Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
-
sprinter_1989
- -#VIP

Postautor: sprinter_1989 » 04 kwie 2009, 18:22
Nie wiem jak z takimi ludzmi mozna grać oni to sieczke zamist mózgu mają .. początek turnieju same alliny potem trzy pod rząd sprawdzone w tym jeden przezemnie i ......

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
mx
- -#zasłużony

Postautor: mx » 04 kwie 2009, 18:30
on gra for fun wiec sprawdzi all ina z kazda reka ... najlepiej poczekac na dobra reke ... hmmm AQ wydaje sie niezla reka ale i tak to bedzie jakies 60/40 nie wiem ja zazwyczaj czekam na jakas pare albo az ktos go wykosi

no albo we free ryzykuje z Ax na takiego gracza nawet z KT+
-
GrzegorzP
- -#pretendent

Postautor: GrzegorzP » 04 kwie 2009, 22:40
Nie ma co szarżować z takimi graczami. Najlepiej wyczekać na jakieś dobre karty i wtedy go sprawdzić, choć zawsze istnieje możliwość, że jemu też szczęście dopiszę
-
martini
- -#VIP

Postautor: martini » 04 kwie 2009, 22:47
sprinter_1989 pisze:Nie wiem jak z takimi ludzmi mozna grać oni to sieczke zamist mózgu mają
jak ?
mxlambert pisze:on gra for fun
i tyle !
poczytaj relacje z jednego freerolla, ktorego gralem wlasnie tak dla zabawy, zeby powkurzac ludzi
http://www.pokerkings.pl/historia-pewne ... t11213.htm
Ja nie jestem (chyba

) konkretnym fishem i donkiem, ja sobie po prostu gralem freerolla na 2200 ludu i prowokowalem czechow. Dochodzac z taka grą bardzo wysoko w tym turku utwierdzilem sie w przekonaniu, ze freerolle-masowki nie wygrywa sie umiejetnosciami... caly turniej na zasadzie testu, chcialem go zreszta zakonczyc po 10 minutach bo na serio nie zamierzalem sie meczyc...
i tak tez pewnie bylo z tym Twoim turkiem - nie tyle sieczka zamiast mozgu, co po prostu zwała...

-
boooro0
- -#pretendent

Postautor: boooro0 » 05 kwie 2009, 16:18
Jak grasz na luzaku to karta ci prędzej przyjdzie niż jak czekasz spięty na tego Asa albo żeby czasem komuś nie doszło fishowskie np J6
-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 05 kwie 2009, 16:32
nic na to nie poradzisz, ale na dłuzszą metę właśnie ty wygrasz większy % takich rozdań
-
konieczny
- -#VIP

Postautor: konieczny » 05 kwie 2009, 19:03
a co to byl za turniej, jesli wolno spytac ? (tu moze sie kryc odpowiedz

)
-
gama
- LEGENDA

Postautor: gama » 05 kwie 2009, 19:35
Mnie denerwuje jak ktoś non stop daje alliny i czekam tylko aż się natnie na kogoś, kto sprawdzi. Jak mam dobrą rękę to sama takiego sprawdzam. Zdarzyło się kiedyś, że wtopiłam z dość wysoką parą, bo "allinowiec" miał seta z jakiejś niskiej pary na ręcę. Moje wkurzenie było wtedy potrójne

-
moltisanto
- -#pretendent

Postautor: moltisanto » 05 kwie 2009, 23:04
W turniejach masowych jak mówił Martini nie potrzeba miec umiejetnosci zeby wysokie zajac miejsce. Z racji tego ze moga grac tam wszyscy i nic nie inwestuja maja w dupie czy wygraja czy przegraja grajacnp pierwsza reke. Najlepiej odczekac pierwsze 15min. Odpadnie wielu "allinowców" paru się nabuduje i beda grac ostrozniej. Wchodzisz z dobra reka i liczysz na szczescie
-
falkor81
- -#aktywny

Postautor: falkor81 » 06 kwie 2009, 15:03
moltisanto pisze:Najlepiej odczekac pierwsze 15min.
To jest odpowiedz na twoje pytanie... a jeśli jest to struktura z deep stackiem i wolnymi blindami to nawet 30minut możesz sobie zrobić przerwę i jedynie z AA grać (chociaż można się naciąć bo w końcu to tylko marne 80%

)
-
texa$$$
- -#aktywny

Postautor: texa$$$ » 06 kwie 2009, 15:09
falkor81 pisze:moltisanto pisze:Najlepiej odczekac pierwsze 15min.
To jest odpowiedz na twoje pytanie... a jeśli jest to struktura z deep stackiem i wolnymi blindami to nawet 30minut możesz sobie zrobić przerwę i jedynie z AA grać (chociaż można się naciąć bo w końcu to tylko marne 80%

)
dokładnie tak, należy czkać aż debile się sami wytną

taka już jest natura "tanich" turnieji i frirolków że przyciągają wariatów i ryzykantów, z tym nie wygrasz, dlatego turki pykam tylko czasami i dla zabawy
Wróć do „Bad beats”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.