Ogólnie to sponsor tytularny forum i za mówienie, że nie przypadł komuś do gustu obcinamy kończyny...
Pograłem trochę na comeon-brak-polskiej-licencji! i jednak jest w porządku. Trudno jest ocenić grając za wirtualne pieniądze przy grach stolikowych. W comeon-brak-polskiej-licencji! na początku denerwowało mnie to, że tam trzeba przy każdym small blind lub big blind potwierdzić wejście do gry, na początku tego nie załapałem i się dziwiłem, że co kilak rozdań nie było mnie w grze. Ta początkowa sympatia do PokerStars-nielegalny-w-PL! wzięła się z tego, że wszędzie pojawia się to PokerStars-nielegalny-w-PL!, oglądam jakiś filmik to na końcu wejdź ,,wejdz na PokerStars-nielegalny-w-PL! i przetestuj swoje umiejętności'' czytam jakiś artykuł to to samo a o comeon-brak-polskiej-licencji! nic.
Szkoda, bo na comeon-brak-polskiej-licencji! co miesiąc rozdajemy aż $750 - przemyśl to. No i unibet-brak-polskiej-licencji! niedługo ruszy
Dla mnie wygrana nie ma dużego znaczenia ponieważ mi zależy na zabawie i zdobyciu doświadczenia. Oczywiste jest to że nie ma szans w starciu z weteranami z tej strony.
Tak jak zauważył Sith na 99% to są pieniądze na przepie... No chyba, że od razu smykałka się objawi i będziesz miał trochę szczęścia, ale nie nastawiaj się na to. Będzie mniejsze rozczarowanie później
Ja się nastawiam, że za te wpłacone pieniądze będę brał udział w turniejach a nie przy grach stolikowych. Nie wiem dlaczego ale jakoś turnieje fascynują mnie bardziej niż taka gra stolikowa, które jest bardziej nastawiona na zarobek, może też dlatego, że taki poker turniejowy ma dużo ze sportu tak samo jak szachy, których jestem miłośnikiem.
Na PokerStars-nielegalny-w-PL! co niedziele. Na comeon-brak-polskiej-licencji! 2 razy w tygodniu, dodatkowo na zasadzie comiesięcznego rankingu z turniejem finałowym.
WoW no to faktycznie nieźle!! Jakie korzyści mają z tego PokerStars-nielegalny-w-PL! i comeon-brak-polskiej-licencji!, że tak często sponsorują nagrody. A te ligi comeon-brak-polskiej-licencji! są tylko dla ludzi z forum? Dużo jest uczestników na takich turniejach? (chodzi mi o ludzi z forum). Bo te wszystkie ogłoszenia o turniejach są tylko dla ludzi z forum? Gracie, też na takich turniejach organizowanych przez PokerStars-nielegalny-w-PL! i comeon-brak-polskiej-licencji!? Czy głównie na tych z forum?