesiące? na dodatek mając pewność , że nie przegrasz całej kwoty którą masz na grę? tak więc musisz to sobie sam przemyśleć
Na hey bonus 500$ , nie będzie to do końca takie proste
Tymbardziej, że w hey na dzieńdobry do 1 wpłaty masz kilka bonusów do wyboru (oczywiście - im większy bonus, tym więcej pkt do ugrania), w zależności od możliwości swoich i finansowych, wybierzesz to co wyda Ci się najbardziej opłacalne. na 500 bonus masz 60 dni na ugranie 4tyś pkt - a to jest ok. 1 000 sng za 5,50$, jesteś w stanie tyle ugrać w 2 miesiące? na dodatek mając pewność , że nie przegrasz całej kwoty którą masz na grę? tak więc musisz to sobie sam przemyśleć
- Glory
- -#Site Admin

- FarseerPL
- -#aktywny