Według hsdb Sphinx -77k$ ostatnie 16h.
Sh4, no właśnie dlatego byłbyś łatwym kąskiem, ponieważ Twój allin na river oznaczałby, że masz dobrą rękę. Po prostu jeszcze nie jesteś na takim poziomie, żeby zrozumieć te zagrania. Poza tym pojedyncza ręka nie ma znaczenia, jeśli nie znasz przebiegu pojedynku, dynamiki oraz nie wiesz jak oni grali, jakie mieli ready itd.
Islidur vS reszta :D
- knoperss
- LEGENDA

- dadzio10
- -#VIP

zobaczycie jak sfinx rozpitoli jeszcze durra iveya itp
i zgadzam się

i zgadzam się
Według hsdb Sphinx -77k$ ostatnie 16h.
Sh4, no właśnie dlatego byłbyś łatwym kąskiem, ponieważ Twój allin na river oznaczałby, że masz dobrą rękę. Po prostu jeszcze nie jesteś na takim poziomie, żeby zrozumieć te zagrania. Poza tym pojedyncza ręka nie ma znaczenia, jeśli nie znasz przebiegu pojedynku, dynamiki oraz nie wiesz jak oni grali, jakie mieli ready itd.
- sh4
- -#aktywny

Ted Forester pisze:Sh4, no właśnie dlatego byłbyś łatwym kąskiem, ponieważ Twój allin na river oznaczałby, że masz dobrą rękę. Po prostu jeszcze nie jesteś na takim poziomie, żeby zrozumieć te zagrania. Poza tym pojedyncza ręka nie ma znaczenia, jeśli nie znasz przebiegu pojedynku, dynamiki oraz nie wiesz jak oni grali, jakie mieli ready itd.
lol a czego tu nie rozumieć ? nieprzewidywalność gry isildura stała się przewidywalna o czym się przekonał grając na ftp. oglądałem wczoraj dosyć długo grę, rozdania z dużymi pulami analizowałem, i się nie dziwę, że hasting, townsend i spółka go rozgryźli i ogolili z kasy. ja na jego poziomie nie chcę być, bo nie chcę tak samo skończyć. to jest chory styl o czym wielu prosów łacznie np. z Góralem pisało. gość się wyszalał na NL100k i wrócił na swoje stawki.
mój allin na river nie musi oznaczać nutsa, może też oznaczać air
- dadzio10
- -#VIP

- tomziolo
- -#aktywny

A wedlug mnie caly sukces Isildura polega na tym, ze jak wszedl na najwyzsze stawki to nazwyczajniej w swiecie prosi go zlekcewazyli i poraktowali jak chinskiego czy ruskiego oligarche, ktory ma pare milionow na zbyciu. Zauwazcie , ze cale zamieszanie potrwalo raptem kilka tygodni, chlopaki wzieli sie za siebie, przeanalizowali gre Blooma i po sprawie.
I zeby nie bylo watpliwosci jestem wybitnie przegrywajacym freerolowcem i pewnie zazdrosze im stawek na jakich graja, ale nie sadze zeby zeby Isildur byl jakims mega wielkim talentem pokerowym. Jak dla mnie to niezly pros z duuuzym wyczuciem marketingowym.
I zeby nie bylo watpliwosci jestem wybitnie przegrywajacym freerolowcem i pewnie zazdrosze im stawek na jakich graja, ale nie sadze zeby zeby Isildur byl jakims mega wielkim talentem pokerowym. Jak dla mnie to niezly pros z duuuzym wyczuciem marketingowym.
-
samol
- -#VIP

Na początku wczoraj to wydawało mi się, że Sphinx prowadzi. Później mnóstwo chorych układów dla isildura. Nawet sam to na czacie przyznał
Nawet pokera wczoraj złapał.
Dziś pewnie powtórka. Wczoraj Sphinx dalej chciał grać, ale Isildur napisał, że jest zmęczony i jak coś to dziś
Ogólnie jestem ciekaw jak tam EV się przedstawia. Mieli bardzo dużo coinów i sytuacji 60/40.
Ted Forester, całkowita racja. Ja to nawet nie próbuje analizować ich gry. To zupełnie inny zupełnie inny poziom.
Dziś pewnie powtórka. Wczoraj Sphinx dalej chciał grać, ale Isildur napisał, że jest zmęczony i jak coś to dziś
Ogólnie jestem ciekaw jak tam EV się przedstawia. Mieli bardzo dużo coinów i sytuacji 60/40.
Ted Forester, całkowita racja. Ja to nawet nie próbuje analizować ich gry. To zupełnie inny zupełnie inny poziom.
- dadzio10
- -#VIP

PokerStars-nielegalny-w-PL! No-Limit Hold'em, $20.00 BB (2 handed) - PokerStars-nielegalny-w-PL! Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB ($2259.50)
BB ($3563.50)
Preflop:
SB bets $60, BB raises to $200, SB calls $140
Flop: ($400) 6
, 10
, 7
(2 players)
BB checks, SB bets $200, BB raises to $680, SB raises to $2059.50 (All-In), BB calls $1379.50
Turn: ($4519) J
(2 players, 1 all-in)
River: ($4519) 6
(2 players, 1 all-in)
Total pot: $4519 | Rake: $0.50
Results:
SB had 7
, 5
(flush, Jack high).
BB had A
, A
(two pair, Aces and sixes).
Outcome: SB won $4518.50
nice BB= gomore tutaj vs pro z pokerstarsa
SB ($2259.50)
BB ($3563.50)
Preflop:
SB bets $60, BB raises to $200, SB calls $140
Flop: ($400) 6
, 10
, 7
(2 players)
BB checks, SB bets $200, BB raises to $680, SB raises to $2059.50 (All-In), BB calls $1379.50
Turn: ($4519) J
(2 players, 1 all-in)
River: ($4519) 6
(2 players, 1 all-in)
Total pot: $4519 | Rake: $0.50
Results:
SB had 7
, 5
(flush, Jack high).
BB had A
, A
(two pair, Aces and sixes).
Outcome: SB won $4518.50
nice BB= gomore tutaj vs pro z pokerstarsa
- dadzio10
- -#VIP

-
fibak89
- -#aktywny

-
d3ment0r
- -#aktywny

-
fibak89
- -#aktywny

Katchalov vs Isildur
Nazwisko Eugene Katchalova jest w ostatnim czasie jednym z najgorętszych w pokerowym środowisku. Zdobywca bransoletki WCOOP, posiadacz tytułu World Poker Tour z 2007 roku (Doyle Brunson Five Diamond World Poker Classic i wygrana w wysokości $2,482,605), stały bywalec WSOP'a. A ostatnio również triumfator $100,000 Super High Roller podczas PokerStars-nielegalny-w-PL! Caribbean Adventure, za które odebrał nagrodę $1,5 miliona dolarów. Jego wygrane turniejowe szacowane są na chwilę obecną na kwotę $6,054,882 co daje mu 39. miejsce na liście All Time Money List.
Teraz zasiądzie na przeciw Victora "Isildura1" Bloma by rozegrać z nim pojedynek "jeden na jednego" w czwartej odsłonie SuperStar Showdown. Gra będzie toczyć się na stołach $50/$100 i będzie liczyła 2,500 rąk. Obydwaj zawodnicy przeznaczą na gre po $150,000.
Do tej pory Blom wygrał dwa z trzech pojedynków SuperStar Showdowns. Uległ jedynie w pierwszej rozgrywce Isaac'owi Haxton'owi, pokonał Tony'ego G oraz Daniela Cates'a. Katchalov do pokerowego pojedynku zasiądzie pod nickiem "MyRabbiFoo". Rozgrywka rozpocznie się w najbliższą niedzielę, 13 lutego o godzinie 15:00 ET.
Nazwisko Eugene Katchalova jest w ostatnim czasie jednym z najgorętszych w pokerowym środowisku. Zdobywca bransoletki WCOOP, posiadacz tytułu World Poker Tour z 2007 roku (Doyle Brunson Five Diamond World Poker Classic i wygrana w wysokości $2,482,605), stały bywalec WSOP'a. A ostatnio również triumfator $100,000 Super High Roller podczas PokerStars-nielegalny-w-PL! Caribbean Adventure, za które odebrał nagrodę $1,5 miliona dolarów. Jego wygrane turniejowe szacowane są na chwilę obecną na kwotę $6,054,882 co daje mu 39. miejsce na liście All Time Money List.
Teraz zasiądzie na przeciw Victora "Isildura1" Bloma by rozegrać z nim pojedynek "jeden na jednego" w czwartej odsłonie SuperStar Showdown. Gra będzie toczyć się na stołach $50/$100 i będzie liczyła 2,500 rąk. Obydwaj zawodnicy przeznaczą na gre po $150,000.
Do tej pory Blom wygrał dwa z trzech pojedynków SuperStar Showdowns. Uległ jedynie w pierwszej rozgrywce Isaac'owi Haxton'owi, pokonał Tony'ego G oraz Daniela Cates'a. Katchalov do pokerowego pojedynku zasiądzie pod nickiem "MyRabbiFoo". Rozgrywka rozpocznie się w najbliższą niedzielę, 13 lutego o godzinie 15:00 ET.