Jaki poker room ?

Dział dla graczy rozpoczynających przygodę z pokerem. Tu poznasz zasady pokera oraz możesz zadać choćby najbanalniejsze pytanie.
Awatar użytkownika
FarseerPL
-#aktywny
-#aktywny

Jaki poker room ?

Postautor: FarseerPL » 30 wrz 2010, 16:10

chciałbym wpłacic kwote około 100-150 zł jaki poker room byście najbardziej polecali na jakim sa najkorzystniejsze bonusy do wyrobienia :) nie mam tu na mysli jakichś kosmicznych super nova elite czy cos, tylko cos dla bardziej przyziemnych graczy. Dzieki za pomoc :razz:

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 30 wrz 2010, 16:41

FarseerPL, najlepsze value dostaniesz wybierajac jakis gdzie mamy lige i rakerece, czyli kolejno:

ladbrokes-brak-polskiej-licencji!, unibet-brak-polskiej-licencji!, paradise-brak-polskiej-licencji!

oraz Chili Poker ktore rusza na dniach.

Oprocz bonusu startowego (100% wszedzie) bedziesz mial podwojnie liczone punkty w ligach wiec jakas nagrode dodatkowa zgarniesz.

Awatar użytkownika
FarseerPL
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: FarseerPL » 30 wrz 2010, 16:46

na Paradaise poker wplacalem juz sobie 20 zł (tam mozna wplacac ile sie da nie ma ograniczenia jak na innych poker roomach jak zauwarzylem) nie zauwazylem tam zadnego bonusu 100% pozatym moglbym tam zrobic 2 depozyt z forumowego banneru i miec 2x pkt na lidze studnckiej cyz juz nie ma takiej mozliwosci jak mam konto ?

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 30 wrz 2010, 18:34

Odnośnie tego to nie wiem, ale Glory zapomniał o jednym pokerroomie ! :evil:

heypoker-brak-polskiej-licencji! - ja polecam, ale to już sam musisz zobaczyć na jakim pokerroomie (lub co ważniejsze w jakiej sieci gra Ci się najlepiej.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 30 wrz 2010, 19:37

FarseerPL, nie mozna miec 2 kont, jak juz tam masz to nic sie zrobic nie da, a szkoda.

Szfiecu, racja - jeszcze heypoker-brak-polskiej-licencji!. Tam dodatkowy wyscig punktowy wiec niezle value.

Awatar użytkownika
FarseerPL
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: FarseerPL » 30 wrz 2010, 20:18

Rozmawialem wlasnie dzis z kolega ktory swoja pokerowa kariere zaczynal od Hey pokera i bardzo mi go polecal poza tym sa tam ponoc bardzo korzystne bonusy i punkty gracza (nie wiem jaka one nazwe nosza na Hey :) )przykładowo przy wplacie 100 $ mozna ugrac bonus 500$ ktory wydaje mi sie najkorzystniejszy . Jednak wplata ponad 300 zł które dla mnie nie ukrywam jest spora kwota musi byc przemyslena :D a co sądzicie np o Unibecie,Chili Poker te poker roomy maja jakies korzystne promocje dla poczatkujacych graczy i pierwszych depozytow ?

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 30 wrz 2010, 21:12

Ciężko tak z głowy coś pisać, na ogół wszystkie promocje, bonusy do ugrania, są opisane na stronach pokerroomow + dodatkowo promocje dla pokerkingsow opisane są w odpowiednich działach na forum.

Na hey bonus 500$ , nie będzie to do końca takie proste :) , tzn ja mając 100$ na bank wcześniej przewalił bym bankroll grając bi 5,50 niż uzbierał pkt na bonus :P

Tymbardziej, że w hey na dzieńdobry do 1 wpłaty masz kilka bonusów do wyboru (oczywiście - im większy bonus, tym więcej pkt do ugrania), w zależności od możliwości swoich i finansowych, wybierzesz to co wyda Ci się najbardziej opłacalne. na 500 bonus masz 60 dni na ugranie 4tyś pkt - a to jest ok. 1 000 sng za 5,50$, jesteś w stanie tyle ugrać w 2 miesiące? na dodatek mając pewność , że nie przegrasz całej kwoty którą masz na grę? tak więc musisz to sobie sam przemyśleć :)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 01 paź 2010, 02:07

FarseerPL, jak masz mozliwosc wybierania bonusu (tak jak na hey) to proponuje wziac najnizszy. Latwiej Ci go bedzie ugrac.

A jak go juz ugrasz to my Ci pomozemy dostac nowy, tak bys znowu mial co ugrywac :).

Awatar użytkownika
FarseerPL
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: FarseerPL » 03 paź 2010, 12:30

ok dzięki za rady, mozliwe ze nie ugral bym tego bonusu 500$ przegrywajac wczesniej swoj bankroll :D sproboje z tym bonusem 100$ :)

Wróć do „Podstawy pokera”